28 / 03 / 2024

Yaşar Acar Spor Kompleksi açıldı mı

Yaşar Acar Spor Kompleksi açıldı mı

İlçedeki gençlerin, öğrencilerin faaliyetleri açısından büyük imkanlar sağlayacak olan Yaşar Acar Spor Kompleksi ve Öğrenci Yurdu’nda sona yaklaşıldı.

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam den Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmete girecek 25 eserden 20. si olan Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu’nu hizmete açtı.

Adana Kartal Yaşar Spor Kompleksi’nin temeli atıldı!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından Kartal Yaşar’ın adının verileceği spor kompleksinin temeli atıldı. Projenin 120 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor. 

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Kompleksi'nde sona gelindi!

İlçedeki gençlerin, öğrencilerin faaliyetleri açısından büyük imkanlar sağlayacak olan Yaşar Acar Spor Kompleksi ve Öğrenci Yurdu’nda sona yaklaşıldı.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Kompleksi Mayıs'ta açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından inşa edilen Yaşar Acar Spor Kompleksi ve Öğrenci Yurdu’nda sona gelindi. İnşaatının büyük kısmı tamamlan kompleks Mayıs'ta açılacak.

İzmir Torbalı'ya 20 adet spor tesisi inşa edilecek!

İzmir Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "İlçenin her noktasında parklar, toplu spor ve aktivite alanları yapıyoruz. Şimdi de Torbalı'nın muhtelif yerlerine 14 basketbol sahası 6 tane de, halı saha yapacağız'' dedi.

Tarsus Fırat Yılmaz Çakıroğlu Yaşam Boyu Spor Merkezi açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından Kırklarsırtı Mahallesi’nde yaptırılan Fırat Yılmaz Çakıroğlu Yaşam Boyu Spor Merkezi yoğun ilgiyle hizmete açıldı.

Vasip Şahin'den Yaşar Güvenç'e ziyaret!

Vali Şahin'in ziyaretinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç, Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta ile müdür yardımcıları da yer aldı.

Fethi Yaşar: Sosyal tesis 2017'nin sonunda hizmete girecek!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Parkımız, 5 bin 768 metrekare alan üzerine baştan dizayn edilecek. Yenimahalle'lilere şimdiden hayırlı olsun, Yenimahalle'li hemşerilerim sosyal tesislerimizden yararlanacaklar" gibi ifadeler kullandı.

Kırşehir TOKİ projesi için Yaşar Bahçeci’ye yetki verildi!

Kırşehir Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Banka Evleri ile eski Sanayi bölgesinin yeniden inşası için TOKİ ile yapılacak anlaşma ve protokoller için Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’ye yetki verildi.

Fethi Yaşar'dan Yenimahalle'ye kültür merkezi müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Turgut Özal Mahallesi Parkı ve Sağlık Ocağı’nı görkemli bir törenle hizmete açtı. Yaşar açılışta mahalle sakinlerine kültür merkezi yapacaklarını da müjdeledi.

Batman'daki Yaşar Kemal Orman Parkı yeniden düzenlenecek!

Batman Belediyesi, Çamlıtepe ve Belde semtleri arasındaki Yaşar Kemal Orman parkını yeniden düzenlemek için kolları sıvadı. Park, giriş ve çıkışları kontrol altında tutulacak.

Yaşar YHT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yaşar YHT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Yaşar Oytuğ Yenihayat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Fethi Yaşar: Eline keser alan inşaat yapmamalı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar "Eline keser alanın inşaat yapmaya çalışması üstelik de büyük çoğunluğu deprem bölgesi olan Anadolu topraklarında kabul edilebilir bir durum değildir" dedi.

Yaşar Acar Spor Kompleksi açıldı mı Haberi

Yaşar Acar Spor Kompleksi açıldı mı


Beylikdüzü Belediyesi, öğrencilere yeni imkanlar kazandıracak Yaşar Acar Spor Kompleksi ve Öğrenci Yurdu’nda sona yaklaştı. İlçenin gençlerine toplam 4 bin metrekare alanıyla çeşitli birçok hizmeti verecek olan tesis, titizlikle hazırlanıyor. Barış Mahallesi Volvo Kavşağı’nda yer alan, Yaşar Acar Fen Lisesi alanında hizmete açılacak olan ve yüzde yetmiş oranında tamamlanmış olan kompleks, öğrencilere tam teşekküllü barınma ortamı ve sosyal alanlar sağlayacak. 


Öğrenciler İçin Ayrıntılı Düşünülmüş Kompleks 


İnşaat çalışmalarının büyük çoğunluğu tamamlanan komplekste bin metrekare spor salonu, 3 bin metrekare yurt alanı, 108 öğrenci kapasiteli yurt odaları, 3 bin metrekare doğal peyzaj alanı, 3 soyunma odası, bir fitness, bir jimnastik salonu, müzik ve etüt odaları bulunuyor. Çevre düzenlemeleriyle de bulunduğu çevreye hoşluk katacak alan, gençler için cazibe noktası haline gelecek. 




Beylikdüzü...