25 / 04 / 2024

Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması

Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması

Türkiye Çevre Koruma Vakfı üzerinden başlatılan Yeşil Ekran Kısa Film Yarışmasfna toplam 125 film katıldı. Bu yıl ilk kez düzenlenen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kısa Film Yarışması'na toplam 125 film başvurdu.

Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması ödül töreni yapıldı!

İdris Güllüce, "Yeşil Ekran Kısa Film Yanşmasrnın Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, çevrenin korunması ve sağlık alanındaki sorunları çözmeye çok büyük bir gayret harcadıklarını söyledi.

Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması ödülleri verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın çevre duyarlılığı konusunda farkındalık yaratmak amacıyla başlattığı ve üniversite öğrencilerine yönelik ‘çevre’ temalı kısa film yarışması sonuçlandı.

Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması kazananları 15 Mart'ta açıklanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının çevre duyarlılığı konusunda farkındalık yaratmak amacıyla başlattığı, üniversite öğrencilerine yönelik çevre temalı kısa film yarışmasında kazananlar 15 Mart’ta açıklanacak.

Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması sonuçlandı!

Bakan Güllüce Yeşil Ekran Kısa Film Yarışmasının değerlendirme toplantısına katıldı. Güllüce; “121 Filmin yarıştığı bu yarışma üniversite gençliğinin çevre bilinci oluşturmasında büyük rol oynadı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması başvuruları 30 Ocak'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının düzenlediği “Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması” başvuruları 30 Ocak 2015 tarihine kadar uzatıldı. Yeşilçam yıldızlarının yer aldığı tanıtım filmi www.yesilekrankisafilm.com adresinde yayınlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması düzenliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çevre farkındalığının arttırılması için “Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması” düzenliyor. Yarışmaya katılan kısa filmlerin değerlendirmesini ise Yeşilçam’ın önemli isimlerinden oluşacak bir jüri heyeti yapacak.

Yeşilçam yıldızları çevre için bir araya geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çevre farkındalığının arttırılması için “Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması” düzenliyor. filmlerin değerlendirmesini ise Yeşilçam’ın önemli isimlerinden oluşacak bir jüri heyeti yapacak.

Dünya Bankası, Türkiye'deki şirketlerin yeşil dönüşümü için 155 milyon dolarlık krediyi onayladı!

Dünya Bankası İcra Direktörleri Kurulu, sermaye finansmanı sağlanması ve özel sektör sermayesinin harekete geçirilmesi yoluyla Türkiye'deki şirketlerin yeşil dönüşümün desteklenmesi için 155 milyon dolarlık krediyi onayladı. İşte ayrıntılar...

Yeşil GYO'nun borçlanma süresi 31 Aralık'a uzatıldı! 

Sermaye Piyası Kurulu, Yeşil GYO'ya borçlanma sınırına uyum sağlanmasına ilişkin 31 Aralık 2021 tarihine kadar ek süre verdi. 

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük 'yeşil OSB’si Dikili’de kuruluyor!

Tüm enerjisini kendi bünyesinde sağlayan "yenilenebilir yeşil bir OSB" çalışması olan Dikili TDİOSB'nin Avrupa ve Türkiye’nin en büyük topraksız, tam otomasyonlu, ısıtma için yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanıldığı modern sera ve tarımsal sanayi kümelenmesi olması amaçlanıyor.OSB'de tüm atıkl

Amasya Belediyesi'nin yeni binasının enerjisi Yeşilırmak'tan!

Amasya Belediyesinin yeni binasının enerji ihtiyacı Yeşilırmak'tan sağlanacak. Binanın elektrik üretimi ve ısıtma sistemi Türkiye'deki tek yapı olma özelliğine sahip.

Yeşil GYO Körfez arsasının 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kocaeli, Körfez arsamıza ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Ankara Urankent yeşil alanda dünya sağlık örgütü standartlarını yakaladı!

Her geçen gün artarak devam eden yapılaşma yeşil alan ihtiyacının daha fazla ortaya çıkmasına neden olurken, bu konuda en fazla sorumluluğun düştüğü inşaat sektörünün bilinçli temsilcileri, oluşturdukları peyzaj alanlarıyla kentlerdeki yeşil alan miktarının artmasını sağlıyor.

Yeşil Bursa'ya yeşil bina yakışır!

Bursa'da yapı kalitesini artırmak için 'Yeşil Bina' ne sağlayabilir?" sorusuna cevap arayan İMSİAD, Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ile birlikte çalıştay düzenleyecek.

Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması'nı 5 kişilik jüri değerlendirecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın düzenlediği Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması'nın değerlendirmesini 5 kişiden oluşan jüri heyeti yapacak.

Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması başlıyor!

150 bin TL ödüllü Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması başlıyor.Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin talimatıyla başlayan yarışmanın kayıtları 17 Mart 2017'ye kadar alınacak.

Yeşil GYO Körfez arsası değerleme raporu yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO Körfez arsası değerleme raporu yayınlandı.

Yeşil Yapı 9 aylık faaliyet raporunu açıkladı!

Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 9 aylık faaliyet raporu...

Mühendisler Çanakkale'de Yeşil Yerel Yönetim Binası'nı inceledi!

Çanakkale İnşaat Mühendisleri Odası'na bağlı üyeler, Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası inşaat alanınındaki çalışmaları yerinde inceledi. Yeşil bina, enerjisini güneş, rüzgar, toprak gibi doğal kaynaklardan sağlayacak, enerji israfını da engelle

Karabük Yeşil Mahalle Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Karabük'te Her Mahalleye Bir Sosyal Yaşam Merkezi Olacak demesinden bugüne 20 mahalleye Sosyal Yaşam Merkezi yapılmış durumda. Son olarak Yeşil Mahalle Sosyal Yaşam Merkezi'nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması Haberi

Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, sağlıklı şehirleşme ve çevre duyarlılığı konularında birbiri ardına birçok projeye imza atıyor. Her alanda çevre seferberliği başlatan Bakanlık, yeni projesiyle üniversite öğrencilerinin çevre farkındalığı oluşturmasını sağlaması konusunda da büyük bir projeye imza attı. 


Türkiye Çevre Koruma Vakfı üzerinden başlatılan Yeşil Ekran Kısa Film Yarışmasfna toplam 125 film katıldı. Bu yıl ilk kez düzenlenen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kısa Film Yarışması'na toplam 125 film başvurdu. Başvuran filmler arasından 30 film ön elemeyi geçerek finale kaldı. Ödül Töreni'nde birincilik 'Kafes' adlı filmle Marmara Clniversitesi'nden Elif Çakmak, Hilal Öz, Özlem Tanrıverdi'nin oldu. İkincilik ödülünü 'Enkazla Akdeniz Üniversitesi'nden Ezgi Büşra Çınar, Umut Türkmen, Bilgehan Sekmen, Mustafa Kazım Akgüneş, Busem Çallı ve Onur Eryaman aldı. 


TAM KADRO ÇALIŞIYORUZ 


Bakan İdris Güllüce, çevre sorunlarını...