26 / 04 / 2024

yenimahalle batıkent kültür evi nerede

yenimahalle batıkent kültür evi nerede

Ankara' da vatandaşların kültür sanat faaliyetlerini yürütmek ve kaliteli zaman geçirmesi amacıyla kurulan Batı kent Kültür Evi’ nin açılışını Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar gerçekleştirdi...

Yaşamkent Ticaret Merkezi, tarihi Kapalı Çarşı kültüründen esinlendi!

Aura Design Studio tarafından tarihi Kapalı Çarşı kültüründen ilham alınarak yapılan Yaşamkent Ticaret Merkezi, stratejik konumu, ticari alanların yanı sıra sahip olduğu kamusal ve çok amaçlı açık alanları ve kent yaşamına uyum sağlayan mimarisiyle ilgi odağı oluyor.

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Yenimahalle Ata Kültür Merkezi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi tarafından her mahalleye yapılması planlanan kültür merkezlerinden birisi daha Ata Mahallesi’nde hayata geçirildi.

Özbekistan'da Türk Dili ve Kültürü Merkezi açıldı!

Özbekistan'daki Alişir Nevai Özbek Dili ve Edebiyatı Üniversitesi'nde Türkiye'nin Taşkent Büyükelçiliği tarafından donatılan Türk Dili ve Kültürü Merkezi hizmete açıldı.

Yenimahalle Macun'a kültür merkezi müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Macun Mahallesi’nde bulunan Macun Toki Blokları sakinlerine cami ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Ankara Yakacık Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi, Yakacık Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Yakacık Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Ankara Yenimahalle'ye 5 yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yenimahalle Belediyesi, ilçeye 5 yeni kültür merkezi kazandırıyor.

Orhangazi Kültür Merkezi 2019'da tamamlanacak!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde inşaatına devam edilen Kültür Merkezi ve Kent Meydanı Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Kültür Merkezi binasının ikinci kat çalışmalarının beton atma işlemlerine devam ediliyor.

Bursa Yaşam Kültürü Müzesi açıldı!

Müzeleriyle dikkat çeken kent Bursa, yeni bir müzeye daha kavuştu. Bursa’nın kültürel zenginliklerini orijinal kimliğiyle geleceğe taşıyacak olan ‘Bursa Yaşam Kültürü Müzesi’nin açılışı yapıldı.

Ceylanpınar'a 3 yeni kültür evi inşa edilecek!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla kent yatırımları hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Atilla ilçe merkezine 3 yeni kültür evi inşa edeceklerini açıkladı.

Ankara Kaletepe Kültür Merkezi yolda!

Yenimahalle Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Kaletepe Kültür Merkezi’nin sözleşmesi imzalandı.

Bosna Glamoç Kültür ve Eğitim Merkezi inşaat çalışmaları başladı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve üye belediyelerin desteğiyle, Bosna-Hersek'in batısında yer alan Glamoç şehrinde Kültür ve Eğitim Merkezi'nin inşaatı başladı.

Çankaya Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Çankaya Belediyesinin yatırımları ilçenin dört bir yanında yükselirken, görünümü ve işlevi ile Başkent’in en önemli yapıları arasına girecek Atatürk Kültür Merkezi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

yenimahalle batıkent kültür evi nerede Haberi

yenimahalle batıkent kültür evi nerede


Vatandaşların kültür sanat faaliyetlerini yürütmek ve kaliteli zaman geçirmesi amacıyla kurulan Batıkent Kültür Evi’nin açılışını Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar gerçekleştirdi.


Yenimahallelilerin önemli kültür duraklarından biri olacak bu evde, Gezi olaylarında hayatını kaybeden Ethem Sarısülük’ün de adının verildiği bir kütüphane de yer alıyor.


Batıkentlilerin uğrak merkezlerinden biri halini alacak evin açılışına Yaşar’ın yanı sıra, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan, Başkan Yardımcıları Başar Bal, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışı gerçekleştiren Yaşar ve Bal’a Batıkent Kültür Evi’ne olan katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi. 

Yaşar’ın açılışını gerçekleştirdiği kültür evinde dayanışma dersleri, el işleri kursları, siyaset tartışmaları, doğa yürüyüşleri, fotoğraf sergileri, sportif faaliyetler, festivaller, şenlikler, Ethem Sarısülük kütüphanesi ve geniş bir film arşivi bulunuyor. Yaşar, Kültür Evi’nin vatandaşlara hayırlı olmasını...