27 / 04 / 2024

\\\'www.burdursaglikakademi.org

\\\'www.burdursaglikakademi.org

Burdur'da, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından oluşturulan Sağlık Akademisi'nde yaklaşık 8 bin kişiye 28 sağlık konusunda eğitim verilecek.

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Demir tarafından kuruldu.

Msd İnş.Ta.Eml.Oto.Av Malz.Ve Ateş. Si.Tu.Rek.Org.Teks.Deri Ür.Day.Tük. Mal.Gı.Paz.Tic.San.Limited Şirketi kuruldu!

Msd İnş.Ta.Eml.Oto.Av Malz.Ve Ateş. Si.Tu.Rek.Org.Teks.Deri Ür.Day.Tük. Mal.Gı.Paz.Tic.San.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kürşad tarafından kuruldu. 

www.kanalistanbul.gov.tr yayında!

www.kanalistanbul.gov.tr yayında. Kanal İstanbul’a ilişkin proje detaylarını ve merak edilen soruların yanıtlarını içeren kanalistanbul.gov.tr internet sitesi yayına açıldı. Sitenin açıldığını İletişim Başkanı Fahrettin Altun Twitter hesabından “Boğaz nefes alacak" paylaşımıyla duyurdu.

Yaşar Kutlu Gayrimenkul Danışmanlığı Site Yönetimleri Org. Hiz. Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Kutlu Gayrimenkul Danışmanlığı Site Yönetimleri Org. Hiz. Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Kutlu tarafından kuruldu.

Aktivtur Turizm Seyahat Org.Tesktil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Aktivtur Turizm Seyahat Org.Tesktil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 175 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Düşler Vadisi Riva www.duslervadisiriva.com web sitesi açıldı!

Düşler Vadisi Riva www.duslervadisiriva.com web sitesi açıldı. Yılmaz İnşaat imzası ile Galatasaray Riva arsası üzerinde yükselen projede satışlar başladı. 

Colorist Panorama www.coloristpanorama.com web sitesi açıldı!

Colorist Panorama www.coloristpanorama.com web sitesi açıldı. CFR Yapı imzası ile Şile'de hayata geçirilen projede lansman öncesi yüzde 10 indirim uygulanıyor. Colorist Panorama Şile projesi ön talep döneminde yoğun ilgi gördü.

Creative Yapı Dizayn Araştırma Bilişim Emlak İnşaat Mühen.Taahhüt Teks.Tur.Ve Org.San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Creative Yapı Dizayn Araştırma Bilişim Emlak İnşaat Mühen.Taahhüt Teks.Tur.Ve Org.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Coşkun ve Zeynel Abidin Coşkun ortaklığında kuruldu. 

Gökgrup Yapı Malz. İnş. Akaryakıt Taş Oto. Turzm. Tem. Plas. Amb. Paz. Org. Danş. San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti kuruldu!

Gökgrup Yapı Malz. İnş. Akaryakıt Taş Oto. Turzm. Tem. Plas. Amb. Paz. Org. Danş. San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti 1 milyon TL sermaye ile 13 Aralık 2017'de Selçuk Gökpınar tarafından   kuruldu.

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi kuruldu!

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi Ayhan Işık tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nüans İnşaat Malzemeleri Danışmanlık Plastik Kimya Hırdavat Reklam Ve Org.Limited Şirketi kuruldu!

Nüans İnşaat Malzemeleri Danışmanlık Plastik Kimya Hırdavat Reklam Ve Org.Limited Şirketi Nuri Mustafa Göbel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

www.faydabul.com ile emlak sektöründe yeni bir fırsat!

Emlak sektörüne getirdiği hareketlilik ile dikkat çeken www.faydabul.com web sitesi 14 sektörde marketplace modelinde hizmet veriyor.

www.imardurumu.com Şubat'ta hizmete girecek!

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlerin mülkün imar durumunu kısa sürede ve tek tuşla sorgulayabileceği on-line hizmet portalı www.imardurumu.com şubatta hizmete giriyor.

\\\'www.burdursaglikakademi.org Haberi

\\\'www.burdursaglikakademi.org

Burdur Devlet Hastanesi Konferans Salonu'nda düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan İl Sağlık Müdürü Sırrı Şenbayram, Sağlık Akademisi projesinin Türkiye'de uygulanan ilk proje olduğunu söyledi. 

Proje üzerinde yaklaşık 9 aydır çalışıldığını ve 60 personelin emek verdiğini ifade eden Şenbayram, eğitimlerden faydalanmak için 10 bin kişinin Sağlık Akademisi'ne başvurduğunu kaydetti. Sağlık Akademisi'nde vatandaşlara, öğrencilere, hasta ve hasta yakınlarına, sağlık çalışanlarına, kanser, ruh sağlığı, lösemi, diyabet, ağız ve diş sağlığı, madde bağımlılığı, kalp sağlığı, obezite gibi 28 konuda eğitim verileceğini anlatan Şenbayram, ''Sağlık Akademisi'nin amacı, bireylere ve topluma sağlığın değerini anlatmak, sağlık sorunlarını kendi kendine çözmeye alıştırmak, kronik hastalara gündelik sorunlarının çözümünde yardımcı olmak ve hastalıklar konusunda bireylerin yaşamı boyunca ihtiyaç duyacakları konularda ileri düzeyde bilgi sahibi olmalarını sağlamaktır'' dedi. 

Akademinin insanların sağlık konularında bilinçlenmesi...