26 / 04 / 2024

Wyndham Hotels nerede

Wyndham Hotels nerede

Türkiye'nin en büyük otel zincirlerinden Wyndham Hotels Türkiye'deki 65 otel sayısını 2020'ye kadar 100'e çıkarmayı hedefliyor.

Wyndham Hotels - Resorts Türkiye'de 7 otel açacak!

Wyndham Hotels - Resorts, Türkiye’de büyümesini sürdürüyor. Wyndham Hotels - Resorts, sene sonuna kadar; İstanbul, Adıyaman, Elbistan, Ankara, Milas ve Kuşadası’nda 7 otelin daha açılışını gerçekleştirecek.

Wyndham Hotels - Resorts yatırımlarında hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından seyahat kısıtlamaları sebebiyle en büyük darbeyle karşılaşan sektörlerden biri olan turizmde, yaşanan daralmaya karşın Wyndham Hotels- Resorts yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Wyndham Hotels-Resorts 20'nin üzerinde otel açacak!

Yaklaşık olarak 95 ülkede 8 bin 900'ün üzerinde oteli olan Wyndham Hotels-Resorts 2021 yılında 20'nin üzerinde otel açacak...

Wyndham Hotels-Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açacak!

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, turizm sektörünü ve grubun Türkiye planlarını açıkladı. Wyndham Hotels & Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açmayı planlıyor.

Wyndham Hotels-Resorts iki yeni otel açıyor!

90 ülkede 9 bin 300 oteli olan Wyndham Hotels&Resorts, Türkiye'deki iki yeni oteli ile markasını büyütüyor.

Wyndham Hotels ve Resorts 16 yeni otel açacak!

Turizmdeki bu hareketlilik yatırımlara da yansıyor. Wyndham Hotels & Resorts Türkiye’ye 16 yeni otel açacak.

Wyndham Hotels & Resorts 15 yeni otel açacak!

Wyndham Hotels & Resorts, 2021 yılının sonuna kadar Rusya, Gürcistan, Kırgızistan, Kazakistan ve Özbekistan bölgesinde toplam 15 yeni otel açmayı hedefliyor...

Wyndham Hotels Türkiye’de 76 otele ulaştı!

Dünya çapında 80’in üzerinde ülkede yaklaşık 9 bin 200 otele sahip olan Wyndham Hotels & Resorts, yeni oteller açıp yeni pazarlara giriyor. Hızlı büyüyen konaklama sektörünün devi Türkiye’de 76 otele ulaştı.

Wyndham Hotels Türkiye'deki otel sayısını 100'e çıkaracak!

Türkiye'nin en büyük otel zincirlerinden Wyndham Hotels Türkiye'deki 65 otel sayısını 2020'ye kadar 100'e çıkarmayı hedefliyor.

Wyndham Hotels yıl sonuna kadar 7 otel açacak!

Dünyada 9 binden fazla oteli bulunan Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye'deki yatırımlarına hız verecek. Türkiye'de 67 oteli bulunan şirket yıl sonuna kadar 7 otel daha açacak.

Wyndham bu yıl 8 otel açacak!

Yeniden yapılanarak NewYork Borsası'na açılan Wyndham Hotels, dünyada satın alma fırsatlarına bakarken, Türkiye'de de otel sayısını 2020'de 100'e çıkartacak. Bu yıl 8 yeni otel açılması planlıyor. 

Wyndham Hotels&Resorts, Özdilek ile iş birliği yapacak!

2003'te Özdilek Holding yönetiminde bulunan Crowne Plaza ile turizm sektörüne adım atan Özdilek, 1 Ağustos 2013 tarihi itibari ile dünyanın en büyük otel zinciri Wyndham Hotels&Resorts'un Wyndham markası ile anlaştı...

Wyndham Hotel Group Türkiye'deki ikinci üst sınıf otelini İstanbul'da açtı!

Wyndham Hotel Group, Türkiye’deki ikinci üst sınıf Wyndham Hotels and Resorts® oteli 307 odalı Wyndham İstanbul Petek’in açılışını duyurdu...

Wyndham Hotels nerede Haberi

Wyndham Hotels nerede

Wyndham Hotels & Resorts, eski çatı kuruluşu Wyndham Worldwide'dan ayrılarak yeniden yapılanma sürecini tamamladı ve New York borsasında bağımsız bir şirket olarak işlem görmeye başladı. Yaklaşık 9 bin oteliyle dünya genelinde olduğu gibi Türkiye'nin de en büyük uluslararası otel grubu konumunda olan Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye'deki mevcut 65 oteline yenilerini ekleyerek 2020'ye kadar ülkemizdeki 100'üncü otelini açmayı hedefliyor.

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre, Wyndham Hotels & Resorts Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi Başkan Yardımcısı Edwin Broers, şirketteki yeniden yapılanmayla birlikte Türkiye'deki hedefleri doğrultusunda da yeni bir ivme yakaladıklarını, önümüzdeki dönemde ülkemizdeki gitmedikleri yeni yerlerde otel açacaklarını söylüyor. Türkiye'de Hendek, Vakfıkebir, Ünye gibi ilçelerle birlikte uluslararası zincirlerin gitmediği Niğde gibi kentlerde koteller açtıklarını belirten Edvvin Broers, "Türkiye'de Wyndham Hotels...