24 / 04 / 2024

Yalova İMES OSB arazi fiyatları

Yalova İMES OSB arazi fiyatları

Yalova İMES OSB, arazi alım ve kamulaştırma maliyetlerinin belirginleşmesi, borçlanma ve mevduat faizlerinin yüksekliği sebepleriyle yatırımcılara yüzde 40 indirim yapılacağını açıkladı.

Yalova İMES OSB'de ilk kazma vuruldu! 

6.5 milyar TL değerindeki Yalova İMES Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için ilk kazma vuruldu. Sahaya inen iş makineleri çalışmalara başladı.   

Yalova Avrasya OSB'ye yabancılardan 10 milyon metrekare ön alım talebi!

Osmangazi Köprüsü sayesinde Avrasya Organize Sanayi Bölgesi'nde yabancı yatırımcılardan 10 milyon metrekarelik ön alım talebi geldi...

Yalova İMES OSB'den yatırımcılara yüzde 40 indirim!

Yalova İMES OSB, arazi alım ve kamulaştırma maliyetlerinin belirginleşmesi, borçlanma ve mevduat faizlerinin yüksekliği sebepleriyle yatırımcılara yüzde 40 indirim yapılacağını açıkladı.

İMES OSB genişletilecek mi?

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "İMES OSB’nin genişletilmesi ve üretime daha fazla katkı verme durumu var. Bizler de bu atılımı destekliyoruz ve yatırımın en kısa sürede hayata geçirilmesini istiyoruz." dedi.

Yalova yatırımcıların cazibe merkezi haline geldi!

Kısa sürede tamamlanıp hizmete açılan Osmangazi Köprüsü ve İstanbul - Ankara - Bursa - İzmir otoyol aksı gibi mega projelerin meyvelerini yıllardır OSB’si bulunmayan Yalova toplamaya başladı. 

Yalova ve Ankara'daki OSB'ler istihdamı artıracak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Yalova ve Ankara'da kurulan OSB'lerin yaklaşık 12 bin 500 kişiye istihdam olanağı yaratacağını açıkladı..

Türkiye’nin ilk akıllı OSB'si Yalova’da inşa edilecek!

Türkiye’nin ilk akıllı sanayi bölgesi Yalova’da inşa ediliyor. İMES’in öncülük ettiği OSB; nitelikli altyapısı, eşsiz donatıları ve kullanacağı teknolojiyle yatırımcılara kusursuz bir üretim altyapısı sunuyor.

Yalova'ya Gemi OSB geliyor!

Gemi Sanayicileri Derneği tarafından Yalova'da bin 400 dönüm üzerine konumlandırılacak Gemi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için ilk harç mayıs ayında atılacak.

Çetin Civata, beşinci fabrikasını Yalova OSB’de kuracak!

Tecde Grup bünyesinde faaliyet gösteren Çetin Civata, beşinci fabrikasını Osman Gazi Köprüsü açıldıktan sonra Yalova OSB’de kurma kararı aldı.

Faruk Özlü'den Yalova GİOSB-AVRASYA OSB yatırımına destek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Yalova'da istihdama yönelik, katma değer sağlayacak her türlü yatırımı bakanlık ve hükümet olarak destekleyeceklerini açıkladı

Osmangazi Köprüsü, Yalova'daki sanayi yatırımlarını hızlandırdı!

Yalova’da Osmangazi Köprüsü’nün açılmasıyla birlikte faaliyetlerine hız veren GİOSB, Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı çalışmalarının başlamasına az bir süre kaldı.

İMES Sanayi Sitesi'nde 78 fabrika inşaat aşamasında!

İstanbul Dudullu'da bulunan İMES Sanayi Sitesi'nin büyüyen sanayicilere yetmemesinden ortaya çıkan ihtiyaçla projeye dönüşen İMES Organize Sanayi Bölgesi (İMES OSB); 103'ü faal, 78'i inşaat aşamasında ve 34'ü de proje aşamasındaki fabrikayı bünyesinde barındırıyor.

Gebze İMES OSB'ye cami inşa edilecek!

Gebze İMES OSB Başkanı Süheyl Erboz İMES OSB'deki yatırımları anlattı. İşte Başkan Süheyl Erboz'un açıklamaları...

Yalova İMES OSB arazi fiyatları Haberi

Yalova İMES OSB arazi fiyatları

Yalova İMES OSB'ye yatırım yapana yüzde 40 indirim uygulanacağı duyuruldu.

Hürriyet'te yer alan habere göre, konu hakkında açıklamalarda bulunan Yalova İMES Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Süheyl Erboz, şu ifadeleri kullandı:

“Ülkemize karşı yapılan ekonomik saldırılarla başlayan ve son birkaç ayda Türk lirasının değer kaybı, faiz ve enflasyon artışı gibi olumsuz sonuçlarını yaşadığımız bir ekonomik türbülanstan çıkma arifesinde olduğumuz sürece katkıda bulunma kararı aldık. İMES OSB, söz konusu devlet politikaları doğrultusunda bu kararı imza altına almış bulunmaktadır. Hâlihazırda 160 adet sanayici üyesi bulunan ve yeni alımları devam eden Yalova İMES OSB’de, arazi alım ve kamulaştırma maliyetlerinin belirginleşmesi, borçlanma ve mevduat faizlerinin yüksekliği sebepleriyle; yatırımcıları üretim ekonomisine yatırım yapmaya teşvik etmek için peşin alımda yüzde 40’a varan indirimler yapılmıştır. Bu sayede,...