24 / 04 / 2024

yeşildağ inşaat kentsel dönüşüm

yeşildağ inşaat kentsel dönüşüm

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Yeşildağ İnşaat Darülacezenin karşısında 105 milyon TL'lik dönüşüm yapıyor!

Kağıthane artık kentsel dönüşümle yapılan konut projeleriyle de dikkat çekiyor. Yeşildağ İnşaat, İstanbul'da Darülaceze'nin karşısında Mari Rezidans adıyla yaptığı projesini satışa çıkardı. Projede 140 daire yer alıyor.

Yeşildağ İnşaat'tan dev kentsel dönüşüm projesi!

Kağıthane'nin E-5 sınırındaki Talatpaşa Mahallesi'nde eski yapıların yıkılmasıyla 137 daireden oluşacak iki rezidansın temelleri atıldı...

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi 127 milyon 111 bin 877 bin 51 TL sermaye bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akar, Umut İpek, Yunus Altay Türköz tarafından kuruldu.

Yeşilkemer İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilkemer İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Şirketi  Ümraniye’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Turgay Ertuğrul tarafından kuruldu.

Konya Meram'da 77.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Konya Meram Belediye Başkanlığı, Turgutreis Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 77 milyon 898 bin 48 TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2 blok inşaatın yapım işi ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri İmar ve İnş. Tic. Anonim Şirketi tarafından Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin birinci etap ikinci kısmına ait bölümünde yer alan 2 blok inşaatın yapım işi 66 milyon 121 bin 395 bin TL'ye ihale ediliyor.

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.  bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli’de Mustafa Uçan tarafından kuruldu.

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Nusret Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Yeşildağ İnşaat yoluna Mari Grup olarak devam edecek!

Kağıthane ve çevresinde hayata geçirdiği Mari Grup kurumsal kimliğini yeniledi, şirket Yeşildağ İnşaat isminin yanında iletişim stratejileri ve kurumsal kimliğini değiştirdi.

Yeşil İnşaat değerleme raporu özetini yayınladı!

Yeşil İnşaat Gayrimenkul, MGI Bağımsız Denetim tarafından hazırlanan değerleme raporunun yönetici özeti ve sonuç kısmını yayınladı.

yeşildağ inşaat kentsel dönüşüm Haberi

yeşildağ inşaat kentsel dönüşüm

Kağıthane'de hayata geçirdiği projeler ile tanınan Yeşildağ İnşaat yeni bir proje için düğmeye bastı. Hali hazırda E-5 Caddesi üzerinde 2 bloktan oluşan 290 dairelik kentsel dönüşüm projesini üstlenen Yeşildağ İnşaat proje dahilinde biten dairelerin teslimatını gerçekleştirmeye devam ediyor.

İlçeye bağlı Talatpaşa Mahallesi'nde iki ay sonra kentsel dönüşüm çalışmasına başlayacak olan Yeşildağ İnşaat proje dahilinde inşa edilecek evleri 1.5 yıl sonra teslim edecek. 3 bloktan oluşacak olan kentsel dönüşüm projesi dahilinde 480 adet daire yer alacak. Kentsel dönüşüm projesinin detayları ilerleyen günlerde belli olacak.

http://www.mariyapi.com.tr/

TOKİ Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Cansu...