28 / 03 / 2024

White Sea Gayrimenkul Anonim Şirketi

White Sea Gayrimenkul Anonim Şirketi

White Sea Gayrimenkul Anonim Şirketi 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ekim 2014 tarihinde Esentepe, Kasap Sokak, Altınay İş Merkezi, No:10 Kat:3'te kuruldu.

Sea Property Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Property Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Anıl tarafından kuruldu.

White City Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White City Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Can Çetin tarafından kuruldu.

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behrouz Arıafar, Mehmet Demir ve Nader Razavı ortaklığında kuruldu. 

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt’ta Cüneyt Davutoğlu ve Ahmet Alıstışarı ortaklığına kuruldu.

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta Cüneyt Davutoğlu ve Ahmet Alıstışarı ortaklığında kuruldu.

Black Sea Invest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Sea Invest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Black Sea Invest INC. tarafından kuruldu.

White Tree İstanbul Gayrimenkul Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Tree İstanbul Gayrimenkul Alım Satım Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Çelik tarafından kuruldu.

White House Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White House Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Darya    Mırzaeı ve Vahid Rad tarafından kuruldu.

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile George Tounousıan tarafından kuruldu. 

Blue Sea Gayrimenkul Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sea Gayrimenkul Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Adel Mahmoud tarafından kuruldu. 

Güniz Çelen: Gayrimenkul sektörü nicelik olarak büyüyor!

Gayrimenkul danışmanlığı alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Landauer/White Ödülü'ne sahip olan Güniz Çelen İstanbul'da gayrimenkul sektörü hakkında açıklamalarda bulundu.

Blue Sea Turizm Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sea Turizm Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de İstanbul İl'i, Fatih, İskenderpaşa Mahallesi, Hasanpaşa Çeşmesi Sokak'ta kuruldu.

Sea Pearl Ataköy'de satışlar başladı!

Kuzu Grup, Kat Gayrimenkul'le birlikte Ataköy sahilinde geliştirdiği Sea Pearl projesini metrekaresi ortalama 7 bin 200 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sundu.

White Sea Gayrimenkul Anonim Şirketi Haberi

White Sea Gayrimenkul Anonim Şirketi

White Sea Gayrimenkul Anonim Şirketi 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ekim'de kuruldu. 


White Sea Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü gayrimenkuller, konutlar, siteler, daireler, marketler, depolar, iş hanları, Her türlü çarşılar, Alışveriş merkezleri,  merkezleri, plazalar, villalar ve tatil köyleri, devre mülkler apart otel, motel kamping ve turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, fabrikalar, araziler, arsalar, yalılar, köşkler ve her türlü taşınmazın inşaatını yapabilir, işletmeciliğini, alımını, satımını pazarlamasını ve ticaretini yapabilir, devir alabilir, devredebilir kiralayabilir ve kiraya verebilir, komisyonculuk yapabilir ve satış sonrası danışmanlık ve yönetim hizmetleri verebilir,  2. Her türlü Emlak, gayrimenkuller, konutlar, siteler, daireler, marketler, depolar, iş hanları, iş merkezleri, plazalar, villalar ve tatil köyleri, devre mülkler apart otel, motel kamping ve turistik tesisler, organize...