28 / 03 / 2024

yakup-gürpınar konut yatırımı

yakup-gürpınar konut yatırımı

Gayrimenkulde gelişimin önemli adreslerinden biri de Beylikdüzü sınırlan içindeki Yakuplu-Gürpınar hattı oldu.İrili ufaklı inşaat firmalarınca bölgede geliştirilen 27 yeni konut projesi üretim ve satış aşamasında.

2004 ve sonrası doğumlu gençler 'Konut yatırım aracı değil' diyor! Peki neden?

Son zamanlarda konut yatırımı ile ilgili analizler ve açıklamalar yakından takip ediliyor. 23,8 bin takipçili İnşaat Mühendisleri isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından "2004 ve sonrası doğumlu gençler 'Konut yatırım aracı değil' diyor" açıklamasında bulundu ve nedenini anlattı. İşte o paylaşım

Bu devirde konut almak yatırım mı, baş belası mı!

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki kriz büyürken, konuta  yatırım yapmak isteyenlerin de kafası iyice karıştı. Yatırımcı elindeki parayı nasıl değerlendirmesi gerektiğini araştırırken, kripto fenomeni Murat Ali Calman konut yatırımının baş belası ve stres nedeni olduğunu söyledi. Takipçileri itiraz

Konut yatırımı mı, hisse yatırımı mı mantıklı? Hangisi daha çok kazandırır?

Konut yatırımının mı yoksa hisse yatırımının mı daha çok kazandırdığı sık sık karşılaştırılıyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman da X sosyal medya hesabından bir karşılaştırma yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

Yatırımcılar konut yatırımından uzaklaştı! Arsa yatırımı bir çıkış yolu olarak görülüyor...

Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık şirketi Türkiye genelinde 2023 yılına ilişkin konut ve arsa satışına yönelik bir araştırma yaptı. Araştırmalarına göre 2023 yılının en gözde yatırım aracı arsa oldu.

'Yeni nesil sosyal arsa projeleri' konut yatırımının cazibesini sarsıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi yatırımcıları farklı alternatif eğilimlere yöneltiyor.   Sektörde ‘yeni nesil yatırım’ olarak bilinen sosyal arsa projelerine talebin artması konut yatırımının  cazibesini sarsıyor. 

Bu yıl konut yatırımı kazandıracak mı? Uzmanlar tek tek sıraladı altın, dolar, borsa, konut...

2023 yılında rekor değer artışları yaşayan yatırım araçlarının 2024'teki seyri merak ediliyor. Uzman isimler altın, dolar, borsa, konut yatırımlarını değerlendirdi.  

Gürpınar Belediyesi'nden TOKİ müjdesi! 112 adet yeni konut inşa edilecek!

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçedeki konut ihtiyacını karşılayacak ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacak projeyi duyurdu. İlçeye TOKİ aracılığıyla 112 adet yeni konut ve iş yeri inşa edilecek.

Bu il ve ilçelerden ev alanlar köşeyi döndü! Konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

Yatırımını konut üzerinden yapmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken ilk nokta konutun semti, ili veya ilçesi. Peki konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

Yatırım yapmayı düşünenler dikkat! İstanbul'da en değerli bölge belli oldu! Yüzde 500 kar edeceksiniz...

Konut satışlarında geçen yıla göre düşüş olduğunu söyleyen AtaProje GYO Kurucusu Murat Gültekin, doğru yatırımın henüz keşfedilmemiş tarla ve arazilerde saklı olabileceğinin altını çizerek, İstanbul'un en değerli bölgesini açıkladı.

Türkler, Schengen ülkelerine konut yatırımı ile giriyor!

Açıklanan rakamlara göre, Golden Visa ile konut sahibi olanlar yüzde 40 arttı. Türk iş insanları artık Schengen ülkelerine konut yatırımı ile giriyor. İşte detaylar...

Antalya'dan büyük çalım! Hem konutta hem iş yatırımında yabancıların gözdesi oldu!

Türkiye'nin turizm cenneti Antalya, yabancı iş yatırımında İstanbul'un ardından ikinci, yabancıların konut yatırımında ise birinci oldu. 

Konut kredisi faiz oranları satışları yavaşlattı! Konut yatırım aracı olmaktan çıkıyor mu?

Türkiye genelinde konut satış hızı kredilerdeki kısıtlama ve kredi faiz oranlarının yüksek olması gibi nedenlerle yavaşladı. Bu durum konuta olan cazibeyi azaltırken vatandaşlar başka yatırım araçlarına yönelmeye başladı.

yakup-gürpınar konut yatırımı Haberi

yakup-gürpınar konut yatırımı

İstanbul'un eski sayfiyeleri bir bir yeni konut alanları haline dönüşüyor. Bunlardan biri de Yakuplu- Gürpınar hattı. Marmara Denizi'ne hakim konumu ile öne çıkan bölge, konut ve lüks villa projelerine ev sahipliği yapıyor. Bölgede, Vira İstanbul, Deniz İstanbul, Alya Penta, Aqua Kavaklı, Huzurlu Marmara'nın da aralarında yer aldığı 27 proje üretim ve satış aşamasında bulunuyor. Geçmişin sayfiyesi olan Gürpınar ile Beylikdüzü OSB ile mermerciler siteleri gibi sanayi alanlarını bünyesinde barındıran Yakuplu, hızla kabuk değiştiriyor. Bölge, Ambarlı Limanı, West Marina, Gelişim Üniversitesi ve Beykent Üniversitesi'ne yakın konumu ile de tercih ediliyor. 


PROJE YARIŞI

Geniş arsa stoku ve denize yakın konumu ile markalı konut üreticilerinin yeni üretim üssü olan bölgenin önümüzdeki dönemde metro, Üçüncü Köprü bağlantı yolları gibi projelere yakınlığı ile daha da değerlenme...