29 / 03 / 2024

Yaşar Arslan kimdirf

Yaşar Arslan kimdirf

Arz güvenliğinin sağlanması için yeni iletim ve depolama-terminal yatırımlarının hızlandırılması da tasarıyla getirilen düzenlemeler arasında. Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği Derneği (GAZBİR) Başkanı Yaşar Arslan konuyu değerlendirdi.

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Fethi Yaşar'dan Yenimahalle'deki Ufuk Camii inşaatına destek!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe’de inşaatı devam eden Ufuk Camisi’ni ziyaret etti. Yaşar, caminin çevre düzenlemesini yapacağı sözünü verdi.

Yaşar Adil Gökçadır, Bursa İMSİAD'da yeniden başkan seçildi!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (İMSİAD) olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Yaşar Adil Gökçadır seçildi.

Esenyurt Yaşar Suites teslim tarihi!

Esenyurt Yaşar Suites projesinde fiyatlar 142 bin TL'den başlıyor. Yaşar Suites projesinde konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Yaşar Holding'ten Ayazağa'ya yeni proje!

Yaşar Gruba ait Pınar Gıda'nın İstanbul Ayazağa'daki 20 bin metrekarelik arazisinde konut, rezidans ve AVM projesi yapımı planlanıyor. Karma projeye 2017 yılında başlanacağı düşünülüyor.

Atina'daki tarihi pazaryeri projesine Yaşar Üniversitesi'nden proje!

Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık öğrencileri Yunanistan'daki tarihi pazaryeri Dimotiki Agora Kypseli için proje hazırladı. Hazırlanan proje Atina Belediyesi'ne sunuldu.

Yaşar Üniversitesi'nin kampüs alanı büyüyor!

Yaşar Üniversitesi 10 bin metrekare kapalı alanda, 2 bin öğrenciye hizmet verecek eklemeyle toplam kampüs alanını 70 bin metrekareye çıkarıyor.

Fethi Yaşar, Yakacık Mahallesi’nin imar planını inceledi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kuzey Yıldızı ve Yakacık Mahallesi’ni ziyaret etti.Yakacık Mahalle Muhtarlığı’nda kendisinden park isteyen vatandaşları kırmayarak, imar planını inceleyen Yaşar, park yapılabilecek alanlara göz attı.

Yaşar Bahçeci: Kırşehir'e iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ana İshale hattı, Aşıkpaşa Tabiat parkı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı çalışmalarını yerinde inceledi. Bahçeci, ''Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz.'' dedi.

Yaşar Üniversitesi'nin ek kampüs inşaatı sürüyor!

Türkiye'de son yıllarda vakıf üniversiteleri eğitim kalitelerini ve altyapılarını geliştirmek için dikkat çeken projeler yapıyor. Yaşar Üniversitesi'nin ek kampüs inşaatı sürüyor.

Yaşar Aşçıoğlu, Gayrimenkul Sertifikası'nı değerlendirdi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Gayrimenkul Sertifikası’na ilişkin görüşlerini paylaştı. Aşçıoğlu, "Küçük yatırımcılar açısından çok verimli ve güvenilir bir yatırıma ortak olma imkânı sağlayacaktır. " dedi.

Ankara Çayyolu'ndaki arazi kavgasına Fethi Yaşar'dan yanıt!

Çankaya Belediyesi’nin Çayyolu bölgesinden arazi alanlara inşaat izni vermemesini eleştiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Kavgaları bizimle, vatandaşla değil” dedi

Yaşar Şentepe, Ankara Yenimahalle'deki yatırımlarını anlattı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde 2 bine yakın mahalle sakininin bir araya geldiği iftar programı düzenlendi. İlçe genelinde yapılan çalışmaları da anlatan Başkan Yaşar Şentepe’de bu dönem yapılacak hizmet ve yatırımların da müjdesini verdi.

Yaşar Arslan kimdirf Haberi

Yaşar Arslan kimdirf

Doğalgaz piyasasında önemli değişiklikler öngören kanun tasarısı Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sevk edildi. Tasarı, doğalgaz piyasasının serbestleştirilmesini, bu çerçevede BOTAŞ’ın üçe bölünmesini, özel sektörün gaz ithalatının kolaylaştırılmasını hedefliyor. Ayrıca arz güvenliğinin sağlanması için yeni iletim ve depolama-terminal yatırımlarının hızlandırılması da tasarıyla getirilen düzenlemeler arasında. Peki bu tasarıyla doğalgaz piyasasında liberalizasyon süreci tamamlanabilir mi? Eksiklikleri ya da değiştirilmesi gereken noktaları var mı? Bu ve benzeri soruları, Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği Derneği (GAZBİR) Başkanı Yaşar Arslan’a sorduk. 


Sizin cephenizden bakıldığında yeni Doğalgaz Kanunu Tasarısı’nda sorun var mı? 

Tasarı, doğalgaz dağıtım sektörü açısından bazı sorunlar içeriyor. Özellikle tanımlarda yapılan değişiklikler ve tarifelerle ilgili maddelerde yapılan değişiklikler, dağıtım şirketleri açısından sorunlara yol açacak. Bunlar, mevcut düzenlemelerde yer almayan ve yeni getirilen değişiklikler. 


Neler bunlar, ne...