27 / 04 / 2024

Yingli Solar nerede

Yingli Solar nerede

Merkezi Çin’de bulunan ve dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden biri olan Yingli Solar, dünya genelinde 10 GW’lık panel dağıtımı gerçekleştirerek küresel temiz enerji hareketindeki liderlik konumunu pekiştirdi.

Yingli Solar en yeni panelleri ve projeleriyle ICCI 2014’te!

Yingli Solar Türkiye, ICCI 2014 – 20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’na katılarak son teknoloji ürünü güneş panelleri ile global ve Türkiye çapındaki projelerinden örnekleri sergileyecek.

Kayserili işadamlarına güneş enerjisi semineri verildi!

Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç, Form Temiz Enerji’nin Kayseri’de düzenlediği güneş enerjisi bilgilendirme toplantısına katılarak “Fotovoltaikte Lisanssız Tüketimin Dünya ve Türkiye’deki Önemi” hakkında bilgi verdi.

Enerji Oscarları’nın ana sponsoru Yingli Solar Türkiye!

2,5 GW üretim kapasitesiyle en büyük güneş paneli üreticilerinden olan Yingli Solar, Türkiye’nin en başarılı enerji projelerinin ödüllendirildiği ICCI 2013 Enerji Oscar Ödülleri’nin ana sponsorları arasında yer aldı...

Türkiye Petrolleri, güneş enerjisi projesinde Yingli Solar’ı kullandı!

Türkiye Petrolleri, İstanbul Alibeyköy’de gerçekleştirdiği ilk akaryakıt istasyonu güneş enerjisi projesinde Yingli Solar panellerini tercih etti. Mepsan tarafından hayata geçen 39 kW kapasiteli projede, 156 adet 250 W’lık Yingli Solar paneli kullanıldı.

Yingli Solar En Verimli Güneş Enerjisi Paneli ödülünü aldı!

TÜV Rheinland tarafından 5 yıldız verilen Yingli Solar, TÜV Rheinland 2016 Güneş Enerjisi Kongresi’nde “TÜV Rheinland 2015 En Verimli Güneş Enerjisi Paneli” olarak ilan edildi.

Yingli Solar’dan Kahramanmaraş’a güneş enerjisi santrali kuruyor!

Yingli Solar panelleri kullanıldı. United Solar işbirliği ile hayata geçen projede, tekstil şirketi İskur’un Kahramanmaraş tesislerine 1 MWp (1001.7 kWp) kapasiteli güneş enerjisi santrali kuruldu. Santral yılda 1,64GWh elektrik üretecek.

Enerji devi Yingli'den Türkiye'ye 20 MW'lik GES!

Dünyanın en büyük solar panel üreticilerinden Çinli Yingli Green Energy'nin iştiraki Yingli Green Energy Europe GmbH. Türkiye'de ilk kez enerji üretimine yatırım yapacak. İşte ayrıntılar...

Yingli Solar panelleri Kayseri Saray Çiftliği’nin çatısında!

Kayseri’deki Saray Çiftliği’nin çatısına kurulan güneş enerjisi santralinde Yingli Solar panelleri kullanıldı. Asunim Türkiye işbirliği ile gerçekleşen projede, 1,15 MW büyüklüğünde güneş enerjisi santrali hayata geçirildi.

Yingli Solar, Münih Intersolar Fuarı'na katıldı!

Dünyanın lider güneş paneli üreticilerinden olan Yingli Solar, Almanya’nın Münih şehrinde düzenlenen dünyanın ve Avrupa’nın en büyük güneş enerjisi fuarı Intersolar Europe’a katıldı.

Güneş enerjisi 2015 yılında yükselecek!

Yingli Solar Türkiye Ülke Müdürü Uğur Kılıç, 2014 yılında yenilenebilir enerji yatırımlarının yarısının güneş enerjisi projelerine yapıldığını belirterek ' Güneş enerjisi 2015 yılında yükselecek ' dedi.

Öz tüketim güneş enerjisi projelerinin panelleri Yingli Solar’dan!

Ankara Polatlı’da Ankara Baharat Bakliyat ve de Aksaray’da gerçekleştirilen iki yeni güneş enerjisi projesi Yingli Solar Türkiye ve de Asunim Türkiye işbirliği ile hayata geçiyor.

Sofaloca Ankara nerede?

Baş Yapı ve Solar Yapı ortaklığı, Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Sofaloca Ankara nerede sorusuna Ankara Etimesgut bölgesinde cevabı veriliyor. Proje, 18 bin 228 metrekare alana sahip...

Kayseri Şeker Fabrikası enerjisini Yingli Solar panellerinden alacak!

Kayseri Şeker Fabrikası’nın elektriğini Yingli Solar Türkiye ve İnform işbirliği ile hayata geçiyor. 500 kW enerji kapasitesine sahip santralin açılışını 28 Eylül Pazar günü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız gerçekleştirecek.

Yingli Solar'a Altın Voltaj ödülü!

Dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden biri olan Yingli Solar, 5. Türkiye Enerji Zirvesi’nde verilen Altın Voltaj Ödülü’nün sahibi oldu. Çdül Zirve kapsamında firmaların sosyal sorumluluk yaklaşımları değerlendirilerek verildi.

Yao Wen: Türkiye’nin ekonomik büyümesi göz kamaştırıyor!

Dünyanın en büyük güneş paneli üreticisi olan Yingli Solar, Gaziantep Şehit Kamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 5. Türkiye Enerji Zirvesi’ nin ana sponsoru oldu.

Yingli Solar Türkiye, 5. Enerji Zirvesi ana sponsoru oldu!

Dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden biri olan Yingli Solar, 11 – 12 Eylül 2014 tarihlerinde Gaziantep Şehit Kamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 5. Türkiye Enerji Zirvesi’nin ana sponsoru oldu...

Yingli Solar nerede Haberi

Yingli Solar nerede

Yingli Solar şimdiye kadar dünya çapında 50’den fazla ülke ve bölgeye, 40 milyon adet güneş paneli tedarik ederek her yıl tahmini 4 milyon eve yetecek enerjinin sağlanmasına katkıda bulundu.

Dünyada 20 bölgesel ülke ofisinde, 18 binden fazla çalışanı, 25 yıllık tecrübesi, 9 GW’tan fazla kurulu parkı ve 2.5 GW üretim kapasitesiyle faaliyet gösteren, dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden Yingli Solar, dünya genelinde bugüne kadar 10 GW’ın üstünde güneş paneli dağıtımı gerçekleştirdi.


50’den fazla ülkeye 40 milyon güneş paneli


2012 ve 2013 yıllarında üst üste dünyada sektörün 1 numarası olmayı başaran ve 2013 yılında dünyada en çok tercih edilen güneş paneli olan Yingli Solar şimdiye kadar dünya çapında 50'den fazla ülke ve bölgeye, 40 milyon adet güneş paneli sağladı.


Yingli Solar panellerinin kullanıldığı...