19 / 04 / 2024

Yavuz Özfidan

Yavuz Özfidan

Muğla Valisi Amir Çiçek, Diyarbakır'da şehit düşen polis memuru Özgür Gümüş'ün, 15 yıldır inşaat halinde duran ve yapılan yardımlarla tamamlanan evini ziyaret etti.

Gaziantep'teki Tarihi Yavuz Sultan Selim Camii restore ediliyor!

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan, Araban ilçesine bağlı Köklüce (Ardıl) kırsal mahallesindeki Tarihi Yavuz Sultan Selim Camii ve minaresinde başlatılan restorasyon çalışmalarını inceledi.

Gaziantep Yavuz Sultan Selim Camii restorasyonunda son durum!

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan, Araban ilçesine bağlı Köklüce (Ardıl) kırsal mahallesindeki Tarihi Yavuz Sultan Selim Camii ve minaresinde başlatılan restorasyon çalışmalarını inceledi.

Yavuz Selim Madenli: Mersin'de kiralık ev kalmadı!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, Mersin'de Suriyelilerin çeşitli isimler adı altında açtıkları bürolarda emlakçilik yaptıklarını bildirdi.

Nazım Yavuz: Konut açığının çaresi çatı katları!

Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı M. Nazım Yavuz, atıl durumda bulunan çatıların kullanıma açılmasıyla her binada konut sayısının artacağını söyledi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ulaşım yolu trafiğe açıldı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde Sarıyer'i Garipçe ve Rumeli Feneri'ne bağlayan yolun kullanıma açıldığı bildirildi. Söz konusu köprü, projenin 85. kilometresinde. Sarıyer'i Garipçe ve Rumeli Feneri köylerine bağlıyor.

Nazım Yavuz: Konut açığı çatı ile kapatılabilir!

Dünya Konut Günü'nde Çatı Sanayici ve İşadamlan Derneği (ÇATIDER) Başkanı M. Nazım Yavuz, konut açığına yönelik ilginç bir çözüm önerisi getirdi. Yavuz, atıl durumda bulunan çatıların her binada konut sayısının artacağını söyledi.

İşte Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün son hali!

Boğaz’ın Tarihi Yarımada üzerinden çekilen fotoğrafında, Boğaziçi Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve henüz tabliyeleri yerleştirilmekte olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü bir gerdanlık gibi öne çıkıyor.

HR Yavuz İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HR Yavuz İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Riskullah Yavuz tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Pendik, Yeni Mahalle, Abdülhalik Renda Caddesi'nde kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde kaliteli malzeme kullanılıyor!

Hasan Yıldırım, “Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün beton numunelerini aldık ve 8 aylık rötre ve sünme deneylerine tabi tuttuk. Acaba C50 dedikleri beton gerçekten bu düzeyde mi diye baktık. Mukavemetinin C50’nin çok çok üzerinde olduğunu gördük” dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde yüksek kalite malzemeler kullanılıyor!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile bağlantı yollarında kullanılan malzemelerin kalitesi ve mukavemetinin beklenenin çok üzerinde olduğunun tespit edildiği bildirildi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü dünyanın en geniş köprüsü olacak!

Işıklandırılması yapılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde tabliye döşeme işlemi sürerken, iki yakanın otoyol ve tren yoluyla birleşmesine 648 metre kaldı. Bittiğinde dünyanın en geniş köprüsü unvanını alacak.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son 648 metre!

Işıklandırılması yapılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde tabliye döşeme işlemi sürerken, iki yakanın otoyol ve tren yoluyla birleşmesine 648 metre kaldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bitmesine son 648 metre!

2013 yılında yapımına başlanan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bitmesine son 648 metre kaldı. Köprünün toplam uzunluğu ise 2 bin 164 metre olacak.

Yavuz Özfidan Haberi

Yavuz Özfidan

Vali Çiçek, Ergani ilçesinde 12 Ekim 2015'te zırhlı araçtaki silahın kazara ateş alması sonucu şehit olan Gümüş için Fethiye ilçesinin Çamköy Mahallesi'nde düzenlenen mevlide katıldı.


Çiçek, daha sonra AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve öteki ilgililerle şehidin evini ziyaret etti.


Şehidin eşyalarının bulunduğu odayı gezen Çiçek, şehidin babası İsmail, eşi Nalan, 8 yaşındaki kızı Ayşe ve 3 yaşındaki oğlu Yusuf Gümüş ile bir süre sohbet etti.


Çiçek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk milletinin geçmişten bu yana şehidini kalbinde taşıdığını söyledi.


Burada önem teşkil edenin, şehidin emaneti olan başta vatanı, bayrağı ve yakınlarının sahiplenmesi olduğunu belirten Çiçek, "Özgür kardeşimiz bu vatan için şehit oldu. Kendisine Allah'tan rahmet diliyoruz. Biz...