28 / 03 / 2024

Yeni Alsancak Stadı ne zaman tamamlanacak

Yeni Alsancak Stadı ne zaman tamamlanacak

Yeni Alsancak Stadı’nın projesinde tadilat yapılacak, üstü tamamen kapanırken, kuzey kale arkasına tribün yapılacak.

Alsancak Mustafa Denizli Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve sonrasında yeniden inşa edilen Mustafa Denizli Alsancak Stadı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor!

Deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilen Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor.

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

Alsancak Stadı 6 Kasım'da açılıyor!

İzmirli futbolseverlerin merakla beklediği Alsancak Stadı 6 Kasım 2021 tarihinde açılacak...

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alsancak Stadı'nda geri sayım başladı!

İzmirli futbolseverlerin yıllar boyunca büyük hasretle beklediği Alsancak Stadı’nda sona gelindi. Statta ikmal ihalesi bekleniyor.

Yeni Adana Stadı bugün açılıyor!

Merakla beklenen Yeni Adana Stadı, bugün Adana Demirspor-Altay maçıyla hizmete açılıyor...

Yeni Adana Stadı yarın açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı hizmete açılıyor.

Yeni Adana Stadı kapılarını açıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı açılıyor.

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

11 yıllık Yeni Buca Stadı yıkılmayı bekliyor!

11 yıllık Yeni Buca Stadı'nın yeni hali yürek burkuyor. Ankara 2. İdare Mahkemesi'nin yıkım kararı, Danıştay tarafından onaylanmıştı. Danıştay, kararı belediye tarafından açıklanmıştı.

Yeni Alsancak Stadı ne zaman tamamlanacak Haberi

Yeni Alsancak Stadı ne zaman tamamlanacak

Yeni Alsancak Stadı, futbolseverlerin istediği gibi olacak. İhale sürecine giren stadı yapacak olan Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileri, futbolseverlerin "Stadı kale arkası tribün de eklensin... Üzeri tamamen kapatılsın" isteğine kulak verdi. Yeni Alsancak Stadı'nın proje mimarı Ali Aksoy'un bir süre önce İzmir'e gelerek, 15 bin kapasiteli olması planlanan stadın projesini, yeni talepler doğrultusunda yeniden masaya yatırdığı öğrenildi. Altaylı yöneticiler ve İZVAK Başkanı Ali Erten ile görüşen Aksoy'un güney cephesine kale arkası tribün yapılması ve stadın üstünün kapatılması talebine olumlu baktığı ifade edildi. Tek kat olanak planlanan Şehitler Caddesi'ne bakan kuzey cephesindeki idari binanın rüzgarı kesebilmesi için 3 kata çıkarılmasının da değerlendirileceği bildirildi.


Futbol müzesi olabilir


Altaylı taraftarların, kale arkası tribünü yapılması istenen Yeni Alsancak Stadı'nda üç katlı idari binanın da yapılması...