16 / 04 / 2024

Yalova şehir merkezi taşınıyor

Yalova şehir merkezi taşınıyor

Yalova’da konut için çok farklı bir uygulamanın temelleri atıldığına dikkat çeken Altın Emlak Yalova Temsilcisi Dursun Kutan, şehir merkezi şuan bulunan noktanın 1,5 – 2 km ilerisine taşınacak dedi...

Erzurum'daki eski İller Bankası Bölge Müdürlüğü binası Belediyeye devredilecek!

Erzurum şehir merkezi Yoncalık Caddesi'nde yer alan uzun yıllar İller Bankası Bölge Müdürlüğü şeklinde hizmet sunan bina harabe hale geldi. Binanın Büyükşehir Belediyesi'ne devredileceği belirtildi.

Melikgazi Belediyesi'nden trafik ve otopark hamlesi!

Melikgazi Belediyesi ilçe sınırlarında bulunan düzensiz otopark ve şehir merkezi trafiğinin yoğunluğun düşürülmesi için otopark yapımına başlıyor.

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Sıcak bir iklim kuşağında yer alan Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacını gidermek için şehir merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmalarında sona gelindi.

Malatya Büyükşehir ağır hasarlı yapıları yıkıyor!

Malatya şehir merkezi başta olmak üzere, merkez dışında Doğanyol, Kale ve Pütürge’de hasar tespiti sonrası yıkım kararı çıkan yapılar yıkılıyor.

Mustafa Dündar: Merkezdeki fabrikalar da dönüşüme ayak uydurmalı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar yaptığı açıklamada Bursa’nın en önemli ulaşım akslarından biri olan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı çevresindeki fabrikaların şehir merkezi dışına taşınmasını istedi.

Esenboğa Havaalanı Metrosu için yeni hat önerisi!

ATO Başkanı Gürsel Baran, Esenboğa Havaalanı metro ulaşım hattı projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Baran, "Keçiören üzerinden yapılması düşünülen metro hattının şehir merkezi Kızılay üzerinden direkt uygulanmasını istiyoruz'' dedi.

NEF projelerinde 120 ay 0,98 faiz fırsatı!

NEF'in ödüllü şehir merkezi projeleri NEF Çekmeköy, Basınekspres, Bahçelievler ve Ortayaka'da yüzde 10 indirime ek 120 ay için yüzde 0,98 kredi fırsatı başladı. Projede 2 bin 900 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

Nef Ortayaka fiyatları 2018!

Nef Ortayaka fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  Nef'in beklenen şehir merkezi projesi Ortayaka lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu.

Nef Brentford London satış ofisi!

Nef Brentford London satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 73 daireden meydana gelen proje Londra şehir merkezi ve Heathrow Havalimanı'nın tam ortasında bulunuyor. 

Kayseri Yemliha'ya beş yıldızlı sosyal tesis!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi ve ilçelerin yanı sıra mahallelere de beş yıldızlı sosyal tesisler inşa ediyor.

Nef Brentford London fiyatlar 2018!

Nef Brentford London fiyatlar 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Londra şehir merkezi ve Heathrow Havalimanı'nın tam ortasında yer alan projede 73 daire bulunuyor. 

Amasya teleferik projesi YİD ihalesi 14 Ağustos'ta!

Amasya Belediyesi, şehir merkezi ile Ferhat Tepesi arasında 1.488 metre uzunluğundaki teleferik hattı için YİD ihalesi yapacak. İhale 14 Ağustos'ta gerçekleşecek..

İzmit Biberoğlu Konağı'nın inşaatı başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi’nin İzmit’teki konak çalışmaları şehir merkezi ve köy ayrımı yapılmaksızın hız kesmeden sürüyor.

Yalova şehir merkezi taşınıyor Haberi

Yalova şehir merkezi taşınıyor

Bursa’dan ayrılarak il olan ve teknik tarımın en yoğun yapıldığı yerlerden biri olan Yalova, 3. Köprü güzergâhının bu noktadan geçmesi nedeniyle yoğun ilgi görüyor. Bölgede en hızlı gelişme gösteren yerlerin başında Altınova olduğunu söyleyen Altın Emlak Yalova Temsilcisi Dursun Kutan, Yalova’da kiralık ve satılık konutların geçen yıla oranla yüzde 20 artış gösterdiğini belirtiyor.


Yalova’da konut için çok farklı bir uygulamanın temelleri atıldığına dikkat çeken Altın Emlak Yalova Temsilcisi Dursun Kutan, “şehir merkezi şuan bulunan noktanın 1,5 – 2 km ilerisine taşınacak. Belediye Binası ve kent meydanı da bu bölgeye alınacak. Taşınılacak bölgede şu an yıkılması planlanan spor tesisleri bulunuyor” dedi.


İkinci Gözde Bölge ‘Termal’

Gerek kimya sektöründeki firmaların Yalova’ya yaptıkları dev yatırımlar, gerekse tersane yatırımlarının yanı sıra, turizm sektöründeki devlet teşvikleriyle bölgenin...