16 / 04 / 2024

World Travel Awards cornelia Diamond Golf Resort

World Travel Awards cornelia Diamond Golf Resort

Antalya Serik'te bulunan Cornelia Diamond Golf Resort & SPA, dünya turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden World Travel Âwards 2014'te Dünyanın En İyi Tam Donanımlı Resort oteli seçildi...

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de kuruldu.

Mesa Koza 66 projesine World Architecture Community’den ödül!

Gayrimenkul sektörünün köklü şirketlerinden olan Mesa Mesken, MESA KOZA 66 projesi ile dünyanın pek çok farklı ülkesinden projenin de katıldığı World Architecture Community Awards’dan (Dünya Mimarlık Topluluğu Ödülleri) ‘Architecture-Realised (Mimari-Tamamlanan)’ kategorisinde ödül aldı.

Richmond Nua, 2019 World Luxury Hotel Awards ödülünün sahibi oldu!

Finlandiya'da düzenlenen 2019 World Luxury Hotel Awards ödüllerinde, Richmond Nua Wellness-Spa, Luxury Spa Hotel ünvanının sahibi oldu...

Travel World Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel World Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Turan Efe tarafından kuruldu. 

World Travel Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Travel Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda Amırreza  Nematı ile Efran Dana tarafından kuruldu.

Aurum Ofis Binası WAF Awards’da finalist oldu!

Boytorun Architects tarafından İstanbul Bağcılar’da tasarladığı “Aurum Ofis Binası” World Architecture Festival (WAF) Awards’da finale kalma şansını yakaladı.

Adres Yalıkavak'a WA Awards ödülü!

World Architecture Community tarafından düzenlenen WA Awards 25. Döngü sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Kütüphanesi ile World Interior News ödülü aldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyon Projesi ile World Interior News Awards 2017’de 'Kamu Yapıları' kategorisinde ödül aldı.

Hilton İstanbul Kozyatağı en iyi şehir oteli seçildi!

Dünyanın en prestijli turizm ödülleri olarak nitelenen 'World Travel Awards', İtalya'nın Sardunya Adası'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Sura Hagia Sophia Hotel'e World Travel Awards’tan ödül!

Son günlerde Rusya ile Türkiye arasında yaşanan siyasi gerilim ilk etapta turizm sektörünü vururken, zor günler geçiren sektör,Sura Hagia Sophia Hotel’den gelen yeni bir haberle nefes aldı.

Güral Premier, World Luxury Hotel Awards’tan iki ödül aldı!

Güral Premier Hotels & Resorts, bu yıl 4. kez ödül kazandığı ‘World Luxury Hotel Awards’tan yine ödülle döndü. ‘Lüks Sahil Tatil Mekanı’ ve ‘Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli’ alanlarında ödüle layık görüldü.

World Travel Awards 2015’in ödülleri sahibini buldu!

Dünyanın turizm Oscar’ları olarak gösterilen ‘World Travel Awards 2015’in sahipleri belli oldu. Bu yıl 22. kez düzenlenen ödül töreninde ödüllerin sahipleri açıklandı.

Rixos Hotel'e 8 ödül!

DÜNYADAKİ seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen World Travel Awards Avrupa finalinde ödüller, İtalya'nın Sardunya Adası'nda, 5 Eylül'de düzenlenen gala gecesi ile sahiplerine verildi.

World Travel Awards cornelia Diamond Golf Resort Haberi

World Travel Awards cornelia Diamond Golf Resort

Antalya Serik'te bulunan Cornelia Diamond Golf Resort & SPA, Dünyanın En İyi Tam Donanımlı Resort oteli seçildi. Her yıl dünyanın en iyi otellerinin seçildiği, dünya turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden World Travel Awards 2014 Dünya Seremonisi, 7 Aralık'ta Karayipler'de yer alan Anguilla Adası'nda yapıldı. Dünya Seremonisi'nde, Serik İlçesi Belek turizm merkezinde bulunan Cornelia Diamond Golf Resort & SPA, geçen yıllarda da aldığı 'Dünyanın En İyi Tam Donanımlı Resort Oteli' ödülünü kazandı. 

Törende ödülü alan otel Genel Müdürü Zafer Alkaya, "Bu ödül Türk turizminin gurur kaynağı olmuştur. Her yıl yapılan bu ödül töreninde otelimiz bir kez daha bu ödüle layık görülmüştür. 

Belek turizm merkezi Avrupa'da ve dünyada tanınan bir turizm merkezidir" dedi.


Antalya...