29 / 03 / 2024

YEM Ödülleri Projesi

YEM Ödülleri Projesi

YEM Ödülleri Projesi kapsamında verilecek Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü” ile Türk yapı sektörünün 2013 yılında en iyi yapı malzemesi 21. kez seçilecek

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Tema İstanbul’a altı ödül!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde altı ödüle adını yazdırdı. İlk etabında yaşamın başladığı Tema İstanbul ile bugüne dek inşaat sektöründe birçok ilke imza atıldı...

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden Tema İstanbul'a 6 ödül!

Türkiye ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi olan Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden 6 ödüle layık görüldü.

Umut Evleri Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri'ne aday!

Düzce depreminde evsiz kalan 234 ailenin Umut Evleri konut projesi Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri’nin 10 finalistinden biri oldu.

Altın Çekül için son gün 14 Ekim!

Yapı-Endüstri Merkezi’nin YEM Ödülleri Projesi kapsamında, 24. Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü” ve Altın Çekül “Fikir Ödülü”ne başvurular devam ediyor. Son gün 14 Ekim 2016.

Manço Mimarlık'ın Hatay projesi S-Arch Ödülleri finalinde!

Manço Mimarlık tarafından tasarlanan Hatay İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi Projesi, Uluslararası S-Arch 2016 Konsept Tasarım Ödülleri'nde finale kaldı.

İSO Enerji Verimliliği Ödülleri için başvurular başladı!

Sürdürülebilir kalkınmaya yönelik enerji kaynaklarının verimli kullanılması amacıyla İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen "İSO Enerji Verimliliği Ödülleri" için başvurular başladı.

Ağva Sahil Düzenleme Projesi'nde son durum ne?

Ağva’ya önemli bir turizm destinasyonu daha kazandıracak olan ‘Sahil Düzenleme ve Rekreasyon’ projesinin çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. İşte Ağva Sahil Düzenleme Projesi'nde son durum...

3. havalimanı 26. MIPIM Ödülleri'nde finalden döndü!

En iyi sağlık, otel, ofis, endüstriyel yatırım, en yenilikçi yeşil bina, gelecek vaateden yatırımlar kategorilerinde yarışan şehirler ve projeler arasında 26. MIPIM Ödülleri almaya hak kazanan yatırımlar açıklandı

İkinci Ulusal Mimarlık Ödülleri sonuçlandı!

Antalya Kepez Belediyesi'nin, Antalya doğumlu 'Bilge Mimar' Turgut Cansever'in hatırasını yaşatmak amacıyla 2'ncisini düzenlediği Ulusal Mimarlık Ödülleri sonuçlandı.

Rigips Türkiye Ulusal Alçı Yarışması ödülleri dağıtıldı!

Saint-Gobain Rigips’in düzenlediği Ulusal Alçı Yarışması Ödülleri, 30 Ocak Cumartesi akşamı Sakıp Sabancı Müzesi The Seed’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

İMSİAD Elite Ödülleri'ne layık görüldü!

Bursa iş dünyası ve sosyal yaşamın aynası olan Elite Dergisi tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Elite Ödülleri sahiplerini buldu. Yılın En Aktif Sivil Toplum Kuruluşu Ödülü İMSİAD'a gitti.

Üsküdar Meydan Düzenleme Projesi'nde son durum ne?

Üsküdar Meydanı'nda Marmaray İstasyonu inşası sırasında yapılan kazılarda çok sayıda eser ve mimari yapı bulunmuştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesince yürütülen Üsküdar Meydan Düzenleme Projesi'nde müze devre dışı bırakıldı.

Emre Arolat, Ağa Han Mimarlık Ödülleri'nin jürisinde!

Ağa Han Mimarlık Ödülleri, 1977 yılından beri, İslam kültürünü başarıyla yorumlayan çağdaş tasarım, sosyal konut, toplumsal gelişim, restorasyon, yeniden kullanım ve bölgesel koruma projelerine veriliyor.

YEM Ödülleri Projesi Haberi

YEM Ödülleri Projesi


Yapı malzemesi alanında yeni ürün ve teknolojileri desteklemek amacıyla verilen ödüller, Türkiye’nin ve bölgenin en büyük yapı buluşması 36. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’da sahiplerini bulacak.


Yapı dünyasının bilgi merkezi olarak 45 yıldır hizmet veren Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 1991 yılından bu yana düzenlenen ve bu yıl 21. kez verilecek olan Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü” ile Türk yapı sektöründe yılın en iyi ürünü belirlenecek. Ödül programı, yapı malzemesi alanında yeni teknoloji ve ürünleri destekleyerek sektörün gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor.


Türk yapı sektöründe faaliyet gösteren tüm yapı malzeme üreticisi firmalarının başvurabileceği ödüle aday olacak ürünlerde, öncelikle“yapı”da yer alması veya yapım sürecinde teknolojik gelişme sağlaması koşulu aranıyor. Ardından ürünler, üretim, uygulama ve kullanım süreçlerinde akılcılık ve enerji tasarrufu sağlamaları, çevreye, sağlığa zararlı bir...