19 / 04 / 2024

Yeni Van Otogarı nerede

Yeni Van Otogarı nerede

Van’da 2011 yılındaki depremden sonra harabeye dönen otogar bir kez daha kentin gündeminde. Yeni otogarın nereye yapılacağı merak konusu oldu.

Yeni Renault Kangoo Van lansmana özel 915 bin TL'den başlıyor! Bugünden itibaren satışta! Fırsatı kaçırmayın!

Yeni Renault Kangoo, Türkiye'deki ilk temsilcileri olan Yeni Kangoo E-Tech yüzde 100 Elektrikli ve Yeni Kangoo Van ile satışa sunuluyor. Yeni Renault Kangoo Van lansmana özel 915 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Van projesi için yeni tarih belli oldu! 111 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van'da inşa edeceği 111 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen Van TOKİ projesinin ihalesi 24 Ocak'ta yapılacak.

TOKİ Van projesiyle tam 532 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van projesiyle tam 532 yeni konut geliyor...

TOKİ Van projesi için beklenen tarih geldi! Tam 510 konutluk yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van projesi için beklenen tarih geldi... Tam 510 konutluk yeni konut geliyor...

 Van projesi için beklenen tarih geldi! Tam 400 konutluk yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Tam 400 konutluk yeni proje geliyor... Kaçırmayın...

TOKİ Van projesi için tarih belli oldu! 510 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Van projesi için tarih belli oldu. TOKİ'nin Van projesinde 510 yeni konut yer alacak.

TOKİ Van projesi için tarih belli oldu! Tam 532 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van projesinin ihalesini 17 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Van projesi için düğmeye bastı! O ilçeye 400 konutluk yeni proje geliyor! 

Hayata geçirdiği yeni konut projeleriyle dar gelirlilerin yüzünü güldüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van'da da 400 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Van Çatak'a 89 yeni konut müjdesi!

Yeni yatırımlar için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Çatak'ta 89 yeni konut inşa edecek.

Van Başkale halkı yeni evlerine kavuşmayı bekliyor!

Sel felaketinin yaşandığı ve 11 evin yıkıldığı Van Başkale'de evlerini kaybeden vatandaşlar yeni evlerine kavuşacakları günü bekliyor.

Trabzon'da yeni otogar inşası başladı!

Trabzon'da yeni otogar için inşaat çalışmaları başladı. Yakın zamanda ilk kazması vurulacak otogar 2022'nin başında hizmete açılacak.

Van, ilçe otogarı için gün sayıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından bir süre önce yapımına başlanan ilçe otogarında sona gelindi.

Ordu'nun yeni otogarı açılışı için geri sayım başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kasım Ayı Toplantısı'nda inşa edilen yeni otogar için son düzenlemeler yapıldı.

Yeni Van Otogarı nerede Haberi

Yeni Van Otogarı nerede

Van’da 2011 yılındaki depremden sonra harabe haline dönen, yıllarca çamur ve enkaz halined hizmet veren ardından da bir onarım ile toparlanan otogar bir kez daha kentin gündeminde. Yıllardır yenisinin yapılacağı açıklanan fakat bir türlü hayata geçirilmeyen, bir Sanayi Yolu üzeri bir Edremit Yolu güzergahında yapılacağı açıklanan Otogar kayyum sonrası belediye yönetiminin göreve gelmesi ile birlikte konuşulmaya başlandı. DBP’li belediye yönetimindeyken Bekir Kaya ve ekibinin Edremit’te yapmayı planladığı fakat sahilde yapılmasına tepkilerin gösterildiği o projeyi Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İbrahim Taşyapan’ın ekibi hayata geçirmeyi planlıyor. 30 milyon TL gibi bir yatırıma dönüştürülmesi için çalışmaların sürdüğü o projenin şu sıralar yeniden yeri konuşuluyor. Yeni yönetim bir dönem tepki alan Edremit’teki alanın aynı zamanda zemin sıkıntısı da olduğunu söylüyor. Buraya alternatif ise...