28 / 03 / 2024

yalı evleri bodrum kaç katlı

yalı evleri bodrum kaç katlı

Yalı Evleri Bodrum resimleri haberimizin içinde yer alıyor, Bodrum 'da inşa edilen ve 120 konutun yer aldığı Yalı Evleri Bodrum 'un anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor

Bodrum Yalı Evleri'nde 370 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Bodrum'da hayata geçirilen Yalı Evleri'nde fiyatlar 370 bin dolardan başlıyor. Projede hemen teslim hemen tapu avantajı sunuluyor.

Süreyya Yalçın Bodrum'daki evine club yaptırdı!

Son zamanlarda Bodrum'a yatırım yapan ünlüler arasında Süreyya Yalçın da yerini aldı. Sosyetik güzel Bodrum'dan satın aldığı lüks villasına club yaptırdı.

Vista Sunset'te fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor!

Derincam İnşaat tarafından hayata geçirilen Vista Sunset Evleri Bodrum’un İncisi Gümüşlük'te yükseliyor. Projenin yüzde 35'inin satışı tamamlandı.

Gölcük Yalı Evleri'ne ödül!

Gölcük Belediyesi üyesi olduğu Tarihi Kentler Birliği´nden "Uygulama Dalında Başarı Ödülü" aldı.

Cennet Koyu Evleri Bodrum fiyat!

Cennet Koyu Evleri Bodrum projesi Çağdaş İnşaat imzası taşıyor. Proje Bodrum'da Türkbükü ile Hattat Koyu arasında yer alıyor.

Bodrum Altın İnşaat Manzara Evleri fiyat!

9 daireden oluşan Bodrum Manzara Evleri Bodrum Mumcular’da inşa ediliyor. Bodrum Altın İnşaat Manzara Evleri fiyat listesi 195 bin TL'den başlıyor.

Pera Gümüşlük Evleri ne zaman teslim?

Perataş İnşaat tarafından hayata geçirilen Pera Gümüşlük Evleri Bodrum Gümüşlük'te inşa ediliyor. Peki Pera Gümüşlük Evleri ne zaman teslim?

Bodrum Pera Gümüşlük Evleri ne zaman teslim?

Perataş İnşaat tarafından hayata geçirilen Bodrum Pera Gümüşlük Evleri Bodrum Gümüşlük'te inşa ediliyor. Peki Bodrum Pera Gümüşlük Evleri ne zaman teslim?

Nef Yalıkavak Bodrum Konutları!

Nef Yalıkavak projesi üç tarafı denizle çevrili bir burunda yer alıyor. Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Yalıkavak Evleri için ön talep toplanıyor...

Nef Yalıkavak Bodrum satış ofisi!

Nef Yalıkavak Bodrum satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Nef Yalıkavak projesinde konut, otel ve mağazalar bulunuyor...

Kocaeli Gölcük Yalı Evleri'nde sona gelindi!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından Değimendere'de inşa edilen 12 adet ev ve cami projesinde sona gelindi. Yalı Evleri'nde evler teker teker tamamlanıyor.

Gölcük Yalı Evleri'nin restorasyonu tamamlanıyor!

Gölcük Belediyesi´nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesi Tarihi Evleri yenilenerek gün yüzüne çıkarılıyor.

Art Of Yalıkavak projesi Şubat'ta teslim!

Art Of Yalıkavak projesinde Şubat ayında yaşam başlıyor. Hem site içinde hem müstakil, tek katlı ev konsepti ile hayata geçirilen projede metrekare fiyatları 3.900 Euro’dan başlıyor. Art Of Yalıkavak, Bodrum’da 12 ay yaşama imkânı sunuyor.

yalı evleri bodrum kaç katlı Haberi

yalı evleri bodrum kaç katlı


Bodrum Yalı Evleri Bodrum Konacık bölgesinde inşa ediliyor. 120 konutun yer aldığı projede satışlar devam ediyor.


Yalı Evleri projesi kapsamında Closse, Laodikeia, Lykos ve Tripolis isminde 4 farklı daire tipi yer alıyor. Proje Gökşin Yatırım imzası taşıyor.


Gökşin Yatırım Yalı Evleri ne zaman teslim sorusuna hemen teslim yanıtını verebiliriz. 


Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen Yalı Evleri örnek daire fotoğrafları için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Yalı Evleri Bodrum resimleri



Yalı Evleri Bodrum resimleri



Yalı Evleri Bodrum resimleri




Yalı Evleri Bodrum ulaşım:

Bodrum Yalı Evleri adres: Balkanoğlu İş Merkezi E Blok No:1 Konacık - Bodrum - Muğla -Türkiye 


Yalı Evleri Bodrum iletişim:

Telefon: 0532 488 91 22

Web adresi: www.goksinyatirim.com.tr

Ceren...