19 / 04 / 2024

YGT Group ieletişim

YGT Group ieletişim

YGT Group Gayrimenkul Danışmanlığı ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Münevver Mine İyidinç tarafından kuruldu.

İf Group Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İf Group Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Fatih Şimşek ve İbrahim Yıldızata ortaklığında kuruldu.

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Majda Bousba ve Mohamed Amıne Zahra tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Soubra Group Emlak Otomotiv Bilişim İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Soubra Group Emlak Otomotiv Bilişim İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL Abdul El Rohman Soubra tarafından kuruldu.

Mkb Group İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkb Group İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şimşek ve Rüstem Hayvalı ortaklığında kuruldu. 

Ygt Endüstri Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Ygt Endüstri Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burçak Şimşek tarafından kuruldu.

İm Group Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İm Group Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Oğuz Sezikli tarafından kuruldu.

Gülbay Group Mimarlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülbay Group Mimarlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Baygın ve Mehmet Nurettin Gülümseyen ortaklığında kuruldu.

As Mk Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Mk Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şimşek tarafından kuruldu.

YGT Group Gayrimenkul Danışmanlığı ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YGT Group Gayrimenkul Danışmanlığı ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Münevver Mine İyidinç tarafından kuruldu.

İzmir Aliağa Hacı Tahir Şimşek Cami'nin temeli atıldı!

Aliağa’nın hayırsever iş adamları arasında yer alan  Osman Şimşek’in öncülüğünde Şimşek Group’un sahipleri Şimşek Ailesinin babaları Hacı Tahir Şimşek adına yaptırdıkları temel atma töreni yapıldı. 

Akpınarlı Group Hafriyat İnşaat Bilişim Nakliye Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınarlı Group Hafriyat İnşaat Bilişim Nakliye Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Akpınar tarafından kuruldu.

Beze Group, Facilitator A.Ş.’nin danışmanı oldu!

Gayrimenkul geliştirme, yönetim ve tedarik sektörleri konusunda yatırımcı şirketler için başarılı iletişim stratejileri üreten ve kamuoyu oluşturma ve işbirliklerini geliştiren projeleri gerçekleştiren Beze Group, Facilitator A.Ş.’nin danışmanı oldu. 

YGT Group ieletişim Haberi

YGT Group ieletişim

YGT Group Gayrimenkul Danışmanlığı ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Münevver Mine İyidinç tarafından kuruldu.

YGT Group Gayrimenkul Danışmanlığı ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-1. Her türlü emlak komisyonculuğu, gayrimenkul danışmanlığı yapmak ve aracılık hizmetleri vermek. Siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2. Yabancıların mal edinme yasalarından...