19 / 04 / 2024

Yeditepe İnşaat Cevizlibağ projesi

Yeditepe İnşaat Cevizlibağ projesi

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar'ın şirketi Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş., Merter'de bir ofis projesine hazırlanıyor. Yeni projenin görselleri ilk kez emlakkulisi.com'da yayınlanıyor...

Yeditepe Elektrik Elektronik Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe Elektrik Elektronik Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 12 bin TL sermaye bedeli ile Eda Derya Toper, Seda Toper Ünsal ve Yuşa Onur Toper ortaklığında kuruldu.

Yeditepe İzolasyon Zemin Kaplama Sistemleri ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe İzolasyon Zemin Kaplama Sistemleri ve İnşaat Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Erdoğan tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Yeditepe Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mehmet Kara tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Esenyurt, İncirtepe Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

Paradise Güneşli'de daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor!

Yeditepe İnşaat'ın İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli-Ateştuğla bölgesinde inşa ettiği Paradise Güneşli'de fiyatlar 350 bin liradan başlıyor.

Yeditepe Marina Yatırım Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yeditepe Marina Yatırım Turizm İnşaat Anonim Şirketi, Franz Werner Dr Niedzwicki Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Mayıs 2015 tarihinde Büyükçekmece'de kuruldu.

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi açıldı!

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi, Barış Kızılkaya Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Yeditepe İnşaat Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yeditepe İnşaat Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Şerafettin Alaca Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da Uphill Towers'ta kuruldu.

Yeditepe Proje İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yeditepe Proje İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Mehmet Ali Demir, Bilge Hakan Açıl, Seyfettin Başara, Bekir Koral tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta kuruldu.

Yeditepe Kentsel Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeditepe Kentsel Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Barış Gönülay, Yüksel Eser, Yılmaz Eser tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Esenler 'de kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Yeditepe Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm Gıda İthalat ve İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm Gıda İthalat ve İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ümit Gürbüz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Aralık'ta kuruldu.

D-100 Cevizlibağ-Avcılar Arası Yol Islahı İnşaatı yapım işi ihalesi!

D-100 Cevizlibağ-Avcılar Arası Yol Islahı İnşaatı yapım işi ihalesi ihalesi 2 Ağustos 2013 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek...

Yeditepe İnşaat Cevizlibağ projesi Haberi

Yeditepe İnşaat Cevizlibağ projesi


İTO Başkanı İbrahim Çağlar'ın kurduğu Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş,  Merter E-5 üzerinde yeni ofis projesine başlayacak. Yalnızca ofislerin bulunduğu Yeditepe Merter projesinin alt katı çarşı olarak tasarlandı.


İbrahim Çağlar'ın The İstanbul Merter projesi başlıyor!



Nef Merter 12 projesini karşısında hayata geçirilecek olan Yeditepe Merter projesi 6 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. 3 blok olarak görünen Yeditepe Merter projesi bitişik 7 mini bloktan meydana geliyor.


21 Nisan 2014 tarihinde 60 milyon TL sermaye ile kurulan Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı İTO Başkanı İbrahim Çağlar,  AKİB Başkanı Adnan Ersoy ve Simfer Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ustoğlu.











Tel: 0212 801 01 49


Gülcihan...