25 / 04 / 2024

Yeşilyurt Konaklar bölgesi restorasyon

Yeşilyurt Konaklar bölgesi restorasyon

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt'un tarihi ve kültürel geçmişine uygun olarak restore edilen Yeşilyurt Konaklarındaki çalışmaları yerinde inceledi. 

Deprem bölgesi yolları için 1,2 milyar liralık ek kaynak ayrıldı!

Meclise sunulan teklifte KGM'ye 27,3 milyar lira ödenek tahsis edilirken bunun 1,2 milyar lirası deprem bölgesi yolları için kullanılacak.

Avro Bölgesi'nde yıllık enflasyon Nisan ayında yüzde 7'ye yükseldi!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından verilere göre, Avro Bölgesi'nde Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), Nisan ayında aylık yüzde 0,7 ve yıllık yüzde 7 arttı. İşte merakla beklenen o rakamlar...

İstanbul Yeşilyurt'ta kaçak inşaat gerginliği!

İstanbul Bakırköy ilçesine bağlı Yeşilyurt sahilinde imar izni olmadan yapılan inşaat çevre halkını rahatsız etti. Konuyu İBB ve Bakırköy Belediye'ye bildiklerini söyleyen bölge sakinleri henüz bir dönüş alamadıklarını dile getirdi. 

Bursa Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi görücüye çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon çalışmalarından biri olarak hayata geçirilecek ‘Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi’ yarışmasına katılan 35 proje, uzman isimlerden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendiriliyor.

Türkiye'deki organize sanayi bölgesi sayısı 320'ye ulaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada ülkedeki organize sanayi bölgesi sayısının 320'ye ulaştığını söyledi.

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı bölgesindeki kentsel dönüşüm tamam!

TOKİ Başkan Yardımcısı Mustafa Sungur, "Kartal'daki Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesi meydana geldikten sonra, 33 gün sonra yapım ihalemizi gerçekleştirdik. Martta inşaatına başladığımız projeyi 8,5 ay sonra tamamlayarak ay sonu itibarıyla hak sahiplerine teslim etmiş olacağız" dedi...

Yeşilyurt Tarihi Konaklar restorasyon alanında inceleme!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt'un tarihi ve kültürel geçmişine uygun olarak restore edilen Yeşilyurt Konaklarındaki çalışmaları yerinde inceledi. 

Malatya Yeşilyurt'ta 5 yılda 247 bina yıkıldı!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Vizyonel projelerle donatılmış, yaşam standardı yüksek, her yönüyle modern Yeşilyurt'u gelecek nesillere bırakmak adına ilçemizin her noktasında değişim ve yenileme hizmetlerimize ağırlık veriyoruz" diye konuştu.

Muş Yeşilyurt'ta imar ve dönüşüm süreci başladı!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, ‘Halk Buluşmaları’ kapsamında Yeşilyurt Mahallesi ile buluştu. Asya, bölgede yapılan hizmetleri anlatarak sorularını cevaplandırdı.

Yeşilyurt Kültür Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karabağlar’da inşaatına başlanan Yeşilyurt Kültür Merkezi çalışmalarını yerinde denetledi.

Yeşilyurt'ta otel yapımına izin veren plan geri çekildi!

Yeşilyurt'ta Bakanlık tarafından park alanından çıkarılıp turizm alanına çevrilen ve 15 katlı iki otel yapımına izin veren plan değişikliği Bakırköy Belediyesi’nin itirazı ile geri çekildi. Bölge yeşil kalacak...

Yeşilyurt Kültür Merkezi'nin ihale süreci tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar ilçesinde inşa edeceği Yeşilyurt Kültür Merkezi için ihale sürecini tamamladı.

Ege Bölgesi'nde Mart ayında 20 bin 192 konut satıldı!

TÜİK tarafından Mart ayı konut satış verileri açıklandı. Rapora göre, Ege Bölgesi'nde satılan toplam konut sayısı 20 bin 192'ye ulaştı. İzmir, 8 bin 59 konut satışı ile zirvede yer aldı.

Yeşilyurt Konaklar bölgesi restorasyon Haberi

Yeşilyurt Konaklar bölgesi restorasyon

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt’un tarihi ve kültürel geçmişine uygun olarak restore edilen Yeşilyurt Konaklar alanındaki çalışmaları inceledi. 

Habertürk'te yer alan habere göre Milletvekili Tüfenkci, Yeşilyurt’un geçmişten geleceğe taşınacak kültürel zenginliklerini ortaya çıkarmaya yönelik çalışmalara gereken desteği verdiklerini de dile getirdi.

Hıroğlu Mahallesinde tarihi konakların restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt’un tarihi konaklarını kültürel yapılarına uygun olarak restore ederek gelecek kuşaklara taşımak adına ciddi yatırımlar yapan Yeşilyurt Belediyesinin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını söyledi.

Yeşilyurt’un iç ve dış turizmde hak ettiği konuma ulaşması noktasında tarihi konakların, camilerin ve evlerin restore edilmesinin büyük önem taşıdığını söyleyen Tüfenkci, Yeşilyurt Belediyesi’nin tarihi değerleri yaşatmak ve gelecek kuşaklara taşımak adına çok ciddi yatırımlar yaptığını dile...