18 / 04 / 2024

Yeşil Evler adres

Yeşil Evler adres

Yeşil Evler Gayrimenkul Limited  Şirketi  Büyükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdulhadı Tabba tarafından kuruldu.

Yeşil Evler Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Evler Gayrimenkul Limited  Şirketi  Büyükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdulhadı Tabba tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeşil mutabakat açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeşil Mutabakat'a ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Kendi enerjisini üreten evler ve mahalleleri yaratacağız" dedi.

Yeşil GYO İnnovia 1 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Üçevler Mahallesi, 2949 Ada  7 nolu Parselde yer alan 64 adet bağımsız bölümü için yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı!

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı...

Yeşil konut projesi, felakete dönüştü! Bitkiler balkonları yuttu!

Çin'de yeşil konut projesi, beklenmeyen misafirlerin gelmesi sonucunda adeta kabusa döndü. Konut projesinde apartmanların balkonlarına ekilen bitkiler bakımsızlıktan kontrol edilemez duruma gelince evler adeta ormanı andırdı. 

Yeşil çatı ve pasif evler yaygınlaştı!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal’ın “Çevre Haftası“ için konuştu. Şenal, yeşil çatı ve pasif evlerin önemine değindi.

Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Yeşil Mavi fiyat listesi!

Peşin ödemelerde indirim sağlanan Yeşil Mavi projesinde teslime kadar aylık 1.900 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.  İşte Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Yeşil Mavi fiyat listesi...

Yeşil Mavi Sur Yapı indirimli fiyat listesi 2017!

Yeşil Mavi Sur Yapı indirimli fiyat listesi 2017 kapsamında projede daireler 437 bin TL'den başlıyor. Projede uygulanan 'Mutlu Evler Türkiye' kampanyası kapsamında teslime kadar 1.900 TL taksitle ödeme yapılarak ev sahibi olunabiliyor...

Suryapı Yeşil Mavi kampanyalı ödeme planı!

Suryapı Yeşil Mavi kampanyalı ödeme planı kapsamında 997 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor. Proje ''Mutlu Evler Türkiye Kampanyası'' kapsamında yer alıyor.

Sur Yapı Yeşil Mavi Mutlu Evler Türkiye ödeme kampanyası!

İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen Yeşil Mavi projesinde Mutlu Evler Türkiye kampanyası başladı. Projede fiyatlar 437 bin TL'den başlıyor. İşte Sur Yapı Yeşil Mavi Mutlu Evler Türkiye ödeme kampanyası...

Yeşil Mavi Maltepe Mutlu Evler Türkiye kampanyası!

2019 yılında teslim edilmesi planlanan Yeşil Mavi Maltepe projesi Sur Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Yeşil Mavi Maltepe Mutlu Evler Türkiye kampanyasında fiyatlar 437 bin TL'den başlıyor.

Nevşehir'de kamulaştırılan evler yeşil alana dönüşecek!

Nevşehir Merkeze bağlı Kaymaklı beldesinde belediye iki evi sahiplerinden alarak kamulaştırdı. Bu evler önümüzdeki günlerde yeşil alana dönüştürülecek.

Bursa'da düzenlenmiş yeşil alan miktarı ikiye katlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yavuzselim, Eğitim, Zafer, 152 Evler ve Sağlık Parkı’nın ardından çalışmalarını hızlandırdığı 300 bin metrekarelik Vakıf Kent Parkı ile Yıldırım’daki kişi başına düşen ‘düzenlenmiş yeşil alan’ miktarını ikiye katlıyor

Yeşil Evler adres Haberi

Yeşil Evler adres

Yeşil Evler Gayrimenkul Limited  Şirketi  Büyükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdulhadı Tabba tarafından kuruldu.

Yeşil Evler Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü...