23 / 04 / 2024

Wone Lighting projektör

Wone Lighting projektör

Wone Aydınlatma sessizliğini bozdu. Led projektör ürün gamını genişleten Wone Lighting projektörler için farklı bir bakış açısı getirdi. Wone Lighting projektörler homojen ışık dağılımı sağlıyor.

Wone Lighting en zorlu alanları Crone Projektör ile aydınlatıyor!

Aydınlanma sektöründe hiperaktifliği ile tüm dikkatleri üzerine çeken Wone Lighting enerjisini ve tecrübesini zorlu alanları aydınlatmada kullanıyor. Wone Lighting en zorlu alanları Crone Projektör ile aydınlatıyor.

Fiat Egea fiyat listesi yayınlandı! Kaçırılmayacak fırsat…

Türkiye’de en çok satan otomobillerden olan Fiat Egea fiyatlarında güncelleme yapıldı. Fiyatı ve özellikleri dikkat çeken aracın Ful Led ön farları, projektör şeklinde tasarlanan Fiat Egea’nın far sistemi, sadece yolları yolunuzu aydınlatıyor.

Lighting Power Mühendislik Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lighting Power Mühendislik Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Yalçın ve Tahir Yıldırım ortaklığıyla kuruldu.

Hilti Türkiye’den 'liderlik engel tanımaz' mesajı!

“Türkiye’nin En İyi 3. İşvereni” seçilen Hilti Türkiye, 2016 yılı strateji, hedef ve planlarına projektör tuttuğu “Kick Off” (başlama vuruşu) organizasyonunu, “Liderlik Engel Tanımaz” temasıyla Antalya Ela Quality Resort Hotel’de gerçekleştirdi

Hilti, 2016 hedeflerini renkli bir etkinlikle çalışanlarına açıkladı!

Hilti Türkiye, 2016 yılı strateji, hedef ve planlarına projektör tuttuğu “Kick Off” (başlama vuruşu) organizasyonunu, “Liderlik Engel Tanımaz” temasıyla Antalya Ela Quality Resort Hotel’de gerçekleştirdi

Wone Lighting aydınlatma alanında öncü olmayı hedefliyor!

LED aydınlatma sektöründe ki aydınlatma çalışmaları ile sektöre yön veren Wone Lighting İstanbul Light fuarı ve Yapı Fuarının sonrası Ar-Ge çalışmalarını sürdürmek adına kendi kabuğuna çekildi.

LED'li aydınlatma ürünlerinde ekonomik ömür desteği!

Wone Lighting Genel Müdürü Kaan Dilber aydınlatma sektöründe doğru bilinen yanlışlar hakkında bilgi verdi. Sektörün yanlışları sade ve net bir biçiminde açıklayan Kaan Dilber sözlerine şu şekilde devam etti:

Sokak aydınlatmasında ekonominin adı Wone Lighting!

Türkiye’de ve tüm dünyada yaşanan ekonomik krizler insanları enerji tüketimi ve enerjinin verimli kullanımı konusunda düşünmeye gitti. Enerji adına verimlilik sağlamak için LED’li ürün kullanımı önemli..

Sokak ve mağaza aydınlatmasında Wone Lighting LED armatürler!

Yeni ve hızlı Ar-Ge faaliyetleri ile kısa sürede gelişen LED teknolojisi sokak ve mağaza aydınlatmalarında farklı bir bakış açısı getirdi.Sokak ve mağaza aydınlatmasında Wone Lighting LED armatürler...

Işık kirliliğini nasıl engellersiniz?

5 dakikadan sonra gözlerimiz parlak ışık karşısında olduğundan tam 30 kat daha fazla hassaslaşıyor. Wone Lighting Genel Müdürü Kaan Dilber’e göre bu kadar hassas olan biyolojik sistemimizi ışık bombardımanından nasıl koruyacağız?

Wone Lighting 2014 yılında Türkiye’yi aydınlattı!

Kanada’nın Calgary şehri sokak aydınlatmalarında enerji verimli LED armatürlere geçmek için projenin ikinci aşamasını başlatıyor. Wone Lighting firması ise Türkiye’de aydınlatma verimliliği sağlamak için kolları sıvamış durumda.

İzmir'in meydan ve bulvarları ışıklandırıldı!

Şehir genelindeki süslemeler için 2 milyon LED ampul, 1000 adet renkli projektör, 30 bin metre LED hortum ve 1000 metre LED perde kullanan belediye, bu yıl ilk kez Tire, Selçuk, Bergama, Ödemiş ve Çeşme gibi uzak ilçelerde de özel ışıklandırmalar yaptı.

Türkiye hala çıplak ampülle aydınlanıyor!

Türkiye hala çıplak ampülle aydınlanıyor. Wone Lighting Genel Müdürü Kaan Dilber Türkiye aydınlatma pazarı ile ilgili gerçekleştirilen bir Pazar araştırmasının sonuçlarını da kamuoyunun görüşüne sundu.

Wone Lighting Batman Devlet Hastanesi'ni aydınlatıyor!

Wone Lighting Batman Devlet Hastanesi'ni aydınlatıyor. Wone Lighting’in basındaki çalışmalarını gözden kaçırmayan hastane yetkilileri karanlıkta kalan hastanenin dış aydınlatmasında Wone Lighting tecrübesinden yararlanmaya karar verdi.

Wone Lighting projektör Haberi

Wone Lighting projektör


Wone AR-GE grubunun başarılı ürünü MISSA Projektör alüminyum gövdesi ve şık rengi ile farklılık yaratıyor. Led projektörlere farklı bir bakış açısı getiren ürün UV korumalı akrilik (PMMA) difüzor yüksek verimlilikte homojen ışık dağılımı sağlıyor.

Enerji tasarrufunun kilit noktası ve uzun ömürlü LED ışık kaynağı MISSA Projektör, binaların dış cephe aydınlatmaları, bahçe ve park aydınlatmaları, alışveriş merkezi dış cephe aydınlatması, bahçe aydınlatması gibi alanlarda kullanılabilir.

Gözünüzü yormayacak yumuşaklıkta ki MISSA Projektör ile 150w’a kadar aydınlatma sağlayabilirsiniz. Elektrostatik toz boyası ile rüzgâr, yağmur ve benzeri etmenlerin aşındırmalarına maruz kalmaz.

Wone Lighting MISSA Projektör ile farklılığı...