23 / 04 / 2024

Yıldırım\'da satılık arsa

Yıldırım\'da satılık arsa

Bursa Deftarlığı, Bursa Yıldırım'da 480 bin TL'ye arsa satıyor. Satış, 29 Mayıs Salı günü saat 10:20'de yapılacak.

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da KDV'den muaf 7 gayrimenkul satacak! 

Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da yer alan 7 adet depo için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu depolar 1307 metrekare alana sahip.

Yıldırım Palace satışta! Teslimler aralık 2024'te!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Palace konut projesi satışa çıktı. Peki, Yıldırım Palace konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Yıldırım Belediyesi 12 taksitle KDV'den muaf 7 depo satacak! 

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da yer alan yedi adet depoyu satışa çıkardı. Satış ihalesi 13 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Yıldırım Belediyesi 12 taksitle 12 depo satacak!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı Bursa Yıldırım'da yer alan 12 adet depoyu 12 taksitle satışa çıkardı.

Bursa Yıldırım'da 5 adet iş yeri 16 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Bursa ili Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Yıldırım ilçesi, Samanlı ve Karapınar mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Bursa Yıldırım’da kentsel dönüşüm hamlesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kentsel dönüşüm projesine start verdi.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başladı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 7.etap çalışmalarına başlandı. 

Bursa Yıldırım'da 9.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da yer alan arsayı 9 milyon 290 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

Bursa Yıldırım'da planlı dönüşüm başladı!

660 bin nüfusuyla Bursa’nın en büyük ilçelerinden olan Yıldırım'da, göçün de etkisiyle oluşan çarpık kentleşmeye çözüm aranıyor. Bu kapsamda ada bazlı dönüşüme örnek olacak Mevlana Mahallesi’nde TOKİ desteği ile gerçekleştirilecek ‘7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar yapılıyor.

Yıldırım\'da satılık arsa Haberi

Yıldırım\'da satılık arsa
İlan şöyle;

BURSA DEFTERDARLIĞI ULUDAĞ MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜ NDEN SATIŞI YAPILACAK TAŞINMAZ MALLAR

Sıra No : 1Taşınmaz No : 16030102803İlçesi : YıldırımMahalle/Köy : FidyekızıkCinsi : ArsaAda: 6974Parsel : 1Yüzölçümü : 612,56 m2Hazine Hissesi: 430,51 m2İmar Durumu: 1/1000 ölç.Uyg.İmar Planında Ayrık Nizam H:18.50(6kat) konut alanı. Tahmini Bedeli: 480.000.00 TL.Geçici Teminat: 48.000.00İhale Tarihi: 29.05.2012İhale Saati: 10:20 Yukarıda tapu kaydı ve ihale bilgileri yazılı bulunan taşınmaz malın , Bursa Defterdarlığı Uludağ Milli Emlak Müdürü odasında (Defterdarlık Ek Hizmet Binası, Altıparmak Cad. No:63 Osmangazi-Bursa) hizasında belirtilen tarih ve saatde, 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 45. maddesi gereğince açık teklif usulüyle satışı yapılacaktır, ihalelere iştirak etmek isteyenlerin;
1- ihale saatine kadar yatıracakları geçici teminat makbuzu veya 2886 sayılı Kanuna göre düzenlenmiş geçici teminat belgesi,
2-