28 / 03 / 2024

Yeni havalimanı bölgesi

Yeni havalimanı bölgesi

İstanbul’un Yeni Havalimanı 29 Ekim’deki açılışa hazırlanırken, bölgede konut stoğunun yeterli olmadığı söyleniyor. 

Antalya'nın konuttaki yeni cazibe merkezi Altıntaş bölgesi oldu!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Atılgan Sert, konut sektörünü ve Antalya'daki konut talebini değerlendirdi. Sert, Antalya'nın inşaat sektöründeki yeni cazibe merkezinin Aksu ilçesine bağlı Altıntaş bölgesi olduğuna da dikkati çekti.

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımcılar için hazır!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nin (BALOSB) şehrin kalkınmasına büyük destek verdiğini hatırlatan Balıkesir Sanayi Odası Başkanı ve BALOSB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Eğinlioğlu, ‘’Yatırımcıları bekliyoruz” dedi.

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Avro Bölgesi'nde yıllık enflasyon aralıkta sıfırın altında!

Avro Bölgesi'nde, yeni tip koronavirüs önlemlerinin devam ettiği aralık ayında yıllık enflasyon yüzde eksi 0,3 olarak belirlendi.

Avro Bölgesi ikinci çeyrekte yüzde 12,1 küçüldü!

Avro Bölgesi ekonomisi, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle bu yılın ikinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 12,1 küçüldü.

Avro Bölgesi'nde yıllık enflasyon yüzde 0,1'e indi!

Avro Bölgesi'nde yıllık enflasyon, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin gevşemeye başladığı mayıs ayında yüzde 0,1'e geriledi.

Avro Bölgesi ekonomisi 2020'de yüzde 8 ile 12 arasında küçülecek!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, Avro Bölgesi ekonomisinin bu yıl yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele ederken yüzde 8 ile 12 arasında daralacağını söyledi.

Avro Bölgesi 1. çeyrekte yüzde 3,8 küçüldü!

Avro Bölgesi ekonomisi, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle bu yılın ilk çeyreğinde bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 3,8 küçüldü.

Batı Anadolu Serbest Bölgesi 20 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Ege Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi AŞ Yürütme Kurulu Başkanı Faruk Güler, İzmir Bergama'da inşa edilecek Batı Anadolu Serbest Bölgesi ile 20 bin kişiye yeni iş sahası sunulacağını açıkladı.

Antalya Serbest Bölgesi'ne 14 milyon dolarlık yeni rıhtım düzenlemesi!

Antalya Serbest Bölgesi, hayata geçirilmesi planlanan 14 milyon dolarlık yeni rıhtım düzenlemesi projesinde müteahhitlere teklif verildi.

Atatürk Havalimanı Serbest Bölgesi'nin adı değişti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre İstanbul Atatürk Havalimanı Serbest Bölgesi'nin adı "İstanbul İhtisas Serbest Bölgesi" olarak değiştirildi.

Trabzon Moloz Bölgesi'nin çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yaptığı açıklamada, Moloz Bölgesi'nin çehresi yeni yatırımlarla değişeceğini söyledi.

Konya Yeni Motorlu Sanayi Bölgesi için başvurular başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde çöküntü alanı haline gelen Eski Sanayi ve Karatay Sanayi’nin taşınması çalışmaları kapsamında TOKİ ile birlikte gerçekleştireceği Yeni Motorlu Sanayi Bölgesi için esnafların başvurularını almaya başladı...

Yeni havalimanı bölgesi Haberi

Yeni havalimanı bölgesi

Dünya Gazetesi yazarlarından Leyla İlhan bugünkü köşesinde ''3. Havalimanı bölgesi güvenlikçi, hostes ve pilot göçünü bekliyor'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte, o yazı.. 

İstanbul’un Yeni Havalimanı 29 Ekim’deki açılışa hazırlanırken, bölgede konut stoğunun yeterli olmadığı uyarıları yapılıyor. Tamamlandığında 225 bin kişinin çalışacağı 3. Havalimanı’na yakın lüks konutların ağırlıklı olduğu Göktürk ve Kemerburgaz’da pilot ve hosteslere kiralama ve satışlar başladı. 

Hareketliliğin Mayıs ayı itibarı ile artacağı öngörülürken, bu paralelde fiyatların da yükselişe geçebileceği, stok açığı nedeniyle bölgedeki 2B arazilerinin imara açılmasının da gündemde olduğu belirtiliyor. Üçüncü Havalimanı'nda açılışa doğru geri sayım devam ederken bölgeden kiralık ve satılık konut talebi de artıyor. Havayolu şirketlerinin çalışanları, binlerce pilot, hostes ve host, yine 15 bin civarında güvenlik personelinin önemlice bir kısmının limana yakın bölgelere yerleşeceği tahmin...