26 / 04 / 2024

Yeni Havalimanı işçi alımı

Yeni Havalimanı işçi alımı

Dünyanın sıfırdan inşa edilen en büyük havalimanı olacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’nın güvenliğinden sorumlu olacak güvenlik timi için işe alımlar hızla sürüyor.

Tokat'ta yeni havalimanı inşaatının yüzde 85'i bitti!

Tokat'a inşa edilen yeni havalimanın yüzde 85'i tamamlandı. Alanda devam eden çalışmalar havadan görüntülendi. 

Bilal Ekşi'den İstanbul Yeni Havalimanı açıklaması!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, açılışına dakikalar kala İstanbul Yeni Havalimanı'nın İstanbul'u global bir aktarma merkezi haline getireceğini söyledi.

TİM'den İstanbul Yeni Havalimanı için tanıtım kampanyası!

TİM İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışını ve ihracata etkilerini dünyaya duyurmak amacıyla uluslararası kampanya başlattı. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın işletme sertifikası İGA'ya verildi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın işletme sertifikasının İGA'ya teslim edildiğini söyledi. 4 Temmuz'da başlayan sürecin tamamlandığını söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nı doğru okumak!

29 Ekim'de hizmete açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı için geri sayım başladı. Tüm dünyanın merakla beklediği dev proje 2023 yılına kadar kademeli olarak hizmete açılmış olacak...

İstanbul Yeni Havalimanı açılışı için anma pulu!

Tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak ve 29 Ekim'de ilk etabı açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreni için anma pulu bastırıldı.

Tutuklu havalimanı işçilerinden 6'sı tahliye edildi!

İstanbul Yeni Havalimanı inşaatında kötü çalışma koşullarının düzeltilmesi talebiyle eylem yaptıkları için tutuklanan 33 işçiden 6'sı tahliye edildi...

Yeni Havalimanı'nın otobüs ihalesi kamu yararı için iptal edildi!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, İSMEK 22. Yıl Genel Sergi ve Festivali’nde yeni havalimanı hakkında konuştu. Uysal, havalimanının otobüs ihalesinin kamu yararı için iptal edildiğini açıkladı.

İstanbul Yeni Havalimanı için bilet fiyatları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı biletleri satışa çıktı. Buna göre THY, Ankara, Antalya, İzmir’e 59, Ercan’a 179 TL ve Bakü’ye 99 dolara uçacak.

Polonya, dev havalimanı için düğmeye bastı!

Türkiye İstanbul Yeni Havalimanı'nın resmi açılışı için gün sayarken Polonya da Avrupa'nın en büyük havalimanlarından birisi olacak proje için kolları sıvadı...

İstanbul Yeni Havalimanı biletleri satışa çıkıyor!

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Yeni Havalimanı için biletlerini birkaç gün içinde satışa çıkarıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı için geri sayım! 

İstanbul Yeni Havalimanı için sayılı günler kaldı. Peki dünyanın en iyilerinden biri olacak havalimanında bizleri neler bekliyor? İşte İstanbul Yeni Havalimanı hakkında merak edilenler.. 

İstanbul Yeni Havalimanı için geri sayım başladı!

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına son 28 gün kaldı.

Yeni Havalimanı işçi alımı Haberi

Yeni Havalimanı işçi alımı

İstanbul Yeni Havalimanı’nda çalışacak 3 bin 500 kişilik güvenlik timi için alınacak son 1000 kişi, 30 Eylül’e kadar başvuru yapabilecekler. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanını koruyacak güvenlik timinde yer almak için aranan özelliklerin başında; 5188 sayılı yasaya göre özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak ve vardiyalı çalışabilmek şartları bulunuyor.

Bu şartların yanı sıra askerlik hizmetini yerine getirmiş veya tecilli, diksiyonu düzgün ve sözlü iletişim kabiliyeti yüksek kadın ve erkek adaylar, kariyer platformları ve İGA irtibat ofislerinden iş başvurularını 30 Eylül tarihine kadar yapabilecekler.

Başvuru şartlarını tamamlayan adaylar, ilk aşamada sözlü mülakata çağrılacaklar, mülakatı geçenler ise Hasan Kalyoncu Üniversitesi Eğitim Merkezi’nde, Sivil Havacılık Güvenliği konusunda uluslararası standartlarda, kapsamlı bir temel eğitim alacaklar.  Adaylar bu süreçleri...