23 / 04 / 2024

Yeni Teknik Yapı Gebze Otel

Yeni Teknik Yapı Gebze Otel

Doğuş GYO, Kocaeli'deki kendisine ait Gebze Center AVM'ye otel alanı ekliyor. Proje kapsamında eklenen otel inşaatı dışında Doğuş Gebze Center AVM alanı da genişletilecek. İşte detaylar...

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Hasan Gümüşsoy tarafından kuruldu.

Teknik Yapı 3 yeni projeye başlıyor!

Halihazırda 7 projede toplam 5 bin 259 konutluk kentsel dönüşüm projelerinin inşaatını sürdüren Teknik Yapı, 3 yeni proje üzerinde çalışıyor. Şirket, pandemi bittiğinde bu projelere başlamayı planlıyor.

Teknik Yapı'dan yeni proje atağı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, ikisi İstanbul'da biri İzmir'de olmak üzere alt yapı hazırlıklarıyla uğraştıkları en az üç dönüşüm projeleri olduğunu belirtti. 

Teknik Yapı'dan yüzde 30 indirim ara ödeme yok kampanyası!

Kamu bankalarının gayrimenkul piyasasını eski dinamiklerine kavuşturma çabasına destek veren Teknik Yapı yeni bir kampanya başlattı. 

Teknik Yapı'dan yeni kampanya 2019!

Teknik Yapı, süper kampanya kapsamında yüzde 30'la yüksek mevduat faizinden daha fazla indirim sağlarken yüzde 0,98'le piyasadaki konut kredi faizinden daha düşük oranda vade farkı uyguluyor...

Teknik Yapı'dan yıl sonuna kadar 3 yeni proje!

Teknik Yapı 2018 yılı sonuna kadar 3.2 milyar lira değerinde 3 yeni projeyi satışa sunacağını açıkladı. Şirketin değeri 10.5 milyar lira olacak. 

Teknik Yapı 3 yeni projesini satışa çıkaracak!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Durbakayım 2018 yılı sonuna kadar yaklaşık 3.2 milyar değerindeki üç yeni projenin daha satışa sunulacağını açıkladı.

Teknik Yapı, 6 ayda 4 milyarlık 4 yeni projeye başlayacak!

Teknik Yapı, hem İstanbul hemde Anadolu'da konut yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Teknik Yapı, 6 ayda 4 milyarlık 4 yeni projeye başlayacak.

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satış ofisi!

Teknik Yapı'nın yeni projesi olan Kartal Yücel Sitesi projesi Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanında inşa edilecek. Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Teknik Yapı'nın 3 yeni projesinin lansmanı Katar'da!

Teknik Yapı, 6 yeni projesini Katar Expo Fuarı'nda tanıttı. Firma, satışa çıkacağı üç yeni projesinin lansmanını Katarlı yatırımcılara yaptı.

Teknik Yapı İstanbul'da yeni proje yapacak!

Umut Durbakayım, Teknik Yapının 2017'de Kartal'da ve Maltepe'de yeni projelere başlayacağını ayrıca Emlak Konutla en az 1.000 konuttan oluşan yeni projeler yapmak istediklerini belirtiyor.

Teknik Yapı 2017'de 4 projeye başlayacak!

Teknik Yapı, 2017 yılına ilişkin yatırım takvimini açıkladı, 2017'de 4 proje yapacak. Yeni projelerle yaklaşık 4 bin konut inşa edilecek.

Yeni Teknik Yapı Gebze Otel Haberi

Yeni Teknik Yapı Gebze Otel


Kocaeli Gebze'ye bağlı Sultanorhan Mahallesi'nde yer alan Doğuş Gebze Center AVM için kapasite artışına gidiliyor. Doğuş GYO, Gebze Center'da ek binalar inşa ederek AVM alanını genişlecek ve projeye otel de katacak.


Doğuş Gebze Center AVM alanı genişlemesiyle oto showroom ve servis ayrıca alışveriş için gıda ve kıyafet satışı yapılabilecek dükkanlar olacak.



60 bin 865 metrekare alanda yer alan Doğuş Gebze Center projesinin 26 bin 687 metrekare alanında AVM bulunuyor. Doğuş Gebze Center projesi kapsamında 6 bin 92 metrekare taban alanına sahip yapıların yapılması planlanıyor.



Otel için kat inşaat alanı alanı toplamı 24 bin 219 metrekare. Mevcut haldeki AVM'ye ek olarak yapılacak olan yapıların kat inşaat alanları toplamı 22 bin 553 metrekare.  Yani proje kapsamında planlanan yapıların kat inşaatları toplamı 46 bin...