28 / 03 / 2024

yalova Körfez Geçiş Köprüsüyle değerleniyor

yalova Körfez Geçiş Köprüsüyle değerleniyor

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Konuşan Ekonomi programına katıldı. Becan konuşmasında "Körfez Geçiş Köprüsü Avrupa'nın 2. büyük köprüsü olacak." dedi. İşte Becan'ın konuşmasından bazı kesitler..

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün belgeseli çekilecek!

Önümüzdeki ay sonunda ulaşıma açılması beklenen İzmit Körfez Geçiş köprüsü'nde 113 tabliyeden 91'i yerleştirildi.Öte yandan drone'larla yapım aşamaları görüntülenen projenin, tamamlanmasının ardından belgesel hazırlanacağı öğrenildi.

ASELSAN, Körfez Geçişi Köprüsü'ne gişe alanlarından birini kurdu!

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi şirketlerinden ASELSAN, körfez geçişi süresini 6 dakikaya indirecek İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'ne Türkiye'nin en büyük gişe alanlarından birini kurdu.

3. Köprü ve Körfez Geçiş Köprüsü ücretleri yeniden düzenlenecek!

Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Körfez Geçiş Köprüsü hizmete girdiğinde belirlenen geçiş ücretleri, dolar kuru üzerinden belirli periyotlarda yeniden düzenlenecek. Peki Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Körfez Geçiş Köprüsü'nde ücretler nasıl şekillencek ?

Körfez Geçiş Köprüsü Avrupa'nın 2. büyük köprüsü olacak!

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Konuşan Ekonomi programına katıldı. Becan konuşmasında "Körfez Geçiş Köprüsü Avrupa'nın 2. büyük köprüsü olacak." dedi. İşte Becan'ın konuşmasından bazı kesitler..

İzmir Körfez Geçiş Projesi'ne yüzde 70'lik destek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, "İzmir Körfez Geçiş Projesi büyük oranda hazır. ÇED süreci devam ediyor. İzmir kamuoyundaki değerlendirmelerde, projeye destek yüzde 70'lerin üzerinde gözüküyor" dedi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün 275 metresi tamam!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın 2016 yılının Mayıs ayı içinde ulaşıma açılacağını açıkladığı İzmit Körfez Geçiş köprüsünde tabliyeler birbiri ardına döşeniyor.

Hasan Topal, Körfez Geçiş Projesi'ni değerlendirdi!

İzmir Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topal, İzmir'in kıyı ve kent tasarımlarını değerlendirerek kentin gündemindeki Körfez geçişi ve diğer plan tartışmalarını değerlendirdi.

İzmir Körfez Geçişi Projesi ulaşıma büyük rahatlık getirecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın "İzmirliler uzlaşsın, yapalım" dediği İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin ulaşıma büyük rahatlık getireceği açıklandı.

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nde iki kule arasına ilk tabliye yerleştirildi!

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde çalışmalar hızla ilerliyor. En son iki kule arasına ilk tabliye de yerleştirildi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün ilk tabliyesi 15 Ocak'ta yerleştirilecek!

Dünyanın en büyük asma köprüleri arasında 4'üncü olan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nün ilk tabliyesi 15 Ocak'ta yerleştirilecek. Toplam 87 tabliyenin yerleştirileceği köprüde işlemlerin şubat sonunda tamamlanarak trafiğe açılması bekleniyor.

Erol Çiçek: Körfez Geçişi Projesi hemen durdurulmalı!

Bursa’da faaliyet gösteren, Çevre ve Ekoloji Hareketi (ÇEHAV) avukatlarından Erol Çiçek’ın açtığı dava sonucu mahkeme, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve İzmit Körfez Geçişi Projesi’nin ÇED raporundan muaf sayılamayacağına karar verdi.

Körfez Geçiş Köprüsü, Naturalm Çiftlik Evleri'ne ilgiyi artırdı!

İki yakayı birleştiren İzmit körfez geçiş köprüsü İstanbulluların çiftlik evlerine ilgisini artırdı. ALM İnşaat'ın İstanbul'a yakın mesafede Karamürsel'de doğal yaşam alanı olarak nitelendirdiği Naturalm Çiftlik Evleri konut alıcılarından büyük ilgi görüy

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde görevli mühendis öldürüldü!

Cimtaş İnşaat firmasında mühendis olan ve İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında görevli 32 yaşındaki mühendis Murat Usluoğlu, evinin önünde bıçaklanarak öldürüldü.

yalova Körfez Geçiş Köprüsüyle değerleniyor Haberi

yalova Körfez Geçiş Köprüsüyle değerleniyor

Yazlık algısı Yalova'da artık geride kaldı. Artık Yalova bir butik il. Sanayimiz var. Termal ilçelerimiz var. Dünyanın en güzel yerlerinden biri. Turizm de tek başına yetmiyor. Üniversite çalışmalarımız devam ediyor. 2 üniversite, turizm ve sanayimiz var. Bu nedenle geleceğemiz parlak. Deprem geçmişimiz var. Yeni yapılaşmamız sağlam. Daha kaliteli binalar yapıyoruz. Riski en aza indirdik. Burayı deprem kenti olarak algılamak istemiyoruz. 


Yalova'nın ekonomisinden bahsedecek isek, Yalova tek bir sektörle öne çıkmıyor. Bir çok sektör var. Yalova Türkiye sıralamasında ekonomik anlamda 13. sırada. İstihdam oranlarına baktığımız zaman tarımda yüzde 22'lerde, sanayide yüzde 33. Hizmet sektöründe de yüzde 45'lerdeyiz. Türkiye'nin ortalaması ve Yalova'yı kıyasladığımız zaman, Türkiye'de işyeri ortalaması 2015'de yüzde 4 gibi artmış ancak bu oran Yalova'da yüzde 8 oranında artmış. Yalova her...