28 / 03 / 2024

yıldız teknik üniversitesi teknokent

yıldız teknik üniversitesi teknokent

Ziraat Bankası, Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Teknokent'ini 7 yıllığına 7 milyon TL'ye kiraladı...

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Esenler ilçesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesine ( Teknopark ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Konut sitelerindeki yüksek aidatlara puan çözümü!

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark’ta geliştirilen yapay zeka tabanlı site yönetim programı Apti, konut sitelerindeki birçok gideri azaltacak. 

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi olacak!

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Davutpaşa Kampüsü, Millet Bahçesi olacak. Kardeş Mühendislik Müşavirlik Şirketi, ihaleyi 14 milyon 861 bin lira ile kazandı...

Yıldız Teknik Üniversitesi’ne millet bahçesi yapılmasına öğrencilerden tepki!

Yıldız Teknik Üniversitesi’ne inşa edilecek millet bahçesi için 14 milyon TL harcanacak. Bazı ağaçlık bölgelere bina yapılması planlanan projeye öğrenciler büyük tepki gösteriyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi Millet Bahçesi ihalesi bugün!

TOKİ'nin Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

Yıldız Teknik Üniversitesi Millet Bahçesi 5 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Eylül tarihinde yapılacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi Millet Bahçesi ihalesi 5 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi projesinin ihalesini 5 Eylül'de gerçekleştirecek.

Öğrencilerden Yıldız Teknik Üniversitesi'ne millet bahçesi tepkisi! 

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsüne yapılmak istenen millet bahçesine üniversite öğrencileri tepki gösterdi. Öğrenciler tepkilerini sosyal medyada mesajlarında gösterdiler. 

Yıldız Teknik Üniversitesi'ne millet bahçesi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi projesinin ihalesini 5 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Maslak'taki yurdu yıkıldı!

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Maslak'taki yurdu öğrenci yıkıldı. Yıkılan yurdun yerine henüz ne yapılacağına ilişkin net bir bilgi bulunmuyor.

BİMER'den Yıldız Teknik Lojmanları açıklaması!

İstanbul Şişli’de eski Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) arazisi üzerinde hayata geçirilen 34 katlı Nurol Tower’ın yükseldiği araziyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Yıldız Teknik öğrencilerinden Kartal için 40 proje!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü Mimari Tasarım 4 Stüdyosu öğrencileri Kartal için 40 proje tasarladı. Öğrencilerin projelerinin yer aldığı sergi 14 - 20 Nisan 2017 tarihleri arasında Kartal Belediye Başkanlığı binası fuaye alanında yer alacak.

yıldız teknik üniversitesi teknokent Haberi

yıldız teknik üniversitesi teknokent

Ziraat Bankası Temmuz'da tüm birimleriyle İstanbul'a taşınmayı planlıyor. Banka, bilgi işlem merkezi için Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Teknokent'ini 7 yıllığına 7 milyon TL'ye...