29 / 03 / 2024

YDA İnşaat borçlanma aracı ihracı

YDA İnşaat borçlanma aracı ihracı

YDA İnşaat'ın yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvuru onaylandı...

YDA İnşaat borçlanma aracı ihraç edecek!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvuru onaylandı...

YDA İnşaat 1 milyar TL borçlanma aracı ihraç edecek!

YDA İnşaat'ın 1 milyar TL ihraç tavanı olmak üzere borçlanma aracı ihracı için yaptığı başvuru SPK tarafından onaylandı.

YDA İnşaat borçlanma aracı ihraç edecek!

YDA İnşaat Türk Lirası cinsinden 500 milyon TL tutarı aşmayacak şekilde 48 aya kadar vadeli, yurt içinde, bir veya birden çok seferde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış şeklinde borçlanma aracı ihraç edecek.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

Emekli olmak isteyenler dikkat! 3600 gün ve borçlanma ile nasıl emekli olunur? Tek tek açıklandı!

Emekli olmak isteyen binlerce vatandaş '3600 gün ve borçlanma ile nasıl emekli olunur?' sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte ayrıntılar... 

EYT'de kritik borçlanma detayı! Bunları yapanlar ve 18 yaşından önce sigortalı olanlar hemen bakın! Peş peşe açıklandı..

EYT yasa teklifi pazartesi günü resmen Meclis'e sunulacak. EYT'de kritik borçlanma detayı! Bunları yapanlar dikkat! Peş peşe açıklandı...

Binlerce kişinin merak ettiği soru! Bağkur'da geçmişe dönük borçlanma var mı?

EYT düzenlemesinin içeriği halen bilinmiyor. 2023 yılına ötelenen EYT düzenlemesinde geçmişe dönük borçlanma, prim tamamlama imkanı 4A kapsamında çalışanlar için mümkün ancak binlerce Bağkur'lunun geçmişe dönük borçlanma yapması ek bir düzenlemeye bağlı.  

EYT'de sona yaklaşıldı! Maaş hesabı, borçlanma detayı... Peş peşe açıklandı! EYT'liler şimdi bakın!

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor ve merakla araştırılıyor. Maaş hesabı, borçlanma detayı... Peş peşe açıklandı! EYT'liler şimdi bakın!

EYT için borçlanma yapacakların bilmesi gereken çok önemli detay!

EYT düzenlemesinin Aralık ayında Meclis'e gelmesi 15 Ocak tarihinde ise yürürlüğe girmesi ve ilk etapta 1.5 milyon kişiyi kapsaması bekleniyor. EYT'li olup olmadığınızı merak ediyorsanız ve borçlanma konusunda ikilem yaşıyorsanız. Bu detayı bilmenizde fayda var.

YDA İnşaat 2021'de ne kadar kira geliri elde etti?

YDA İnşaat tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirket, yatırım amaçlı gayrimenkullerinden 244 milyon 374 bin 371 TL gelir elde etti. 

Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü'nün ilk etabını YDA İnşaat yapacak!

Yerli aşı üretimi amacıyla hayata geçirilecek olan "Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü"nün 1. etabının ihalesini, YDA İnşaat kazandı. Ankara'da Esenboğa'ya yakın konumda yükselecek merkezin inşasının 1 sene sürmesi planlanıyor. 

YDA İnşaat, YDA Havalimanı hisselerini 140 milyon Euro'ya Ferrovial Airports International SE'ye devrediyor!

YDA İnşaat'ın yüzde 65, hakim ortaklarının ise yüzde 35 oranında pay sahibi olduğu YDA Havalimanı hisselerinin yüzde 60'ının 2.5 yıla yayılan bir ödeme takvimiyle 140 milyon Euro'ya Ferrovial Airports International SE'ye devrine ilişkin 16 Şubat 'ta hisse devir sözleşmesi imzaladı.

YDA İnşaat sermayesini 150 milyon TL'ye yükseltecek!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin 2021 yılına ait Olağanüstü Genel Kurul toplantısında sermayesinin 150 milyon TL'ye çıkarılmasına karar verildi. 

YDA İnşaat'ın uzun vadeli ulusal kredi notu AA!

YDA İnşaat'ın Uzun Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notu AA (Trk) , Kısa Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notu A-1+ (Trk) ve görünümü stabil olarak teyit edildi. 

İstanbul'daki metro projeleri için 150 milyon avro dış borçlanma teklifi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde, 2 metro hattının inşaatında kullanılması için 150 milyon avro dış borçlanma yetkisi talep etti. 

YDA İnşaat'ın 2021'in ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

YDA İnşaat 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 dönemine ait konsolide sınırlı rapora göre; şirketin hasılatı inşaat-taahhüt alanında 1 milyar 582 milyon 599 bin 861 TL oldu. 

YDA İnşaat borçlanma aracı ihracı Haberi

YDA İnşaat borçlanma aracı ihracı

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ihraç limitine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu onayı hakkında açıklama yaptı.

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvuru, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21 Kasım 2019 tarih ve 67/1524 sayılı kararı ile onaylandı.

YDA İnşaat'ın KAP açıklaması: 
YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvuru, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21.11.2019 tarih ve 67/1524 sayılı kararı ile onaylanmıştır. Onaylanan İhraç Belgesine ekte yer verilmiştir. Kamuoyuna ve değerli yatırımcılarımızın bilgilerine sunulur. Saygılarımızla

Dosya için