29 / 03 / 2024

Yılmaz Erdoğan evi

Yılmaz Erdoğan evi

Belçim Bilgin ile Yılmaz Erdoğan çifti 2006'da başlayan evliliklerini geçen aralık ayında tek celsede anlaşmalı olarak bitirmişti. Oyuncunun tadilat masraflarının 4 milyon TL'ye ulaştığı ve ve faturayı da Yılmaz Erdoğan'ın ortağı olduğu şirketin ödediği ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katılarak konuşma yaptı. Erdoğan, "Yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan 46 bin deprem konutu ve köy evi için teslim tarihi verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 46 bin deprem konutu ve köy evini yıl sonuna kadar teslim etmeyi planladıklarını söyledi. 

Uluslararası fon yöneticilerinden seçim yorumu: Erdoğan kazanırsa ekonomik dengesizlik sürer!

Uluslararası fon yöneticileri, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Uzmanlar, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimleri Erdoğan’ın kazanması halinde ekonomideki dengesizliğin süreceği ve Türkiye'yi yatırım yapılmaz hale getiren politikaların devam edeceğinden kaygılı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

Vildan Yılmaz Doğan, Pera GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Pera GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Yöneticiliği'ne şirketin Bütçe ve Raporlama Müdürü Vildan Yılmaz Doğan'ın atanmasına, şirketin Kurumsal Yönetim Komitesi'nin toplamda 3 kişiden oluşmasına, üye Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Vildan Yılmaz Doğan'ın olarak komite üyeliklerine atanmasına karar verildi

Çekmeköy Hacı Yüksel Erdoğan Cami'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Soğukpınar Mahallesi’nde inşaatı süren Hacı Yüksel Erdoğan Cami’nde incelemeler yaptı.

Yılmaz Erdoğan’a 4 milyonluk tadilat faturası!

Belçim Bilgin ile Yılmaz Erdoğan çifti 2006'da başlayan evliliklerini geçen aralık ayında tek celsede anlaşmalı olarak bitirmişti. Oyuncunun tadilat masraflarının 4 milyon TL'ye ulaştığı ve ve faturayı da Yılmaz Erdoğan'ın ortağı olduğu şirketin ödediği ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz yıkmaya değil inşa etmeye talibiz!

Van'da açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkeye yıkım değil inşa ekibi lazım. Biz yıkmaya değil inşa etmeye talibiz" diye açıklama yaptı.

Yüksek Mimar Mühendis Erdoğan Yalkın vefat etti!

Yüksek Mimar Mühendis Erdoğan Yalkın vefat etti. Mimar Yalkın'ın ailesi taziye ilanı yayınlattı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıkmaksa yıkacağız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz medeni olmayı o beton yükselişlerde değil, toprağa yakın olma şeklindeki mimari anlayışımızda bulacağız. Ben bu noktada Çevre Şehircilik Bakanıma da söylüyorum. Kimsenin gözünün yaşına bakmayacaksın, yıkmaksa yıkacağız." dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul-İzmir Otoyolu bu yıl bitiyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul-İzmir Otoyolu'nun tamamı bu yıl bitiyor. Kim yapıyor? AK Parti. Maliyeti 2 milyar lira olan Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun yapımı devam ediyor, inşallah 2021'de onu da tamamlıyoruz" dedi...

Volkan Yılmaz kimdir?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, MHP'nin Silivri Beledeyi Başkan adayının Volkan Yılmaz olduğunu açıkladı. Peki, AKP'nin de desteklediği Başkan adayı Volkan Yılmaz kimdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gezi'de yakıp yıkanlar çevrecilik görsün!

Millet Bahçesi açılışında konuşan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, “Gezi'de yakıp yıkanlar çevrecilik görsün” dedi.  

Yılmaz Erdoğan evi Haberi

Yılmaz Erdoğan evi

Belçim Bilgin ile Yılmaz Erdoğan çifti 2006'da başlayan evliliklerini geçen aralık ayında tek celsede anlaşmalı olarak noktaladı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Adalar Adliyesi'nde yapılan boşanma davasının haberini basınla ilk paylaşan isim Yılmaz Erdoğan olmuştu. Yeniköy'deki bir balıkçı çıkışı görüntülenen Yılmaz Erdoğan, muhabirlerin "Belçim Hanım'la Çağlayan Adliyesi'nde boşandığınız doğru mu?”sorusuna “Haber doğru da adliye yanlış” karşılığını vermiş ve ardından da "Sevgi ve saygı dolu bir şekilde bitti. Adliyeye el ele girdik, kol kola çıktık" açıklamasını yapmıştı.

Rodin Nazım adında bir oğulları olan çiftten Yılmaz Erdoğan boşanma protokolüne göre Belçim Bilgin'e ayda 20 bin TL nafakanın yanı sıra İstanbul’daki ev ile Bodrum’daki yazlığı vermişti.

Boşanma sonrası Belçim Bilgin'in Yılmaz Erdoğan'la oturduğu Levent'te bulunan villadan taşınıp Sarıyer'den satın alınan villaya yerleşeceği biliniyordu. Ancak...