29 / 03 / 2024

Yanan Migros Mağazası

Yanan Migros Mağazası

Kasım 2011'de çıkan yangının izlerini silerek yeniden müşterileriyle buluşacak 5M Migros'ta açılışın ardından sabaha kadar alışveriş yapılabilecek

Migros ilk mağazasını 1957'de Beyoğlu'nda açmış!

Migros ilk sabit mağazasını 1957 yılında Beyoğlu'nda, ikinci mağazasını ise Beyazıt'ta açmış.

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

Migros, Mardin Nusaybin'deki ilk mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Migros Mardin Nusaybin'deki ilk mağazasını hizmete açtı...

Migros, Kahramanmaraş'taki 5'inci mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına devam eden Migros, Kahramanmaraş'taki 5'inci mağazasını hizmete açtı...

Migros Tarsus'taki 7'nci mağazasını açtı!

Migros, Mersin Tarsus'taki 7'nci mağazasını Kardeş Şehirler Langen Bulvarı'nda hizmete açtı.

MediaMarkt Antalya'da 4'üncü mağazasını açtı!

MediaMarkt, Antalya'daki 4'üncü mağazasının açılışını 5M Migros AVM içerisinde gerçekleştirdi. 

Migros 1 ayda 47 satış mağazası açtı!

Migros, Haziran ayında toplam 47 satış mağazası açtı. Şirket, 29 Migros, 17 Migros Jet ve 1 5M formatında satış mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Carrefoursa 11 mağazasını Migros'a devretti!

Carrefoursa Kayseri'deki 11 mağazasının toplam 6.58 milyon liraya Migros'a devri için sözleşme imzalandığını açıkladı. 

Migros mağaza sayısını bin 447'ye çıkardı!

Migros'tan KAP'a yapılan açıklamaya göre, 10 adet Migros ve 12 adet Migros Jet formatında toplam 22 adet satış mağazası Mart ayı içerisinde hizmete açıldı. Şirketin mağaza sayısı toplam 1.447 oldu.

Civil, İstanbul Cevizli’de yanan mağazasını tekrar hizmete açtı!

Civil; İstanbul Cevizli’de yanan mağazasını tekrar hizmete açtı. Civil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldıran’ın gerçekleştirdiği açılışta animasyon gösterileri, birbirinden farklı hediye dağıtımı ve yüz boyama etkinlikleri yer aldı.

Migros 17 Burda AVM'de mağaza açtı!

Tüketicinin A'dan Z'ye her türlü ihtiyacını karşılayabileceği, hizmet anlayışı ve ürün çeşitliliği ile fark yaratacak olan 3M Migros Mağazası, 2000 metrekarelik alanı ile 17 Burda AVM içerisinde konumlanıyor.

Türkbükü Migros Jet mağazası açıldı!

Alptekin Polat ve Çağatay Karlıbel Bodrum'daki yatırımlarına devam ediyor. Polat Karlıbel İnşaat Şirketi girişimiyle perakende sektörünün öncüsü Migros Grubu, Türkbükü Migros Jet mağazası açılışı ile mağaza sayısını 739'a yükseltti.

Migros, 1000. mağazasını Şanlıurfa'da açtı!

Migros Grubu,120 kişilik çalışma kadrosu ile Şanlıurfa ’nın en büyük mağazası ve ilk hipermarketi olma özelliğini taşıyan Şanlıurfa 5 M Migros 'u hizmete açtı.

Yanan Migros Mağazası Haberi

Yanan Migros Mağazası

Beylikdüzü 5M Migros mağazası, Kasım 2011'de çıkan yangınla herkesi korkutmuştu. Yangın sonucu kapılarını kapatan Migros 15 Haziran'da yeniden kapılarını açmaya hazırlanıyor. 


5M Migros'ta açılışın ardından sabaha kadar alışveriş yapılabileceği gibi her saat başı farklı reyonlarda indirimler gerçekleşecek. 15 Haziran Cuma günü saat 12.30'da kapılarını müşterilerine açacak olan mağazada saat 21.00'de 147 metrelik, Türkiye'nin en uzun mapping projeksiyon sistemiyle başlayacak tarihi açılış şovu ise, gece boyunca canlı müzik performansı ve çeşitli aktivitelerle devam edecek.


Çılgın hafta sonu, çılgın fiyatlar kampanyası ile 5M Beylikdüzü Migros'ta bulunan ürünler tüketiciye inanılmaz fiyatlardan müşteriye ürünlerini sunacak ayrıca 5M Migros mağazası, sabaha kadar açık kalarak sürpriz hediyeler, anlık indirimlerle bir gecede rekor sayıda müşteriyi ağırlamayı hedefliyor.


5M Beylikdüzü Migros'ta, müşterilerin çağdaş perakendeden beklentilerini yükseltecek ve her türlü ihtiyaçlarını...