26 / 04 / 2024

yapım aşamasındaki avmler

yapım aşamasındaki avmler

Cushman & Wakefield şirketinin hazırladığı "Alışveriş Merkezleri-Avrupa-2015 Nisan" raporuna göre, Rusya şu anda 17,7 milyon metrekare ile Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi pazarı.

Dünya genelinde 2 trilyon dolarlık mega projenin yapım aşaması devam ediyor!

Dünya genelinde inşası devam eden mega projelerin toplam maliyeti 2 trilyon doların üzerinde.  Bu projelerin büyük bir kısmı Körfez ülkelerinde inşa ediliyor. 

İBB İstanbul'da yapımı devam eden iki metro hattının ihalesini iptal etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yapım aşamasında olan Kaynarca-Pendik-Tuzla ve Kirazlı-Halkalı metro hatlarının ihalelerini iptal etti. İBB, söz konusu inşaat işleri için yeniden ihaleye çıkacak. İşte detaylar...

İBB'den Süleymaniye'deki tepki çeken inşaat için acil durdurma talebi!

Süleymaniye camii'nin yakın çevresinde yapım aşamasında olan yurt binasının İBB onay vermeden inşaatına başlanması gerekçesiyle kültür varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’na başvuruda bulunuldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin akıbeti TBMM'de!

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yapım aşamasında olan ikinci pistinin ne zaman tamamlanacağıyla ilgili soru önergesi verdi. 

İsrail güçleri, Batı Şeria'da yapım aşamasında olan bir evi yıktı!

İsrail güçleri, işgal altında olan Batı Şeria'da yapım aşamasında olan bir evi daha yerle bir etti...

İsrail Batı Şeria'da Filistinlilere ait evleri yıkmaya devam ediyor! 

İsrail güçleri, Batı Şeria'da Filistinlilere ait bir yapım aşamasındaki evin daha yıkımını gerçekleştirdi. 

İstanbul'da proje aşamasındaki metro hatları!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılında metro hatlarının ağını genişletmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 199,40 kilometre metro hattı inşası için çalışan belediye proje aşamasındaki hatlarla ile de 808,50 kilometre ağa ulaşmayı hedefliyor.

Avcılar'da yapım aşamasındaki binanın istinat duvarı çöktü!

İstanbul Avcılar'da temeli atılmış yapım aşamasında olan bir binanın istinat duvarı çöktü

Çatalca İhsaniye'de 50 yıldır beklenen köprünün yapımı başladı!

Çatalca İhsaniye mahalllesinde 50 yıldır istediği köprünün yapılmasını sağlayan Belediye Başkanı Mesut Üner, köprünün yapım aşamalarıyla yakından ilgileniyor. 

Isparta'ya 5 bin sosyal konut hamlesi!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in seçim vaatleri arasında bulunan ‘Şehre 5 bin adet sosyal konut’ sözünün ilk ayağı olarak görülen bin konutun kuraları çekildi ve yapım aşamasına geçildi.

Basın Ekspres Yolu'na 'metro' dopingi!

Basın Ekspres Yolu'nda 31 otel bulunuyor. Planlama ve yapım aşamasındaki dört otel de tamamlandığında bu sayı 35'e ulaşacak. Metro hattının da açılmasıyla bölge, kaybettiği cazibesini geri kazanacak...

Kanal İstanbul ikilik mi içeriyor? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kanal İstanbul Çalıştayı'nın “Mekansal Planlama, Şehircilik ve Ulaşım” oturumda konuşan  İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Şevkiye Şence Türk, kanalın yapım aşamasında ikilem yarattığını belirtti...

Rize-Artvin Havalimanı inşaatında yarıya gelindi!

Rize-Artvin Havalimanı'nın yapım aşamasında yarıya gelindi. Rize Valisi Kemal Çeber, havalimanının yurt içi ve yurt dışı turizmini de canlandıracağını söyledi...

yapım aşamasındaki avmler Haberi

yapım aşamasındaki avmler

Cushman & Wakefield şirketinin hazırladığı "Alışveriş Merkezleri-Avrupa-2015 Nisan" raporuna göre, Rusya şu anda 17,7 milyon metrekare ile Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi pazarı olurken, Rusya'yı 9,2 milyon metrekare ile Polonya ve 8,3 milyon metrekare ile Türkiye takip etti. Rapora göre, 2015-2016'da tamamlanması beklenen toplam 5,1 milyon metrekarelik alan ile Rusya yeni AVM inşası konusunda üst sıradaki yerini koruyacak. Türkiye'de ise mevcut 2 milyon metrekare yapım aşamasındaki AVM projelerinin gelecek iki yıllık süreçte tamamlanması bekleniyor. Türkiye'yi 642 bin metrekare ile Polonya takip ediyor. 


Vahdet...