25 / 04 / 2024

yeni yeşilyurt sunrise

yeni yeşilyurt sunrise

İnşaat kalitesi ve yüksek standartlarıyla Büyükçekmece-Mimaroba'nın çehresini değiştiren ve 224 daireden oluşan Sunrise Residence projesinin yüzde 70'i tamamlandı.

Malatya Yeşilyurt'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt'ta yeni millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 kentsel dönüşüm konutu!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Yeşilyurt'ta 541 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt'ta 541 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

Malatya Yeşilyurt'ta belediye hizmet binası inşa ediliyor! 

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, kente yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. Hizmet binasının kısa sürede tamamlanması bekleniyor. 

Kartal Yeşilyurt Apartmanı sakinleri yeni evlerine kavuştu!

Kartal'da bir yıl önce çöken ve 21 kişinin hayatını kaybettiği Yeşilyurt Apatmanı'nın bulunduğu sokakta kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ'nin inşa ettiği 105 dairenin sahipleri evlerine taşınmaya başladı...

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı sakinleri yeni evlerine kavuştu! 

Kartal Orhantepe Mahallesi Sema Sokak üzerinde bulunan 8 katlı Yeşilyurt Apartmanı çökmüş, 21 kişi yaşamını yitirmesine sebep olmuştu. Yeşilyurt Apartmanı yeniden inşa edildi, dairelerin anahtarları ev sahiplerine teslim edildi...

Kartal'daki Yeşilyurt Apartmanı soruşturması genişliyor!

İstanbul Kartal’da Yeşilyurt Apartmanı’nın çökmesi sonucu 21 kişinin yaşamını yitirdiği olaya ilişkin, belediye çalışanları hakkında başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme daha yaşandı. 

Kartal Yeşilyurt Apartmanı'na ilişkin yeni soruşturma!

Kartal'da 21 kişinin öldüğü Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesine ilişkin 3 sanığın yargılanması devam ediyor ve olayda kusuru bulunan belediye çalışanları hakkında da soruşturma yürütülüyor...

Malatya Yeşilyurt'un mimari yapısı tehlikede!

Şehrin mimari yapısındaki tehlikeden bahseden Malatya Yeşilyurt Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Şahin, “Şehrin siluetini bozmadan, depreme dayanıklı yeni yapı alanlarını, stoklarını oluşturmalıyız'' dedi.

TOKİ'den Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi'ne 709 yeni konut!

TOKİ, Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Yeşilyurt Mahallesi'ne toplamda 709 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi Konutları için ihale tarihi belirlendi. 

Yeşilyurt Belediyesi'nin yeni hizmet binası için inşaat sürüyor!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediyesi'nin yeni hizmet binası için inşaatın devam ettiğini açıkladı.

Yeşilyurt Belediye Meclisi'nde 4 madde Komisyon'a havale edildi!

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan Toplantısı 2. oturumunda Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından belirlenen 2017 yılı mali gelir-gider bütçesi ile yeni yılın ücret tarifelerini karara bağladı.

Sakarya Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu’nun, 2016- 2017 Eğitim Öğretim yılında yeni binasında eğitim öğretime başlaması nedeniyle, okulun açılışı yapıldı.

yeni yeşilyurt sunrise Haberi

yeni yeşilyurt sunrise

İstanbul'un 'Yeni Yeşilyurt'u olan ve nitelikli konut projelerinin merkezi Mimaroba'da hayata geçirilen Sunrise Residence'da daire fiyatları 230 bin $ ile 330 bin $ arasında değişiyor. Konutlar, Mayıs 2008'de sahiplerine teslim edilecek.

Gaffaroğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Günerhan, Büyükçekmece'nin konumu, temiz havası ve tarihi eserleriyle bütünlük sağlayan şehircilik anlayışıyla öne çıktığını dile getirdi. Süleyman Günerhan 'Özellikle Mimaroba'da konut kalitesindeki artış bölgenin de değerini arttırıyor. Sunrise Residence projemizin de mimari dokusu ve inşaat kalitesi ile bu yükselişe katkı yaptığını düşünüyorum. Örnek daireyi tamamladığımız ve dairelerimizi satışa sunduğumuz şu son 3 ayda %35 satış oranı ile önemli bir başarı yakaladık. ' dedi.

Modern yapılaşması ve şehircilik anlayışına uygun büyümesiyle dikkat...