26 / 04 / 2024

Yataş Grubu yurtdışı yatırımları

Yataş Grubu yurtdışı yatırımları

Yataş Grup, Mısır'da ikinci Enza Home mağazasını 16 Haziran'da hizmete açtı. Mağaza, Kahire'nin gelişen bölgesi Sheikh Zayed City bölgesinde yer alıyor.

Yataş Grubu 2021'de 246 yeni mağaza açacak!

2020 koronavirüs yılı oldu. Bu sebeple geçtiğimiz seneyi olumlu tamamlayan çok az sektör ve şirket bulunuyor. Yataş Grubu, 2020'yi olumlu kapatan şirketlerden oldu. Yataş Grup CEO'su Nuri Öztaşkın, 2021 hedeflerini anlattı...

Medicana Grubu 95 milyon dolara Ataşehir’de yeni hastane açacak!

Medicana Grubu İzmir’in ardından 95 milyon dolarlık yatırımla Ataşehir’de yeni bir hastane açmak için çalışmalarını tamamlıyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, “Bu yatırımların ardından hedefimiz yurtdışında hastane açmak'' dedi.

Olgar Grubu spor mağazalarıyla yurt dışına açılacak!

Halen Türkiye'de 45 ve yurt dışında iki adet SPX mağazası bulunan Olgar Şirketler Grubu, önümüzdeki dönemde yurtdışında daha fazla büyümeyi planlıyor. Şirket, Romanya, Bosna Hersek, Sırbistan ve Makedonya'da mağaza açmak için pazar araştırması yapıyor...

Karaderili Şirketler Grubu'ndan Bodrum'a 20 milyon dolarlık yatırım!

Karaderili Şirketler Grubu otel yatak sayısını arttırmak için 20 milyon dolarlık yeni yatırım yapacak. Şirket, 650 yataklı oteli 1100 yatağa çıkaracak. 

Estethica yurtdışında büyüyecek!

MYC Partners Sağlık Grubu son dönemde yurtdışında büyümek için rotasını Bulgaristan’a çevirdi. Şirket, Bulgaristan'ın merkezi Sofya'da plastik cerrahi hastanesi kurmaya hazırlanıyor.

TOKİ Yatağan Emekli Konutları'nın kurası çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından, "Emekli Grubu Konut Projesi" kapsamında Yatağan'a yapılacak 79 konut için TOKİ görevlileri Noter ve Belediye başkam huzurunda kura çekildi.

Yataş Grup 77 mağaza açacak!

Yeni yılda yurtiçinde 50, yurtdışında da 27 mağaza açmayı hedefleyen Yataş Grup, 200 kişiye ek istihdam sağlamayı planlıyor.

Divan Grubu Mersin'de otel açacak!

Türkiye’nin otelcilik ekolü Divan Grubu, yurt içi ve yurtdışındaki büyümesine hız kesmeden devam ediyor. Grup Mersin'de 'Divan Mersin' projesini hayata geçiriyor.

Divan Grubu Adana'da otel açacak!

Divan Grubu, yurt içi ve yurtdışındaki büyümesine hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’nin otelcilik ekolü Divan Grubu, Akdeniz Bölgesi’ndeki ilk otelini, 1 Eylül tarihinde Adana şehrinde hayata geçiriyor.

Gözde Grubu Kuşadası'nda 100 yataklı hastane yapacak!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kah: "Aydın bölgesinde yeni bir hastane projemiz var. Yine Kuşadası'nda mevcut bir hastaneyi alıp yeniden dizayn ederek 100 yatağın üzerinde bir hastane açacağız." dedi.

Gözde Grubu Aydın'da hastane yapacak!

GÖZDE Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kah: "Aydın bölgesinde yeni bir hastane projemiz var. Yine Kuşadası'nda mevcut bir hastaneyi alıp yeniden dizayn ederek 100 yatağın üzerinde bir hastane açacağız." dedi

Altunbüken Grubu Çemberlitaş’taki binasını otele dönüştürüyor!

Kuyumculuk atölyelerini otel yatırımına çevirip turizme girmeye hazırlanan Altunbüken grubu, gayrimenkul ve kuyumculuk alanındaki işlerine otelciliği de ekliyor. İstanbul projesi sonrası hedefte Bodrum ve yurtdışı var.

Divan Grubu Cezayir'de 2 otel açacak!

Divan Grubu, işletmeciliğini yürüttüğü otellerdeki atılımına yurtiçinde olduğu kadar, yurtdışında da hız kesmeden devam ediyor. Grup, Afrika kıtasının en büyük ülkesi Cezayir’de iki otel projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Yataş Grubu yurtdışı yatırımları Haberi

Yataş Grubu yurtdışı yatırımları

Yapılan yazılı açıklamaya göre, Mısır'daki ikinci Enza Home mağazası, Kahire'nin gelişen bölgesi Sheikh Zayed City bölgesinde yer alıyor. Açılış törenine Yataş Grup yöneticilerinin katıldığı Enza Home, Kahire'de açılan yeni konseptteki mağaza ile mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini sunacak. 


Açıklamaya göre, bin 200 metrekare ve iki katlı olan Enza Home mağazasında modern, yenilikçi, fonksiyonel ve ulaşılabilir tasarım sunan mobilya ürünleri müşterilerin beğenisine sunuluyor. Ev dekorasyonuna bir bütün olarak bakan Enza Home mağazalarında yatak odaları, yemek odaları, TV üniteleri, koltuk ve köşe takımlarının yanı sıra tüketicilere kolaylık ve kombinasyon oluşturma imkanı sağlayan tamamlayıcı ürünler de  bulunuyor. 


Yataş Grup, 1 yıl içerisinde Yeni Kahire bölgesinde bir Enza Home ve bir Yataş Bedding Mağazası daha açmayı...