29 / 03 / 2024

yapex fuarı 2014

yapex fuarı 2014

ISPARTA Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine yönelik ücretsiz yurtiçi iş ve fuar gezileri düzenlemeye devam ediyor. İnşaat sektörü temsilcisi 50 oda üyesi hafta sonu Antalya Expo Fuar Merkezi'nde düzenlenen 22. YAPEX fuarına katıldı...

Yapı, İnşaat ve Restorasyon Fuarı Yapex 13-16 Kasım'da!

Bu yıl 22'ncisi düzenlenen Yapı, İnşaat ve Restorasyon Fuarı (YAPEX) bugün açılıyor. Fuar, 13 Kasım - 16 Kasım 2014 tarihlerinde Antalya Expo Center'da gerçekleşecek...

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da başlıyor!

Akdeniz Tanıtım A.Ş. tarafından bu yıl 26’ncısı düzenlenecek Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da Antalya'da açılacak!

Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14 Kasım'da Antalya Expo Center'de kapılarını açacak.

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı. Fuarda, büyükşehirin projeleri büyük ilgi gördü.

YAPEX Fuarı açıldı!

Antalya'da bu sene 25'incisi düzenlenen "Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı" açıldı.

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak.

Zeytinburnu Belediyesi, Antalya YAPEX Fuarı'na katıldı!

Tarihi Kentler Birliği’nin 14 yıldır düzenlediği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Projelerini Özendirme Yarışması’nın ödül töreni, Antalya YAPEX Fuarı’nda yapıldı.

Ölümsüzlük Şehri Misis projesi YAPEX Fuarı'nda tanıtıldı!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın büyük önem verdiği ve Yüreğir Belediyesi'nin yürütmekte olduğu Ölümsüzlük Şehri Misis projesi, YAPEX Fuarı'nda tanıtıldı.

Misis projesi Antalya Yapex Fuarı'nda tanıtıldı!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Misis’in gün yüzüne çıkarılmasıyla önemli bir tarihi ve kültürel mirası insanlığın hizmetine sunacaklarını, Kervansaray Restorasyonu ve Cami Rekonstrüksiyon çalışmalarının da devam ettiğini belirtti.

Urla Belediyesi, Antalya Yapex Fuarı'na katıldı!

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve Belediye Meclis Üyesi Öğün Ünal 18-21 Kasını 2015 tarihleri arasında restorasyon renovasyon ve kültür mirasını koruma teması ile Antalya Expo Center'da gerçekleşen Yapex Yapı Fuarı'na katıldı.

Edirne Belediyesi YAPEX Restorasyon Fuarı'na katıldı!

Edirne Belediyesi, 18-21 Kasım 2015 tarihleri arasında Antalya’da uluslararası boyutta bu yıl beşincisi düzenlenen Kırsal Yaşam Kırsal Yaşam konulu, YAPEX Restorasyon, Renovasyon ve Kültür Mirasını Koruma Fuarı’nda yer aldı.

YAPEX Restorasyon Fuarı’nda 32 projeye ödül verildi!

Tarihi Kentler Birliği’nin 14 yıldır düzenlediği Özendirme Yarışması’nın ödül töreni, her yıl Antalya’da büyük bir ilgiyle izlenen YAPEX Restorasyon Fuarı’nda yapıldı. Fuarda 32 projeye ödül verildi.

Altındağ, YAPEX Fuarı'nın yıldızı oldu!

Bu yıl "Kırsal Yaşam ve Kırsal Mirası Koruma" temasıyla düzenlenen fuar, hem Türkiye'den hem de dünyanın çeşitli ülkelerinden belediyeler ve özel sektör temsilcilerini Antalya'da buluşturdu.

Samsun, Antalya Yapex Fuarı'nda ilgi gördü!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Antalya’da bu yıl 23.’sü düzenlenen Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’nda açtığı stantla ilgi odağı oldu.

yapex fuarı 2014 Haberi

yapex fuarı 2014

ITSO'nun organizasyonunda inşaat sektörü temsilcisi 50 oda üyesi hafta sonu Antalya Expo Fuar Merkezi'nde düzenlenen 22. YAPEX fuarına katıldı. 


ISPARTA Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine yönelik ücretsiz yurtiçi iş ve fuar gezileri düzenlemeye devam ediyor. Yıl içinde İstanbul ve Antalya başta olmak üzere büyük şehirlerde düzenlenen ihtisas fuarlarına üyelerini ücretsiz götüren ITSO yöneticileri, hafta sonu da inşaat sektörü temsilcisi üyeleri için Antalya Expo da açılan ve Yapı Sektörü açısından önem arz eden Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri ve Yapı Yenileme Fuarı'na (YAPEX) ücretsiz gezi düzenledi. 


Fuara, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen önderliğinde, Meclis Başkan Yardımcısı Aliihsan Altınok, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Metin Çelik ve Salih Sarıkaya ile meclis üyeleri ve sektör temsilcisi 50 üye katıldı. ITSO üyesi inşaat sektörü temsilcileri, Yapı Fuarı olarak...