18 / 04 / 2024

yangın çıkan şehirleri

yangın çıkan şehirleri

Çanakkale' nin Gelibolu, Muğla' nın Milas ve Antalya' nın Kumluca ilçelerinde çıkan orman yangınlarını kontrol altına alma çalışmaları, çevre ilçelerden gelen itfaiye ekipleri, iş makinaları ve vatandaşların çabaları ile sürdürülüyor...

İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangın sonrasında mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu! 

İki ay önce İzmir Narlıdere’deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının ardından zararlarının karşılanmasını talep eden mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu. 

İstanbul'da bir AVM'de çıkan yangın söndürüldü!

İstanbul'da bir alışveriş merkezinde (AVM) çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Polonezköy'de çıkan yangın kontrol altında!

İstanbul Beykoz'da, ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Akşam saatlerinde çıkan yangına, Beykoz, Kavacık ve Çavuşbaşı itfaiyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, müdahale etti.

Bartın'da çıkan yangın nedeniyle 40 dönüm alan zarar gördü!

Bartın’da dün iki noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 40 dönümlük alan zarar gördü.Bartın Orman İşletme Müdürü Yanık: "Yanan alanların yeniden ağaçlandırılması için hazırlık çalışmalarımıza başladık” dedi.

Bartın’da ev yangını

Bartın'da çatı katında yangın çıkan 3 katlı binada mahsur kalan 3 kardeş, balkondan bitişikteki binaya geçerek kurtuldu. Kardeşler, itfaiye ekiplerinin uzattığı merdivenle kurtarıldı. İşte ayrıntılar...

Adana'da yangın çıkan evde 2 çocuk öldü!

Adana'da bir evde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında 2 ve 4 yaşlarındaki 2 çocuk hayatını kaybetti. Çocukların annesi dumandan etkilenirken onları kurtarmak isteyen kişi yaralandı.

Bodrum'da çöplük alanda çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı!

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Turgutreis Mahallesi Dereköy mevkindeki vahşi çöp depolama alanında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bodrum'da çöplük alanda çıkan yangın makilik alana sıçradı.

İzmir'de apartmanda çıkan yangın ucuz atlatıldı! Yangının nedeni şaşırttı!

Karşıyaka'da bir apartmanda çıkan yangın, korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. 16 katlı apartmanda camların kırılmasına neden olan patlamanın ardından etrafı saran dumandan, daire sakinleri güçlükle kurtarıldı. İşte patlamanın nedeni...

Bodrum'da makilik alanda çıkan yangın söndürüldü!

Bodrum' da makilik alanda çıkan yangın söndürüldü. Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Akyarlar Mahallesi Karaincir koyundaki makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Fethiye'de çıkan orman yangını kontrol altına alındı!

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Fethiye ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.Ayrıca yangında, orman içerisinde çobanların konakladığı taş ev ile bir seranın da zarar gördüğü bildirildi.

1938 yılında Divanyolu'nda yangın çıkan konakta 14 aile oturuyormuş!

1938 yılında Fatih Divanyolu'nda Nafiz Paşa'ya ait konakta yangın çıkmış. Nafiz Paşa'nın mirascıları tarafından kiraya verilen köşk pansiyon olarak kullanılıyormuş. Çıkan yangınla konak kül olmuş.

Muğla Milas'ta orman yangını çıktı!

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Muğla'nın Milas ilçesinde geçen ay yangın çıkan ormanlık alanda üç ayrı noktada yeniden yangın çıktı. Yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları yapılıyor.

Atölyede çıkan yangın, iki ev ve araçlara sıçradı!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, doğrama atölyesinde çıkan yangın, bitişiğindeki iki ev ile garajdaki traktör ve münibüse sıçradı. Maddi hasara yol açan yangın, yaklaşık 4 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü.

yangın çıkan şehirleri Haberi

yangın çıkan şehirleri


ÇANAKKALE/MUĞLA/ANTALYA


Gelibolu ilçesine bağlı Ilgardere köyü yakınında çıkan orman yangınının kontrol altına alınmasına çalışılıyor.


Alınan bilgiye göre, ilçe merkezine 24 kilometre uzaklıktaki Ilgardere köyü yakınında bulunan ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Kısa sürede yayılan alevlere, olay yerine sevk edilen bir helikopter ve arazözlerle müdahale ediliyor. 


Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, yangına ilişkin, "Şu anda yangını söndürmek için 5 helikopter ve 25 arazöz çalışıyor. Değişik bölgelerden arazözler intikal etmeye devam ediyor" dedi.


Rüzgarın, çalışmaları olumsuz etkilediğini dile getiren Çınar, şöyle konuştu:


"Yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Konuyla ilgili olarak yeni sistemden dolayı Bakanlığımızın da haberleri var. Arkadaşlar çalışıyor. İnşallah en kısa sürede söndürülecek."


Çınar, bir gazetecinin yangının, Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'nı etkileyip etkilemediği sorusuna ise bu konuda alevlerin gidiş yönü, müdahalenin şekli ve rüzgarın gücünün...