19 / 04 / 2024

Yıldırım belediyesi arsa ihalesi

Yıldırım belediyesi arsa ihalesi

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Mevlana ve Ulus Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 18 Aralık'ta gerçekleşecek...

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi 3 ayda 43 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin ilçe genelinde metruk binalarla mücadelesi devam ediyor. Belediye ekipleri, 2021 yılının ilk 3 ayında ise 43 metruk binayı ortadan kaldırdı.

Yıldırım Belediyesi'nden satılık 112 konut ve 9 dükkan!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından 112 adet konut ve 9 adet dükkan ihale ile satılacak. İhale 24 Eylül 2020 günü saat 14:00’te gerçekleşecek.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden 9.3 milyon TL'ye satılık arsa hissesi!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Yıldırım ilçesi, Kazım Karabekir Mahallesi, 3103 ada, 1 parselde bulunan arsanın hissesini 9 milyon 290 bin 585 TL'ye satıyor. İhale 6 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek.

Yıldırım Belediyesi'nden 6 yeni okul!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçeye 6 yeni okul kazandırıyor.

Yıldırım Belediyesi'nden 54 yeni okul alanı!

Yıldırım Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında imar revizyonuna gittiği Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat, Çınarönü, Yavuzselim, Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde mevcut 22 okula ek olarak yeni planlarda 54 eğitim alanı oluşturdu.

Yıldırım Belediyesi yeni mahalle konakları inşa ediyor!

İlçede yeni yatırımlar hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, mahalle konakları inşa etmeye devam ediyor.

Bursa Yıldırım'da 40.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Mevlana ve Ulus Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 18 Aralık'ta gerçekleşecek...

Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı!

Yıldırım’ı yarınlara hazırlayan projelerini nitelikli sosyal yapılarla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı.

Yıldırım Belediyesi'nden satılık 87 daire!

Mülkiyeti Yıldırım Belediyesi'ne ait, Mevlana Mahallesi'nde yer alan toplam 87 adet konut ihale yöntemiyle satılacak. Konut fiyatları 231 bin TL'den başlıyor...

Yıldırım Kentsel Dönüşüm Projesi, PDG Mimarlar imzasını taşıyor!

“Yıldırım Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi”, PDG Mimarlar tarafından Bursa Yıldırım Belediyesi yatırımıyla gerçekleştiriliyor...

Kentsel dönüşüm Bursa Yıldırım'a değer katıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, özgün mimariye sahip modern pazar yerleri ile vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Yıldırım belediyesi arsa ihalesi Haberi

Yıldırım belediyesi arsa ihalesi

Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı tarafından Mevlana ve Ulus Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul ihale ile satışa sunuyor. Toplam muhammen bedeli 40 milyon 500 bin TL olarak belirlenen gayrimenkullerin satış ihalesi 18 Aralık'ta yapılacak.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığından:

Aşağıda belirtilen taşınmazların satıl işi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ve Belediyelerin Arsa Konut ve İşyeri Üretimi Tahsisi Kiralanması ve Satışına Dair Yönetmelik hükümlerine göre açık teklif usulü ile ihaleye konulmuştur.

1- Mülkiyeti Belediyemize ait, Mevlana Mahallesi 73346 ada 1 sayılı 20506,82 metrekare sahalı taşınmazın satışı,

Tahmini bedeli: 37 milyon TL
Geçici teminatı: 1 milyon 110 bin TL
İhale tarih ve saati: 18/12/2018 Salı günü saat 14:00

2- Mülkiyeti Belediyemize ait, Ulus Mahallesi 7351 ada 1 sayılı 3138,08 metrekare sahalı taşınmazın satış,

Tahmini bedeli: 3 milyon 500...