24 / 04 / 2024

Yeşilçam Otelcilik iletişim

Yeşilçam Otelcilik iletişim

Yeşilçam Otelcilik Hizmetleri ve Turizm Anonim Şirketi, Halit Akalp Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Haluk Kulaksızoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 60 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu.

Aydos Yeşilçam Evleri resmen başlıyor! Aydos Ormanı'nın yanı başına 368 konutluk yeni proje geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri'nin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu projede 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı! Pendik'e 368 konutluk yeni proje geliyor!

Pendik'te hayata geçirilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı. Aydos Yeşilçam Evleri'nde 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Şile’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Özge Demirbilek tarafından kuruldu.

Yeşilçam'ın ünlü konağı müze oluyor!

Kibar Feyzo gibi Yeşilçam'ın birçok filmine sahipliği yapan Hatay'daki tarihi konak için karar verildi. Konak restore edilerek sinema müzesine çevrilecek. 

Fors Otelcilik Bilişim Turizm Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Fors Otelcilik Bilişim Turizm Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Tuncer tarafından açıldı.

Yeşilçam'ın ünlü yalısının satışından vazgeçildi!

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerine ev sahipliği yapan ve Kumburgaz'da bulunan ünlü yalının satışından vazgeçildi.

Yeşilçam’ın ünlü yalısı 19.3 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

“Şark Bülbülü”, “Aile Şerefi” gibi Yeşilçam filmlerine ev sahipliği yapan Kumburgaz’daki denize sıfır 6 bin 265 metrekare büyüklüğünde arsa içindeki yalı 19 milyon TL'ye satılıyor...

Yeşilçam Kahve Evi 2020 sonuna kadar 30 yeni şube açacak!

72 şubesi bulunan Yeşilçam Kahve Evi'nde, 2020 sonuna kadar 30 yeni şube açılması planlanıyor.

Yeşilçam filmleri hangi evlerde çekildi?

Instagram’da ‘@mekaniyesilcam’ sayfasının sahibi Doğan Güneş, hayatını Yeşilçam’a adamış. Güneş, filmlerin çekildiği mekanları araştırıyor...

Yeşilçam emekçilerine yaşam evi projesi!

Yeşilçam Sinema Emekçileri Vakfı tarafından Yeşilçam sanatçıları için Yaşam Evi projesi hayata geçiriliyor. Projenin temel atma töreni Ekim ayında gerçekleşecek.

Yeşil GYO Elexia Topkapı iletişim!

Yeşil GYO Elexia Topkapı iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Elexia Topkapı projesinde 400 rezidans daire ve ticaret alanları olacak...

Greenox’un PR ajansı Olmadık İletişim Ajansı oldu!

Aycan-Feres İş Ortaklığı tarafından inşa edilen yeşil bina projesi Greenox’un iletişim çalışmalarını Olmadık İletişim Ajansı yapacak.

Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO iletişim!

Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO projesi 40 adet bağımsız birimden meydana geliyor. Ön talep toplanan Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Yeşilçam Otelcilik iletişim Haberi

Yeşilçam Otelcilik iletişim
Yeşilçam Otelcilik Hizmetleri ve Turizm Anonim Şirketi, Halit Akalp Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Haluk Kulaksızoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 60 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


Yeşilçam Otelcilik Hizmetleri ve Turizm Anonim Şirketi iş konusu; 1. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, bu gibi tesis ve kuruluşları başkalarına işlettirmek, kiraya vermek, kiralamak, satın almak. 2. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak. 3. Şirket yukarıda belirtilen maksat ve mevzuuna erişebilmek için aşağıdaki faaliyetlerde bulunabilir. a. İlgili mercilerden gerekli yasal izinlerin alınması ile restoranlar, kafeler, eğlence ve spor tesisleri de dahil olmak...