19 / 04 / 2024

Yeşil Evler iletişim

Yeşil Evler iletişim

Yeşil Evler Gayrimenkul Limited  Şirketi  Büyükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdulhadı Tabba tarafından kuruldu.

Yeşil Evler Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Evler Gayrimenkul Limited  Şirketi  Büyükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdulhadı Tabba tarafından kuruldu.

Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı!

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı...

Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Yeşil Mavi fiyat listesi!

Peşin ödemelerde indirim sağlanan Yeşil Mavi projesinde teslime kadar aylık 1.900 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.  İşte Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Yeşil Mavi fiyat listesi...

Sur Yapı Yeşil Mavi Mutlu Evler Türkiye ödeme kampanyası!

İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen Yeşil Mavi projesinde Mutlu Evler Türkiye kampanyası başladı. Projede fiyatlar 437 bin TL'den başlıyor. İşte Sur Yapı Yeşil Mavi Mutlu Evler Türkiye ödeme kampanyası...

Yeşil Mavi Maltepe Mutlu Evler Türkiye kampanyası!

2019 yılında teslim edilmesi planlanan Yeşil Mavi Maltepe projesi Sur Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Yeşil Mavi Maltepe Mutlu Evler Türkiye kampanyasında fiyatlar 437 bin TL'den başlıyor.

Yeşil GYO Elexia Topkapı iletişim!

Yeşil GYO Elexia Topkapı iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Elexia Topkapı projesinde 400 rezidans daire ve ticaret alanları olacak...

Greenox’un PR ajansı Olmadık İletişim Ajansı oldu!

Aycan-Feres İş Ortaklığı tarafından inşa edilen yeşil bina projesi Greenox’un iletişim çalışmalarını Olmadık İletişim Ajansı yapacak.

Bizim Evler Ardıçlı iletişim!

26 bin 575 metrekare alanda inşa edilen Bizim Evler Ardıçlı projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta inşa ediliyor. Bizim Evler Ardıçlı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası +90 (212) 454 olarak belirtiliyor.

Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO iletişim!

Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO projesi 40 adet bağımsız birimden meydana geliyor. Ön talep toplanan Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce iletişim!

İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bu yılın ilk yarısında başlayacak olan Bizim Evler Güzelce projesinde 980 daire ve 35 dükkan olacak...

Hisar Panorama Yeşilpınar iletişim!

Hisar Panorama Yeşilpınar iletişim için satış ofisiyle 444 7 948 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Eyüp Sultan'a 15 dakika uzaklıkta olan projede fiyatlar 265 bin TL'den başlıyor.

Bizim Evler Güzelce iletişim!

Bizim Evler Güzelce iletişim için 0212 454 45 50 numaralı telefonu arayarak satış ofisiyle görüşebilirsiniz. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen projenin inşaat alanı 249 bin 787 metrekare olarak belirtiliyor.

Avcılar Bizim Evler 6 Ispartakule iletişim!

Avcılar Bizim Evler 6 Ispartakule iletişim için 0212 405 10 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin bu yılın ikinci çeyreğinde yapılacağı projede fiyatlar 461 bin TL'den başlıyor.

Yeşil Evler iletişim Haberi

Yeşil Evler iletişim

Yeşil Evler Gayrimenkul Limited  Şirketi  Büyükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdulhadı Tabba tarafından kuruldu.

Yeşil Evler Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü...