26 / 04 / 2024

yoğuşma teknolojisi

yoğuşma teknolojisi

İklimsa yaklaşan kış mevsimi için, farklı kombi modelleri ve farklı ödeme seçenekleri sunuyor. Axess'e özel peşin fiyatına 12 taksit avantajıyla her bütçeye hitap etmeyi amaçlayan İklimsa, sekiz farklı modelde kombi ile kullanım kolaylığı sağlıyor.

AnadoluJet kasım ayına bomba kampanyayla başladı! Yüzde 30 indirimle uçma fırsatı!

Ucuz fiyata uçmak isteyenlere AnadoluJet'ten sevindirici haber geldi. AnadoluJet Kasım ayının belli günlerinde yüzde 30 indirim kampanyası başlattı. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Baymak Duo Tec Compact Premix 24 kw yoğuşmalı kombide dev fiyat! Kombi almak isteyenler hemen baksın!

Sonbaharın gelmesiyle beraber kombi araştırmaları da hız kazandı. Evine veya iş yerine kombi almak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Baymak, yeni kombisiyle adeta göz dolduruyor.

Arçelik’ten çılgın kampanya! Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostat sadece 99 TL!

Yoğuşmalı kombi almak isteyenler için Arçelik’te dev indirim kampanyası başladı. Arçelik, Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostatın sadece 99 TL olduğunu duyurdu.

Bosch Condens 2500 W 24 kW 20.000 Kcal/h Yoğuşmalı Kombi indirimde! İşte Bosch 15 Mart 2023 fiyat listesi

Kombi ihtiyacı olanlar dikkat! Bosch Condens 2500 W 24 kW 20.000 Kcal/h Yoğuşmalı Kombi n11 sitesinde indirimle satışta. Peki Bosch kombi indirimle ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Hanımlar dikkat! Profilo Isı Pompalı Çamaşır Kurutma makinesi indirimde! Sakın kaçırmayın! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo KM8610HTR A++ 8 kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi, geniş iç hacmi ve yoğuşturmalı kurutma teknolojisi ile 8 kilogram çamaşırı farklı programlar sayesinde çamaşırın özünü koruyarak kurutur.

Beko Kurutmalı Çamaşır Makinesi en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko BK 851 YK Kurutmalı Çamaşır Makinesi 8 kilogram kapasiteye 5 kilogramlık su yoğuşturmalı kurutma teknolojisiyle yıka kurut çeviriminde enerji verimliliği elde etmeyi sağlıyor.Peki hızlı yıkama programı nedir?

Baymak Lambert Yoğuşmalı Kombi indirimli fiyatıyla Carrefoursa'da! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Gazdaki su buharının ayrıştırılıp suya dönüşmesi yoğuşmalı kombinin sahip olduğu teknoloji ile mümkün oluyor. Bu işlem sırasında doğalgaz az kullanılarak enerji verimliliği sağlanmış oluyor. Peki yoğuşmalı kombi indirimli fiyatıyla ne kadar? Özellikleri neler? 

Demirdöküm Nitromix P 24 hermetik kombi kaç lira? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Uzun ömürlü paslanmaz çelik premix eşanjörlü Demirdöküm Nitromix kombi ısınma konforundan taviz vermeden doğalgaz faturalarını düşürür. Peki, Demirdöküm Nitromix P 24 kombi tam yoğuşmalı mı, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Bosch Yoğuşmalı Kombi Kaç TL ? Özellikleri neler? En uygun fiyata nerden alınır? 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Kış aylarında musluğu açtığımda sıcak su gelsin diyenler için Bosch, yoğuşmalı kombi ürününü tüketicisinin beğenisine sunuyor. Çift eşanjör yapısıyla fan ve alev modülasyonuna sahip olan Bosch yoğuşmalı kombi suların sıcak olmasını sağlıyor. İşte merak edilenler ve fiyat listesi.

AnadoluJet'ten aile bilet kampanyası! Yüzde 30 dev indirimle uçma fırsatı! İşte kampanya detayları...

Türk Hava Yolları (THY) markası AnadoluJet, Türkiye'ye yapılacak yurt dışı çıkışlı, Türkiye varışlı, gidiş-dönüş seferlerinde yüzde 30 indirimli aile biletlerini satışa çıkardı.

İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ kura çekilişlerine dair il il detaylar araştırılıyor. Nüfusun yoğu olduğu illerden biri olan İzmir’de kuraların ne zaman başlayacağı sorgulanıyor.

Bosch “Tasarruf sever Bosch’u seçer” sloganıyla kış kampanyasını başlattı. İşte 27 Eylül 2022 Bosch fiyat listesi

Bosch Termoteknoloji, yüksek kaliteye ve üstün teknolojiye sahip Bosch yoğuşmalı kombileri ile hava sıcaklıklarının düşmeye başladığı bugünlerde hem evlerinizi hem de yüreklerinizi ısıtıyor. ‘Tasarruf sever Bosch’u seçer’ kampanyasıyla kışa dönük kampanyaya imza atan Bosh yoğuşmalı kombi fiyat liste

Microsoft'tan dikkat çeken hamle! Artık satışı yapılmayacak

Teknoloji devi Microsoft, duyguları belli eden yüz tanıma teknolojisi Al'ın satışlarını durduracağını duyurdu.

yoğuşma teknolojisi Haberi

yoğuşma teknolojisi


İtalyan Beretta, modellerinde yüksek verim, az tüketim özelliği kullanıcılarla buluşuyor. Yoğuşma teknolojisi sayesinde baca gazındaki su buharı içerisindeki enerjiyi kullanan bu cihazlarda verim yüzde 107 seviyesine ulaşabiliyor....