25 / 04 / 2024

Whitney Houston kızının evi

Whitney Houston kızının evi

İki ünlü sahibi de üç yıl arayla ölmüştü. Şimdi o ürkütücü ev alıcı bekliyor.

Whitney Houston'ın Atlanta Georgia'daki evi 175 bin dolara satıldı!

Şarkıları ve benzersiz sesiyle müzik dünyasına damga vuran Whitney Houston'ın sahibi olduğu, onun ölümünün ardından da kızı Bobbi Kristina Brown'a miras kalan konut, üç senedir satıştaydı. Houston'ın Atlanta Georgia'daki evi 175 bin dolara satıldı.

Erol Özmandıracı’ya kızının annesinden sürpriz dava!

İş adamı Erol Özmandıracı'ya evlilik dışı ilişkiden doğan kızının annesi hostes Merve Nur B.'den sürpriz bir dava geldi.

Selçuk Arslan'ın kızına miras kumpası!

İngiltere’de mağaza zinciri olan Selçuk Arslan, beyin tümöründen yaşamını yitirdi. Çinli sevgilisi hasta yatağında iş adamına kağıt imzalatıp kızını tüm mirastan devre dışı bıraktı.

Sefa İnşaat’ın Kızılay bağışları platin madalya ile ödüllendirildi!

Sefa İnşaat,Türk Kızılayı’nın gelenekselleşen Kızılay Bağışçıları Madalya Töreni’nden ödülle döndü. 2018 yılında gerçekleşen ödül töreninden de ödül alan Sefa İnşaat, bu yıl platin madalyaya sahip oldu.

Bengü kızının odası için hazırlıklara başladı!

Bengü, kızı Zeynep’in odası için hazırlıklara başladı. Bengü'nün annesi torunu için yastık kılıfı, yorgan ve çarşaf işledi.

Saleh Mabrouk O Mangoush, Trend GYO'daki paylarını kızına devretti!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 7 milyon 125 bin adet pay ile şirket sermayesinin yüzde 23,75'ne sahip olan Saleh Mabrouk O Mangoush şirketteki tüm paylarını kızı Arwa Saleh M Mangoush'a devretti...

Kibariye kızı Birgül Küçükbalçık'ın evini düzdü!

Geçtiğimiz günlerde evlenen kızının düğün masraflarını karşılayan Kibariye, evinin A’dan Z’ye her ihtiyacına da maddi destek verdi.

Kızılırmak Delta'sındaki kaçak yapıların yerini kuşlar mesken tuttu!

Kaçak yapılan 319 villanın yıkılmasıyla Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti göçmen kuşların uğrak yeri oldu. Türkiye’nin önemli sulak alanı olan deltanın büyük bölümü koruma altında.

Adana Kızıldağ Yaylası’nın tapu sorunu çözüldü!

Adana Karaisalı’nın Kızıldağ Yaylası’nda 700 ev sahibi vatandaş, emlak ve rayiç bedellerinin yarısı üzerinden ödeme yaparak tapularına kavuşuyor.

Özün İnşaat'tan Taşkent'e 130 milyon dolarlık yatırım!

Özün İnşaat, Taşkent'te 130 milyon dolarlık konut projesi üretecek. Proje 24 hektarlık alan üzerinde hayata geçecek.

Kira ödemeyen kızını icraya verdi!

Antalya Kepez'de dairesinde oturan kızından kirayı alamadığını öne süren babanın başvurusu üzerine mahkeme, evin tahliye edilmesine karar verdi.

İşte Tarkan'ın kızı Liya’nın odası!

Megastar Tarkan, kızı Liya için hiçbir masraftan kaçınmıyor. İşte 350 bin TL harcanarak dekore edilmiş Lidya'nın odası...

Ali Ağaoğlu, Zekeriya Öz'ün Dubai tatili davasında tanık olarak dinlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında hakkında yakalama kararı çıkan eski Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'ün kasası olduğu söylenen avukat Tayfun Aktaş'ın yargılandığı davada tanık olarak ifade verdi.

Whitney Houston kızının evi Haberi

Whitney Houston kızının evi

Modern çağların en güzel ve en etkileyici seslerinden birinin sahibiydi... Beklenmedik bir zamanda 50 yaşına bile girmemişken bir banyo küvetinde son nefesini verdi. Haber duyulunca da adeta dünya dondu kaldı Ondan sadece üç sene sonra kendisi gibi müzik dünyasında kariyer yapmaya karar veren kızı da aynı şekilde hayata veda etti.

Hürriyet'te yer alan habere göre, bu ünlü anne ile kızının başka ortak noktaları da bulunuyordu. Bunlardan biri de aynı evde yaşamış olmalarıydı. Ve bir de ikisinin de hayatlarının son durağına bir küvette ulaşmış olması.

Bu ünlü anne ile kızın bir zamanlar yaşadığı gösterişli ev bir defa daha satışa çıkıyor.

Eski sahipleri ve onların hayattan kopuş biçimi sebebiyle son üç senedir ne zaman satışa çıksa kimsenin almak istemediği o ürkütücü ev yine yeni sahibini...