20 / 04 / 2024

Yaşar Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç.Dr.Gökçe Özdemir

Yaşar Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç.Dr.Gökçe Özdemir

Yaşar Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç.Dr.Gökçe Özdemir, Avrupa Birliği'nin (AB) Schengen vizesi başvuru sistemini sertleştirmeye yönelik adımlar atmasının, dünya turizminin gözdesi olan Arap turistleri de etkiledi.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’na alım yapılacak. İşte kadro ilanının detaylar…

Prof. Dr. Yaşar Eren'den Konya depremi açıklaması!

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yaşar Eren, Konya'da meydana gelen depremle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yaşar tarafından kuruldu. 

Yaşar Bilgin İnşaat Turizm Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Bilgin İnşaat Turizm Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bilgin tarafından kuruldu. 

Yaşar Üniversitesi, Tarım-Teknoloji Fakültesi inşa edecek!

Yaşar Üniversitesi, Hollanda’nın en önemli tarım-teknoloji üniversitelerinden Wageningen Üniversitesi işbirliği ile ‘Tarım-Teknoloji Fakültesi’ kuracak. İki yıl içinde hayata geçirilecek fakültenin yeri belli.

Nurem İnşaat'tan Yaşar Üniversitesi'ne ek bina!

İzmir'de faaliyet gösteren Nurem İnşaat, Yaşar Üniversitesi için ek hizmet binası inşa etti. Binayı 1 yılda tamamlayan firma, üniversitenin kapasitesini 2 bin kişi artırdı.

Atina'daki tarihi pazaryeri projesine Yaşar Üniversitesi'nden proje!

Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık öğrencileri Yunanistan'daki tarihi pazaryeri Dimotiki Agora Kypseli için proje hazırladı. Hazırlanan proje Atina Belediyesi'ne sunuldu.

Yaşar Üniversitesi'nin kampüs alanı büyüyor!

Yaşar Üniversitesi 10 bin metrekare kapalı alanda, 2 bin öğrenciye hizmet verecek eklemeyle toplam kampüs alanını 70 bin metrekareye çıkarıyor.

Yaşar Üniversitesi'nin ek kampüs inşaatı sürüyor!

Türkiye'de son yıllarda vakıf üniversiteleri eğitim kalitelerini ve altyapılarını geliştirmek için dikkat çeken projeler yapıyor. Yaşar Üniversitesi'nin ek kampüs inşaatı sürüyor.

Ege Bölgesi'nde 908 otel satılık!

Yaşar Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gökçe Özdemir, zor bir sezona hazırlanan turizmcileri ‘ulusal turizm’ anlayışının kurtarabileceğini savundu. İşte Doç.Dr. Özdemir'in önerisi...

7 Yıldız Yaşar Yalçın İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7 Yıldız Yaşar Yalçın İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Yalçın tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Kağıthane, Nurtepe Mahallesi, Ayyüzlü Sokak'ta kuruldu.

Yaşar Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç.Dr.Gökçe Özdemir Haberi

Yaşar Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç.Dr.Gökçe Özdemir

Avrupa'ya tatile giden Arap turistlerin Türkiye'ye yönelebileceğini belirten Doç. Dr. Gökçe Özdemir, "Türkiye ve Ege turizminde yüksek bir talep artışı söz konusu olabilir" dedi. Doç. Dr. Gökçe Özdemir, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Paris'teki Charlie Hebdo saldırısından sonra Avrupa Birliği ülkelerinin farklı uygulama ve bakış açıları geliştirdiğini belirterek, "Schengen vizesi ile ilgili değişiklikler Türkiye için bir fırsat olarak görülmeli. Zengin Arap turistlerin Türkiye'ye çekilmesi için Arap ülkelerine özel pazarlama iletişim uygulamalan geliştirilmelidir. Türkiye ve Ege turizminde bir talep artışı olabilir" diye konuştu. 


Yeni...