27 / 04 / 2024

Yeşil yol projesindeki meralar

Yeşil yol projesindeki meralar

Yapımı tartışmalara ve yer yer tepkilere neden olan "Yeşil Yol Projesi'ne Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği tarafından 'İpekyolu Medeniyetleri Hizmet Nişanı' verilecek.

Yeşil yol projesinde imara açılan meraların iptali istendi!

Karadeniz'de önce 'Yeşil yol' projesini başlatılması, ardından yayla ve meraların imara açılmasına yönelik hazırlandığıı yönetmeliğin iptalini isteyen CHP Trabzon Milletvekili Pekşen, konuyu yargıya taşıdı.

Yeşil GYO Innovia 4 projesinde son dakika gelişmesi! Projenin ruhsatı yenileniyor!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan, Esenyurt ilçesi Yeşilkent Mahallesi 2945 ada 59 parselde yer alan Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. İşte İnnovia 4 projesindeki son durum...

Yeşil GYO gayrimenkullerini sattı, borcunu ödedi!

Yeşil GYO'nun İnnovia 1, İnnovia 2 ve İnnovia 3 projesindeki toplam 17 adet bağımsız bölümün Wowwo E Ticaret'e 7 milyon 5 bin TL'ye satıldı. Satış tutarının tamamı ile şirketin banka kredileri ödendi.

Yeşil GYO banka kredilerini ödedi!

Yeşil GYO'nun İnnovia 1, İnnovia 2 ve İnnovia 3 projesindeki toplam 17 adet bağımsız bölümün Wowwo E Ticaret'e 7 milyon 5 bin TL'ye satılmasına satış tutarının tamamı ile şirketin banka kredilerinin ödenmesine karar verildi. 

Türkiye’nin ilk 'Yeşil Şehir Eylem Planı' İzmir için hazırlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Yeşil Şehir Eylem Planı ve İzmir Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı’nı hazırladı. Her iki planda 61 eylem belirleyen Büyükşehir, İzmir’in iklim ve diğer çevre konularına ilişkin 2030 yılına kadarki yol haritasını belirledi.

Yeşil GYO Elexia'dan 20.1 milyon TL'lik bağımsız bölüm satışı!

Yeşil GYO'nun Elexia projesindeki 1.522 metrekarelik 26 adet bağımsız bölümün Zincir Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.'ye 20 milyon 130 bin TL bedelle satımına ve bu satıştan elde edilecek gelirle şirketin cari hesap borçlarının karşılanmasına karar verildi. 

Yeşil GYO, Innovia 2'deki 17 konutu 6.7 milyon TL'ye sattı!

Yeşil GYO, Innovia 2 projesindeki 17 adet konut niteliğinde bağımsız bölümün, tapu kayıt ve stok farklılıklarının giderilmesini teminen Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş.'ye  KDV hariç toplam  6 milyon 757 bin 442 TL bedelle satılmasına karar verdi.

Yeşil yol projesinde son durum!

Turistlerin doğa içerisinde ulaşım sağlaması hedeflenen Yeşil Yol Projesi kapsamında Samsun'dan Artvin'e kadar bin kilometre yolda iyileştirilme yapıldı.Çalışmanın tamamlanmasıyla bir çok şehre ziyaret gerçekleşecek...

Yeşil Yol projesinin iptali için açılan davaya ret kararı!

Karadeniz yaylaları için bir doğa talanı olan Yeşil Yol projesinin iptali için açılan davaya '' kamu yararı taşıdığı'' nedeniyle ret kararı verildi.

Emel Yeşil Küçükçolak, İstanbul Tower'dan ofis aldı mı?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tower 205 projesindeki 125 milyon 252 bin 896 TL değerindeki ofisin Emel Yeşil Küçükçolak'a satış işleminden vazgeçildi...

Yeşil Yol projesi 2018 yılında tamamlanacak!

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, Yeşil Yol Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Ekrem Yüce Yeşil Yol projesinin 2018 yılında tamamlanacağını söyledi. 

Yeşil İnci Evleri 1 projesindeki konutlar teslim edildi!

Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden Yeşil Yurt İnşaat tarafından hayata geçirilen ve inşaat çalışmaları yürütülen  ‘Yeşil İnci Evleri-1’ projesi kapsamında konutların yapımı tamamlandı. 

Innovia Terrace projesindeki 18 bağımsız bölüm Yeşil Global İnşaat'a satılıyor!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil Gayrimenkul Innovia Terrace projesindeki 18 bağımsız bölümü  Yeşil Global İnşaat'a satmaya karar verdiğini açıkladı. 

Yeşil Yol 2018’de tamam!

Son viraja giren Yeşil Yol 2018’de tamamlanacak. 9 ilin yaylalarını birbirine bağlayacak yatırıma 700 milyon lira kaynak aktı. Proje kapsamında Giresun Adası turizme açılıyor

Yeşil yol projesindeki meralar Haberi

Yeşil yol projesindeki meralar

Yapımı tartışmalara ve yer yer tepkilere neden olan "Yeşil Yol Projesi'ne Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği tarafından 'İpekyolu Medeniyetleri Hizmet Nişanı' verilecek. Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği, TÜRKSOY Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı, Avrasya İpekyolu Üniversiteler Birliği, Türk Konseyi, Türk Üniversiteler Birliği, KazGASA İnşaat ve Mimarlık Baş Akademileri ile Azerbaycan İnşaat ve Mimarlık Üniversitesi müşterek organizasyonunda 'Fondazione Romualdo Del Bianco Vakfı'nın ev sahipliğinde 8-10 Aralık 201 5 tarihlerinde Floransa'da düzenlenen V. 

Avrasya Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Proje Festivalleri finallerinde Kültür ve Turizm Projeleri Kategorisinde Doğu Karadeniz Kalkınma Projesi Başkanlığı (DOKAP) tarafından yürütülmekte olan Yeşil Yol Projesi, "İpekyolu Medeniyetleri Hizmet Nişanı" Özel Ödülüne layık görüldü.  Batıbay ve Ahmet Kuşhanoğlu'nun Bu özel ödül, TÜRKSOY Genel Sekreteri Prof. katılımlarıyla 16 Aralık 2015...