26 / 04 / 2024

yatırım için doğru zaman mı

yatırım için doğru zaman mı

Emlak Konut olarak önümüzdeki dönemlerde tarihe ve doğaya saygılı olan ayrıcalıklı projeler üretmeye devam edeceklerini söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum: "Bu süreçte her şey yapılır bizim ülkemize ve ülkemizin geleceğine güvenimiz tamdır." dedi.

İnşaatçılardan vatandaşa yatırım mesajı!

Küresel ekonomideki belirsizliklerin dolardaki yükselişi tetiklemesi üzerine inşaat temsilcilerinden vatandaşlara yatırım mesajı geldi. İnşaatçılar, ev sahibi olmak isteyenlerin kur artışının maliyetlere yansımadan bir konuta yazılması önerisinde bulundu.

İstanbul'da ortalama ev fiyatları 200 bin, ABD'de 400 bin dolar! Yatırım için batıya koşmak mantıklı mı?

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları 2023'te yüzde 163,7 arttı. Peki Türkiye'deki fiyatlara karşın yatırım için batıya koşmak mantıklı mı? İşte ayrıntılar...

Altın almak isteyenler dikkat! Yatırım için hangi altın alınmalı? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Yatırım için hangi altın alınmalı? 

2024 konut almak için doğru yıl mı? Fiyatlar ne zaman düşecek?

Emlak piyasasında durgunluk devam ederken, konut fiyatlarında da artış hızı yavaşladı. Broker İlker Şenocak, x sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, yatırımcılar için “2024 yılı konut almak için doğru yıl mı?” sorusunun cevabını verdi.

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Dolar yükselecek mi, altın almak için doğru zaman mı? İslam Memiş tek tek açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten belirsizlik uyarısı geldi. Peki dolar ne kadar yükselecek? Altın almak isteyenler için doğru zaman mı? Borsa kazandıracak mı? İslam Memiş tek tek açıkladı...

Altın almak için doğru zamanı bekleyenler dikkat! Hatice Kolçak açık açık tarih verdi!

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, sosyal medya hesabı X'ten altın almak için doğru zamanı bekleyenlere müjdeli haberi verdi. Kolçak tarih vererek yatırımcılara seslendi. İşte o paylaşım...

Bakan Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi! Yabancı yatırım için tarih verdi!

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) 2,5 yılın en düşük seviyesine düşerken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi, yabancı yatırım için tarih verdi. İşte detaylar...

Yabancı sermaye Türkiye’ye doğrudan yatırım için neyi bekliyor?

Ekonomi yönetimi ortodoks politikalara geçerken, Türkiye’ye yabancı sermaye akımı da hızlandı. Ancak yabancılar daha fazla yatırım yapmak için geleneksel politikalarda istikrarın devam etmesini ve daha sıkı para politikasına geçişi görmek istiyor.

Dolarla kira iştah kabarttı: Türkler konut yatırımı için rotayı ABD'ye çevirdi!

Türk yatırımcılar dolarla kira almak için konut yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı. Türkler konut yatırımında özellikle Miami ve Baltimore başta olmak üzere rotayı Amerika'ya çevirdi. İşte detaylar...

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Müteahhitler yeni yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesinin şart olduğunu belirterek, “Yükselen kiralar nedeniyle ev sahibi olmak isteyen vatandaş ucuz krediye ulaşamıyor. Yüksek kredi faizlerine çare bulunursa bu problem de çözülür” dedi.

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

yatırım için doğru zaman mı Haberi

yatırım için doğru zaman mı

Ege Yapı Cer İstanbul projesi bugün Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen lansmanla görücüye çıktı. Toplantıya Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum ve Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı katıldı.

Toplantıda konuşan Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum, Emlak Konut olarak önümüzdeki dönemlerde tarihe ve doğaya saygılı olan ayrıcalıklı projeler üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Murat Kurum, "Bazı basın yayın organlarında görüyorum 'bu süreçte yatırım yapılır mı yapılmaz mı, kimse yapmaz, o öyle oldu bu böyle oldu' diye. Yapılır, her şey yapılır bizim ülkemize ve ülkemizin geleceğine güvenimiz tamdır. Hiç bir şekilde yatırımımızdan ödün vermeyeceğiz ve sürekli artırarak devam edeceğiz. Bunu da zaten yapıyoruz, ihalelerimiz ilanlarda. Geçtiğimiz yıl yakaladığımız 7,4 oranındaki büyümemiz sayesinde en hızlı gelişen ekonomiler Çin ile Hindistan’ı geride bıraktık, G20 ülkeleri...