29 / 03 / 2024

Wyndham İstanbul Petek Hotel fiyatları

Wyndham İstanbul Petek Hotel fiyatları

Huzurlu ve konforlu bir tatil geçirmek isteyenlere Wyndham İstanbul petek Hotel’den bayrama özel konaklama paketi. Bayram Tatili boyunca tek veya çift kişilik deluxe odalarda 5 gece kal 4 gece öde fırsatı kahvaltı dahil konaklama paketi 400 €...

Wyndham Hotels - Resorts Türkiye'de 7 otel açacak!

Wyndham Hotels - Resorts, Türkiye’de büyümesini sürdürüyor. Wyndham Hotels - Resorts, sene sonuna kadar; İstanbul, Adıyaman, Elbistan, Ankara, Milas ve Kuşadası’nda 7 otelin daha açılışını gerçekleştirecek.

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul Sancaktepe Tryp By Wyndham Şubesi açıldı!

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul Sancaktepe Tryp By Wyndham Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı

Petek Residence Taksim son fiyat listesi!

1+1'den 3+1'e kadar konut seçenekleri sunulan Petek Residence projesinde rezidans daire, dükkan ve ofislerden oluşuyor. Proje İstanbul Taksim'de inşa edildi...

Wyndham Grand Levent En İyi Uluslararası Otel ödülü aldı!

Wyndham Grand İstanbul Levent; Avrupa, Ön Asya, Orta Asya, Orta Doğu ve Afrika’daki (EMEA) 43 ülkeden 450 otel arasında ‘En İyi Uluslararası Otel’ unvanına layık görüldü.

Ali Ağaoğlu, lüks yatını Petek Ertüre'ye tahsis etti!

Ali Ağaoğlu’ndan Ali Ege adında bir oğlu olan Petek Ertüre, iş adamının lüks yatında görüntülendi. Lüks yatını Ertüre’ye tahsis eden Ağaoğlu’nun işleri nedeniyle İstanbul’da olduğu öğrenildi.

Future Park Oteli'nin yüzde 48’i satıldı!

Haramidere Parklar Mevkiinde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park, bünyesindeki Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 168 odasının satışını gerçekleştirdi.

İş dünyası Wyndham Grand'ı tercih ediyor!

Wyndham Grand İstanbul Levent, özel teraslı ve gün ışığı alabilen yapıya sahip 3 balo salonunun da dahil olduğu 23 toplantı salonu ve kusursuz hizmet anlayışı ile beklentilerinin üzerinde bir hizmet sunuyor.

8. AVM Yatırımları Konferansı Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleşecek!

52 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart 2016’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirilecek.

Wyndham Grand İstanbul Levent Evlilik Fuarı 23-24 Ocak'ta!

Açıldığı günden beri birçok başarılı organizasyona imza atan Wyndham Grand İstanbul Levent, 23-24 Ocak 2016 tarihleri arasında evlilik fuarı düzenleyecek.

Petek Dinçöz de Makrom'dan dairesini alamadı!

İstanbul Mali Şube Müdürlüğü’nün Makrom Yapı isimli bir inşaat firmasına yaptığı ve 18 kişinin gözaltına alındığı operasyon kapsamında ifade veren Petek Dinçöz, daire almak üzere anlaştığını ancak daireyi alamadığını söyledi.

Future Park'ta otel odalarının 87'si satıldı!

Haramidere Parklar Mevkiinde yükselen Future Park bünyesindeki Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 87 odasının satışını gerçekleştirdi.

Future Park Oteli’nin yüzde 25’i satıldı!

Haramidere Parklar Mevkii’nde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park, bünyesindeki HawthornSuites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 87 odasının satışını gerçekleştirdi.

Hiper Gayrimenkul Future Park Oteli'nin yüzde 25'i satıldı!

Haramidere Parklar Mevkii’nde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park, bünyesindeki HawthornSuites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 87 odasının satışını gerçekleştirdi.

Wyndham İstanbul Petek Hotel fiyatları Haberi

Wyndham İstanbul Petek Hotel fiyatları

Huzurlu ve konforlu bir tatil geçirmek isteyenlere Wyndham İstanbul petek Hotel’den bayrama özel konaklama paketi…


Bayram Tatili boyunca tek veya çift kişilik deluxe odalarda 5 gece kal 4 gece öde fırsatı kahvaltı dahil konaklama paketi 400 €.


Tatiliniz boyunca güneşlenme teraslı kapalı havuz bulunan Blue Harmony Spa&Fitness’dan ücretsiz faydalanabilir, Almina Restaurant ve Mawi Terrace Bar’da farklı lezzetler deneyebilirsiniz.



Wyndham İstanbul Petek Hotel


Basın Ekpress Yolu Yavuz Sultan Selim cad. No : 1-3 Güneşli / İstanbul


T: 0212 464 00 00 


 www.wyndhamistanbul.com...