29 / 03 / 2024

yıldırım Hacerül Esved Cami açıldı mı

yıldırım Hacerül Esved Cami açıldı mı

Yıldırım’ın Çınarönü Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle tamamlanan 1300 kişi kapasiteli Hacerül Esved Camii, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından ibadete açıldı.

Bursa Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde devam eden 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başlıyor.

Bursa Yıldırım Belediyesi 2021'i kentsel dönüşüm ve imarda atılım yılı ilan etti!

Geçen yılı ‘Fen İşleri Yılı’ ilan ettiklerini anımsatan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2020’yi hedeflerine ulaşarak kapattıklarını belirtti. 2021’i “Atılım Yılı” olarak belirlediklerini kaydeden Yılmaz, ilçeye vizyon katacak önemli projelerin bu yıl hayata geçirileceğini söyledi.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Yıldırım Belediyesi'nden satılık 112 konut ve 9 dükkan!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından 112 adet konut ve 9 adet dükkan ihale ile satılacak. İhale 24 Eylül 2020 günü saat 14:00’te gerçekleşecek.

Yıldırım Mevlana Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Mevlana Mahallesi’nde hizmet verecek aile sağlığı merkezinin yapımını tamamladı.

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Yıldırım tarafından kuruldu. 

Tuzla'da yapılan Binali Yıldırım İlokulu ve Anaokulu açılıyor!

Tuzla'da Binali Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından yaptırılan Binali Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu, 3 şubatta açılıyor...

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden 40.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa İli, Yıldırım İlçesi, İsabey Mahallesi'nde bulunan hayvan satış ve kesim yerini 40 milyon 497 bin 859 TL'ye satıyor. İhale 28 Ocak 2020 günü gerçekleşecek.

Aybars Yıldırım'ın kaçak inşaatıyla ilgili savcılığa suç duyurusu!

Çeşme Belediyesi, otel inşaatı ruhsatıyla apartmanlar yapan CHP’li Aybars Yıldırım ile ilgili savcılığa suç duyurusu yaptı. Ayrıca 25 bin lira da imar para cezası verildi.

Kaan Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 5.6 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı ve genç oyuncu Kaan Yıldırım, yeni evi için küçük bir servet harcadı. Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 1 milyon dolara (5 milyon 656 bin TL) 4 oda 1 salon bir ev satın aldı...

Bursa Yıldırım Hatice Aslanoba Sağlık Hizmet Binası açıldı!

Bursa Yıldırım Yeşilyayla Mahallesi’nde inşa edilen Hatice Aslanoba Sağlık Hizmet Binası açıldı.

Bursa Yıldırım'a modern sağlık merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım 15 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Yıldırım Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi inşaatının yüzde 80'ini tamamladı.

yıldırım Hacerül Esved Cami açıldı mı Haberi

yıldırım Hacerül Esved Cami açıldı mı


Yıldırım’ın Çınarönü Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle tamamlanan 1300 kişi kapasiteli Hacerül Esved Camii, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından ibadete açıldı.


Caminin açılışı nedeniyle düzenlenen törene, Başkan Altepe’nin yanı sıra Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ve Hacerül Esved Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Akar ile davetliler katıldı. Caminin açılışı öncesinde, Tuna Camii İmam Hatibi Lütfü Taşçı tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, tamamlanan eserin başta Çınarönü Mahallesi olmak üzere Yıldırım’a büyük değer katacağını söyledi. Konuşmasında cami yaptırmanın ve yaşatmanın her kula nasip olmayacağını belirten Başkan Altepe, “Bu tür eserleri inşa etmek, seçkin insanların işidir. Adamın onlarca milyon TL’si oluyor ama bu yolda bir kuruşu bulunmuyor. O yüzden ne mutlu bizlere. Ne kadar şükretsek azdır” dedi.


Dış cephe...