20 / 04 / 2024

Yamaç Sağlık Rezidansı nerede

Yamaç Sağlık Rezidansı nerede

Konut, bakım evi ve hastane olmak üzere 3 konseptteki Yamaç Sağlık Rezidans, konut sakinlerine de kesintisiz sağlık hizmeti sunuyor. 

Türkiye’nin ilk sağlık rezidansı Antwell Life Care!

Bugüne kadar pek çok projesiyle sektörde öncü rol üstlenen Ant Yapı’nın ilk sağlık projesi Antwell Life Care Residence’ ta hazirandan itibaren yeni bir yaşam başlıyor.

Türkiye'nin ilk sağlık rezidansı Antwell'in temeli atıldı!

Ant Yapı’nın Türkiye’nin sağlık hizmetleri alanındaki ilk konsepti olan ve Çamlıca eteklerinde inşa edilen Antwell Life Care Residence’ın inşaatı düzenlenen temel atma töreni ile başladı.   

Yamaç Sağlık Rezidansı'nda 10 yıl kira garantisi!

Konut, bakım evi ve hastane olmak üzere 3 konseptteki Yamaç Sağlık Rezidans, konut sakinlerine de kesintisiz sağlık hizmeti sunuyor. 

Ant Yapı'dan 5 yıldızlı sağlık rezidansı: Antwell!

Türkiye'nin ilk 5 yıldızlı sağlık rezidansı olma özelliğini taşıyan Antwell, EQ Dergisi'nde yer aldı..

Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Ant Yapı imzası taşıyan Çamlıca Antwell Sağlık Rezidans projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Peki Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Antwell Sağlık Rezidansı projesinde lansman tarihi 12 Aralık Salı günü olarak belirlendi. Peki Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Mimar Merter Söylemez sağlık adına rezidans dairesini bağışladı!

Hayırsever İşadamı Mimar Merter Söylemez, Şemikler Mahallesi'nde bir site içinde bulunan 245 metrekarelik binayı sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere babası Ali Söylemez adına Denizli Valiliği İl Halk Sağlığı'na bağışladı.

Beylikdüzü Sağlık Kent'te fiyatlar 110 bin TL'den başlıyor!

İttifak İnşaat tarafından hayata geçirilen Sağlık Kent Sitesi'nde fiyatlar 110 bin TL ile 210 bin Tl arasında değişiyor. Teslimler Şubat 2013'te gerçekleşecek...

Sağlık turizmi için sağlık bölgeleri oluşturulacak!

Recep Akdağ, yurt dışından gelenlere sağlık hizmeti sunmak için sağlık serbest bölgeleri oluşturacaklarını, ülkenin sağlık sisteminin doğasında var olan kaliteli ve ucuz hizmetin bu sağlık serbest bölgeleriyle daha cazip hale geleceğini söyledi

Ethica Sağlık Grubu Katar'da hastane açıyor!

Ethica Sağlık Grubu patronu Murat Akdoğan, Katar şeyhlerinden Saoud bin Abdullah ile Katar'a yapılacak hastane yatırımının ortaklığında anlaşma sağladı...

Dumankaya Miks'te eczane ve sağlık üniteleri ihalesi 17 Ekim'de!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat’ın, Atakent bölgesinde hayatı canlandıran projesi Dumankaya Miks’te eczane ve sağlık ünitelerinin son etabı 17 Ekim 2012’de ihaleyle satışa sunulacak...

Dumankaya Miks projesinde eczane ve sağlık üniteleri satışta!

Dumankaya Miks Halkalı projesinde bölgenin en büyük hastanesine komşu eczane ve sağlık üniteleri satışa sunuluyor

Türkiye'nin ilk Sağlık Akademisi Burdur'da kuruldu!

Burdur'da, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından oluşturulan Sağlık Akademisi'nde yaklaşık 8 bin kişiye 28 sağlık konusunda eğitim verilecek.

Yamaç Sağlık Rezidansı nerede Haberi

Yamaç Sağlık Rezidansı nerede

Türkiye'de sağlık alanındaki pek çok uygulamanın öncülerinden olan Yanık Sağlık Grubu, Yamaç Sağlık Rezidans ile konut projelerine yepyeni bir soluk getiriyor. Yanık Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yanık, Yamaç Sağlık Rezidans ile Türkiye’de eşi görülmemiş bir projeyi İzmir’e kazandırmanın gururunu yaşadıklarını açıkladı. 

10 yıl kira garantisi

İbrahim Yanık, “Bu projemiz hem yatırımcısına kazandıracak, hem konut sakinlerinin tüm ihtiyaçlarına karşılık verecek, hem de İzmir’de sağlık alanında fark yaratarak topluma yarar sağlayacak bir vizyonla ortaya” dedi.İbrahim Yanık, Yamaç Sağlık Rezidans bünyesinde inşa edilen konutların, yatırımcılara 10 yıl kira garantisiyle sunulduğunu dile getirdi. 

Poje kapsamında inşa edilecek ve tüm kente hizmet edecek 200 yataklı hastane ise, 65 uzman doktor ve yüzlerce sağlık personeliyle İzmirliler’in ilk tercihi olacak.

Web: