28 / 03 / 2024

World Travel Market Fuarı 2014 londra

World Travel Market Fuarı 2014 londra

İzmir, İngiltere' nin başkenti Londra'da bugün başlayan ve 6 Kasım 2014'e kadar devam edecek olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarında yerini aldı..

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de kuruldu.

Wish More Hotel İstanbul ikinci otelini açıyor!

Dubai'deki Arabian Travel Market Dubai 2019 Uluslarası Turizm Fuarı'na katılan Wish More Hotel İstanbul ikinci otelinin açılışını duyurdu.

Travel World Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel World Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Turan Efe tarafından kuruldu. 

World Travel Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Travel Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda Amırreza  Nematı ile Efran Dana tarafından kuruldu.

Artaş İnşaat Dubai ATM 2017 turizm fuarına katıldı!

Artaş İnşaat Turizm Grubu, Dubai Arabian Travel Market 2017 turizm fuarına katılıyor.Dubai Arabian Travel Market 2017 fuarı 27 Nisan'a kadar devam edecek.

Hilton İstanbul Kozyatağı en iyi şehir oteli seçildi!

Dünyanın en prestijli turizm ödülleri olarak nitelenen 'World Travel Awards', İtalya'nın Sardunya Adası'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

İstanbul Shopping Fest,Arabian Travel Market 2016'da tanıtıldı!

Türkiye'nin turizm, alışveriş ve kentsel markalaştırma projesi İstanbul Shopping Fest, Ortadoğu'nun en büyük turizm fuarı ATM Dubai 2016 Uluslararası Turizm Fuarı'nda (Arabian Travel Market 2016) tanıtıldı.

İstanbul Shopping Fest, Dubai ATM Fuarı'nda tanıtıldı!

İstanbul Shopping Fest'ten (İSF) yapılan açıklamaya göre, İSF, Arabian Travel Market (ATM) 2016 Fuarında tanıtıldı. Fuarda İTO ev sahipliğinde açılan İstanbul standında, turizm pazarı açısından büyük değer taşıyan İSF projesi de yer aldı.

İTO, Arabian Travel Market'te İstanbul'u tanıtıyor!

İTO, Ortadoğu’nun en büyük turizm fuarı Arabian Travel Market’te “There is only one İstanbul (Bir tane İstanbul var)” sloganıyla tanıtım başlattı. İTO Başkanı İbrahim Çağlar, “Her 5 yabancı misafirden biri Ortadoğu ülkelerinden geldi” dedi

İstanbul, Arabian Travel Market Fuarı'nda tanıtılacak!

86 ülkenin katılımıyla Dubai’de açılan Ortadoğu’nun en büyük turizm fuarında İstanbul da boy gösteriyor. Fuarda turistler ‘Bir tane İstanbul var’ sloganıyla davet ediliyor.

Sura Hagia Sophia Hotel'e World Travel Awards’tan ödül!

Son günlerde Rusya ile Türkiye arasında yaşanan siyasi gerilim ilk etapta turizm sektörünü vururken, zor günler geçiren sektör,Sura Hagia Sophia Hotel’den gelen yeni bir haberle nefes aldı.

World Travel Awards 2015’in ödülleri sahibini buldu!

Dünyanın turizm Oscar’ları olarak gösterilen ‘World Travel Awards 2015’in sahipleri belli oldu. Bu yıl 22. kez düzenlenen ödül töreninde ödüllerin sahipleri açıklandı.

Rixos Hotel'e 8 ödül!

DÜNYADAKİ seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen World Travel Awards Avrupa finalinde ödüller, İtalya'nın Sardunya Adası'nda, 5 Eylül'de düzenlenen gala gecesi ile sahiplerine verildi.

World Travel Market Fuarı 2014 londra Haberi

World Travel Market Fuarı 2014 londra

Vali ve İZKA Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak başkanlığındaki heyetle dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan YVTM Londra Turizm Fuarına katılım gerçekleştirecek. Heyette İzmir Kalkınma Ajansı(İZKA), İzmir Ticaret Odası (İZTO), Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) İzmir Şubesi, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK), İzmir Kongre ve Ziyaretçiler Bürosu (CVB), Sun Express, Selçuk Belediyesi, Selçuk Ticaret Odası, Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) ve İzmir SKAL Kulübü yetkilileri bulunuyor. İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) tarafından hazırlatılan ortak İzmir standıyla turizm sektörü İzmir tanıtımı yapacak. WTM fuarına katılım için ilgili kurum, kuruluş ve sektör temsilcilerine davet gönderilmiş katılım sağlayabilecek temsilcilerle toplantılar düzenlenerek fuara hazırlık yapılmıştı. 


İZMİR'İ ANLATACAĞIZ

İzmir Valisi ve İZKA Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak "WTM Londra Turizm Fuarı bizim için önemli...