29 / 03 / 2024

yazlık projeleri 2013

yazlık projeleri 2013

Bodrum Gökçebel Villaları 'ndan banka kredisi ile ya da firma bünyesinde tasarlanan ödeme planıyla konut sahibi olunabiliyor

Yazlık ev projeleri iki kat arttı! Projelere çalışma odası ekleniyor!

Yazın gelmesine kısa bir zaman kala birçok yazlıkçı hem tatil yapmak hem de işlerini sürdürebilmek için yazlık evlerine çalışma odası yaptırıyor. 

Yazlık bölgelerde konut projeleri patladı!

İnşaat sektöründe yaşanan durgunluğa rağmen yazlık bölgelerdeki konut projelerinin sayısı hergün artıyor. Yazlık bölgelerde konut projeleri patladı. 

Yazlık bölgelerde markalı projelere talep arttı!

Tatil beldelerine gösterilen yoğun talep, yazlık bölgelerdeki gayrimenkul piyasasını harekete geçirdi. Son yıllarda tek yazlık bina formatından çıkan firmalar, artık otel konforu ile ev rahatlığını yaşatacak markalı projeleri patlattı.

Günlük yazlık ev kiralama yasası!

Günlük yazlık ev kiralama hususunda bazı yasal düzenlemeler bulunuyor. 11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler için ruhsat alınması gerekiyor. İşte günlük yazlık ev kiralama yasası..

600 bine yakın yazlık konut turizme hizmet edebilir!

İkincil konut olarak da adlandırılan yazlık veya mevsimlik konutların turizme kazandırılması için başlatılan çeşitli projeleri değerlendiren uzmanlar, toplam yatak kapasitesinin yaklaşık yüzde 75'ini böyle konutlardan sağlayan İspanya'yı örnek gösterdi.

Yazlık site kuralları!

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince apartman ve konut sitelerinde nasıl yönetim oluşturulabiliyorsa, yazlık sitelerde de yönetim oluşturulabiliyor. Peki, bir yazlık da uyulması gereken kurallar neler olmalıdır? Yazlık site kuralları nelerdir?

Yazlık site yönetimi yönetmeliği!

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, sekiz ve sekizden fazla bağımsız bölüm bulunan yapılarda yönetimin oluşturulması zorunlu oluyor. Peki, yazlık sitede yönetim nasıl oluşturulur? İşte yazlık site yönetimi yönetmeliği...

Yaşar Bahçeci Yazlık Ilıca Termal Tesisleri’ni gezdi!

Kocaeli Başiskele’deki toplantı için Kocaeli'ye gelen JKBB Başkanı Yaşar Bahçeci ve beraberindekiler, Gölcük ’teki yemekte ağırlandı. Heyet, bir süre gezdikleri Yazlık Termal Tesisleri’ne hayran kaldı

Mehmet Ellibeş Yazlık Başöğretmen Caddesi’ndeki yol çalışmalarını inceledi!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, bir süre önce ön tespit çalışmasının yapıldığı Yazlık Başöğretmen Caddesi’ndeki yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Ellibeş’e Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman da eşlik etti.

Kalebodur Yazlık: Şehirlinin Kolonisi sergisi açıldı!

Marmara, Ege ve Akdeniz kıyılarındaki geçici şehirli evleri ile bu evler çevresinde oluşan hayatın günlük dilde bir adı var: Yazlık. Yılda taş çatlasa üç ay kullanımda olan bu ortam, 1980’lerden itibaren modalaştı.

Kalebodur Yazlık: Şehirlinin Kolonisi sergisi yarın açılıyor!

Kalebodur’un desteğiyle; Salt Beyoğlu'nda 4 Eylül Perşembe akşamı gerçekleştirilecek. "Yazlık: Şehirlinin Kolonisi" sergisinin basın ön gösterimi ve açılışı yarın saat 17:30'da başlayacak.

YAZLIK: Şehirlinin Kolonisi sergisi SALT Beyoğlu'nda açılıyor!

Müstakil evlerden sitelere, Türkiye kıyılarındaki yazlık ortamına dair detaylı araştırma sunan YAZLIK: Şehirlinin Kolonisi sergisi SALT Beyoğlu' nda açılıyor. Şehirlinin Kolonisi sergisi Kalebodur desteğiyle gerçekleşiyor...

Antalya'da yazlık sinema günlerinin son durağı Kumluca!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçeleri sinema ile buluşturmaya devam ediyor. Açık Hava Sinema etkinliğinin son durağı Kumluca oldu. Mandıra Filozofu filmini izleyen Kumlucalılar yazlık sinema keyfi yaşadı.

yazlık projeleri 2013 Haberi

yazlık projeleri 2013

Birtur Homes imzasıyla Bodrum'da 10 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Gökçebel Villaları 'nda satışlar sürüyor. 


3 oda 1 salon 9 ikiz villadan meydana gelen Gökçebel Villaları 'nda 180 metrekare alana sahip konutlar bulunuyor. Projede yer alan villaların taban oturumu net 165 metrekare.



Yalıkavak Gökçebel Villaları ; denize 100 metre, Yalıkavak merkeze 1 kilometre mesafede yer alıyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor. Gökçebel Konutları 'nın ortak kullanım alanları arasında 200 metrekare alana sahip yüzme havuzu bulunuyor.


Bodrum Gökçebel Evleri 'nde yer alan villaların fiyatlar 675 bin lira olarak belirlendi. Yüzde 1 KDV oranı ile konut sahibi olunabilen Yalıkavak Gökçebel Evleri 'nde peşin ödemelerde yüzde 8 indirim imkanı sağlanıyor. Projeden banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün.


Telefon: (252)386 43 94

Web Adresi: